ERROR ב SAGETV מישהו נתקל בתופעה???
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
יש לך בעיה במקודדים
תפנה לפורום התמיכה של SAGE באתר שלהם ותקבל את כל התשובות
תפנה לפורום התמיכה של SAGE באתר שלהם ותקבל את כל התשובות
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
לפי תמונת המסך אתה באמצע ההתקנה בשלב שבו אתה בוחר את החיבור לכרטיס והתוכנה מראה לך מה היא קולטת מאותו חיבור - תקן אותי אם אני טועה!
דבר ראשון, הסר את WINTV2000 - אין בו צורך, רק ב-DRIVER החומרה של הכרטיס.
דבר שני, הסר את כל המקודדים שהורדת.
הסר את SAGETV ונסה התקנה מחדש.
אין שום צורך במקודדים כלשהם כדי להתקין את התוכנה ולראות טלויזיה. התוכנה משתמשת במקודד שבא איתה.
בהמשך, לאחר שהתוכנה תעבוד, תוכל להוסיף מקודדים אחרים ל-DIVX וכיו"ב, או מקודדי PUREVIDEO.
אנא צרף מפרט החומרה שלך!
אורן.
דבר ראשון, הסר את WINTV2000 - אין בו צורך, רק ב-DRIVER החומרה של הכרטיס.
דבר שני, הסר את כל המקודדים שהורדת.
הסר את SAGETV ונסה התקנה מחדש.
אין שום צורך במקודדים כלשהם כדי להתקין את התוכנה ולראות טלויזיה. התוכנה משתמשת במקודד שבא איתה.
בהמשך, לאחר שהתוכנה תעבוד, תוכל להוסיף מקודדים אחרים ל-DIVX וכיו"ב, או מקודדי PUREVIDEO.
אנא צרף מפרט החומרה שלך!
אורן.
תקלה זהה
גם אני מקבל את אותה הודעה כאשר אני סוגר את sage (גירסא 4.1.11) ופותח מחדש.
אני משתמש בדריברים של nvidia purevideo. רק אם אני מבצע restart למחשב זה עובד שוב (XP pro SP2). התקנתי את sega מחדש וזה לא עזר
?
?
אני משתמש בדריברים של nvidia purevideo. רק אם אני מבצע restart למחשב זה עובד שוב (XP pro SP2). התקנתי את sega מחדש וזה לא עזר
חברים גם לי זה קרה עם גירסה 4.1.1.1
הפיתרון הוא הגדרת ה video render שהיה אצלי ב defualt על overlay
ל defualt
מצורפת תמונה להמחשה
ובכל הנוגע ל xmltv לפי דעתי הסיבה היחידה שיכולה להיות לזה שזה לא עובד זה או שלא שמתה את הקבצים במקום הנכון או שלא הכנסתה את השורה שצריך ל sage.properties או שכן הכנסתה את השורה שצריך אבל יש לך בטעות רווח בסוף שקראתי בפורומים שזה גורם לפעמים לבעיות
הפיתרון הוא הגדרת ה video render שהיה אצלי ב defualt על overlay
ל defualt
מצורפת תמונה להמחשה
ובכל הנוגע ל xmltv לפי דעתי הסיבה היחידה שיכולה להיות לזה שזה לא עובד זה או שלא שמתה את הקבצים במקום הנכון או שלא הכנסתה את השורה שצריך ל sage.properties או שכן הכנסתה את השורה שצריך אבל יש לך בטעות רווח בסוף שