תודה.
אז...52.
מה הכי איכותי במחיר הזה?
האם באמת כדי ללכת על ה W של סוני ולא מספיק ה V?
האם כדאי ללכת על ה pioneer למרות שזה פלזמה והמכשיר ישמש גם למחשב?
המלצות על טלויזיות אחרות ? סמסונג הם טובים אבל המסך שלהם משתקף.
אשמח להמלצות על אילו דגמים ולמה? וגם איפה אפשר להשיג במחירים הכי זולים.
לפני כשבועיים השוויתי ראש בראש את 52B750 של סמסונג מול ה PIONEER 5090H מול ה 50 מהסדרה הגבוהה של פנסוניק (בHD בלבד) ואני חייב לאמר שהסמסונג לא פחות טובה מהם ולעיתים גם יותר טובה. את כל שלושת המסכים כיילתי כיול לא מקצועי אך די פרטני.
אישית אני לא אוהב את המסך הלא מבריק של סוני. בשידורי SD סדרה V של סוני היא המוצלחת ביותר שראיתי במסכי ה LCD (פיוניר יותר טובה אבל היא פלזמה)
דווקא ה V של סוני הוא יותר טוב ב SD? ללא ה 100hz?
אישית אני רואה את ה 100Hz חשוב בעיקר לצפייה במשחקי כדורגל (צמפיונסליג, HD).
לפי ידיעתי יש לשני המסכים אותו הפנל?
נכון שבסמסונג עם המסך המבריק רואים יותר טוב, אבל מנסיוני במסכי מחשב דווקא ההשתקפויות עושות לי כאב עיניים (באמת).
ההשתקפויות מאפשרות בכלל לראות ללא חושך מוחלט?
ההתלבטות עכשיו היא בין ה V ל W לסמסונג.
הצעות גם לאיך להשיג מחיר הכי טוב ואיפה?
אם התקציב שלך אכן כ-15K אז תבדוק גם את ה-55B7000 של סמסונג - מסך מצויין (קיבל ביקורות מקצועיות חיוביות ביותר) ובגודל 55 אינץ' שהוא בהחלט מתאים יותר מ-52 אינץ' למרחק הצפיה שלך.
התקציב אכן 15K, למרות שאם הייתי מוצא מה שאני רוצה ב 10K היה עוד יותר מושלם.
אם ה 15K לא מוסיף לי הרבה לעומת ה 11K של הסוני V אז אין טעם.
בגלל שזה גם תקציב גבוה יחסית יש לי פחות מקום לטעויות, לא אוכל להחליף בעוד שנה, ולכן מאד חשוב לי האיכות.
זה לא כמו שאקנה 42 ב 5K ואחליף תוך שנתיים.
המסך שציינת מעולה מבחינת זה שהוא גם מאד דק (מתאים לעיצוב). הוא עולה כ 13.5K.
השאלה אם כדאי לעשות ויתור מבחינת איך שרואים לעומת המסכים הרגילים.
אגב, צפיתי בכולם. ההבדלים נראים לא גדולים, אבל אני יודע מנסיון שבבית אני ממש מרגיש בהבדלים.
מנסיון אישי שלי לפני שבוע רכשתי את הפיליפס 8404 47 השידורים ב SD היו פשוט גרועים ביותר גם לאחר מס' כיולים שבוצעו ע"י טכנאי מוסמך של אלקטרה, אם אתה צופה בעיקר ב HD אז זה בסדר גמור.
לפניי יומיים ביטלתי עסקה והחלפתי את הפיליפס לסוני V5500 46 לאחר שבדקתי אותה אחד על אחד מול הפיליפס בשידורים רגילים וגם ב HD, בשידורי SD הסוני פשוט מדהימה לעומת הפיליפס וב HD לא מצאתי הבדל בין שני המסכים,
יש לי ניסיון טוב במסכים בוא נגיד שהתחביב לי זה מוצרי חשמל על פני מכוניות והטכנולוגיה שפיליפס מציעה אין אותה לשום טלויזיה זו הוספה של עוד תמונה למשל אם יש 25 פריימים לשנייה אז בין כל פריים הוסיפו עוד תמונה אז תאר לך על מה אני מדבר תמונה אמיתית לחלוטין ואצלי רואים מעולהההה בערוצים שהם לא HD אולי היית צריך כבל איכותי יותר אומרים שתמונה שווה אלף מילים אז בפיליפס תמונה שווה ל2
eerann כתב:יש לי ניסיון טוב במסכים בוא נגיד שהתחביב לי זה מוצרי חשמל על פני מכוניות והטכנולוגיה שפיליפס מציעה אין אותה לשום טלויזיה זו הוספה של עוד תמונה למשל אם יש 25 פריימים לשנייה אז בין כל פריים הוסיפו עוד תמונה אז תאר לך על מה אני מדבר תמונה אמיתית לחלוטין ואצלי רואים מעולהההה בערוצים שהם לא HD אולי היית צריך כבל איכותי יותר אומרים שתמונה שווה אלף מילים אז בפיליפס תמונה שווה ל2
...
פחות או יותר (כנראה שפחות) הבנתי אותך. אבל עדיין לא ענית לי לשאלתי האם אתה אישית בדקת מסכים בצורה אובייקטיבית ובשימוש ציוד בדיקה שאתה יכול להתעלם מביקורות מקצועיות ברשת.
דרך אגב מלבד לפיליפס גם ליצרנים איכותיים אחרים (סוני, סמסונג, LG ועוד') יש מנגנון הוספת פריים בין פריימים קיימים.
kobisa1 כתב:מנסיון אישי שלי לפני שבוע רכשתי את הפיליפס 8404 47 השידורים ב SD היו פשוט גרועים ביותר גם לאחר מס' כיולים שבוצעו ע"י טכנאי מוסמך של אלקטרה, אם אתה צופה בעיקר ב HD אז זה בסדר גמור.
לפניי יומיים ביטלתי עסקה והחלפתי את הפיליפס לסוני V5500 46 לאחר שבדקתי אותה אחד על אחד מול הפיליפס בשידורים רגילים וגם ב HD, בשידורי SD הסוני פשוט מדהימה לעומת הפיליפס וב HD לא מצאתי הבדל בין שני המסכים,
bxr כתב:איזו טלוויזיה הייתם ממליצים?
טווח צפייה: 3.5 מ'.
FULL HD.
לשימושי מחשב גם.
תקציב עד 15000 ש"ח.
גם Pioneer אפשרית אם כי אני לא מאמין בפלזמות.
אשמח לתגובות כי עומד לרכוש.
תודה
...
המרחק שלי הוא בדיוק כמו שלך: 3.5 מ'.
התלבטתי רבות, גם מעל דפי פורום זה, בין הסוני 52w5500 והסמסונג 52b7000.
בסוף החלטתי על הסמסונג.
לא מצטער לרגע. התמונה מדהימה והגודל מצויין.
היה לי לפני זה טלויזיה גדולה לכן לא היה צורך בזמן ל"התרגל" לגודל. זה ישר נראה הכי טבעי שיש.
אני ממליץ ללכת על הסמסונג שלדעתי היא מתקדמת יותר מהסוני.
שים לב - אין לה כניסות סקרט אז אתה צריך ממיר HD או לחבר קומפוסיט (לא מומלץ).
עם ממיר HOT HD רואים שידורי SD מצויין ! הרבה יותר טוב ממה שחשבתי שיהיה.
kobisa1 כתב:מנסיון אישי שלי לפני שבוע רכשתי את הפיליפס 8404 47 השידורים ב SD היו פשוט גרועים ביותר גם לאחר מס' כיולים שבוצעו ע"י טכנאי מוסמך של אלקטרה, אם אתה צופה בעיקר ב HD אז זה בסדר גמור.
...
זה אפשרי לבטל ולהחליף? איפה?
אתה בעצם אומר ש ה 100HZ לא חשוב? גם לשידורי כדורגל (צמפיונס ליג ב HD)?
mayeast:
האמת שזה נראה כהתלבטות שלי. אני מאד אוהב את הקטע שהסמסונג דקיקה אם כי איך שרואים הכי חשוב.
המבריקות של המסך לא מפריעה לך? לא רואים השתקפויות?
כן, אני מדבר על ממיר HOT HD מחובר ב HDMI.
...
זה אפשרי לבטל ולהחליף? איפה?
אתה בעצם אומר ש ה 100HZ לא חשוב? גם לשידורי כדורגל (צמפיונס ליג ב HD)?
mayeast:
האמת שזה נראה כהתלבטות שלי. אני מאד אוהב את הקטע שהסמסונג דקיקה אם כי איך שרואים הכי חשוב.
המבריקות של המסך לא מפריעה לך? לא רואים השתקפויות?
כן, אני מדבר על ממיר HOT HD מחובר ב HDMI.
...
לדעתי רואים בסמסונג מצויין. ברור שב HD, אבל גם ב SD הופתעתי לטובה מאוד !
המבריקות לא מפריעה בכלל. גם במסך מט יש השתקפות.
ממש לא מפריע !
ועם ממיר HOT HD רואים מצויין.
אקיצר - חסל התלבטויות - לך על הסמסונג 55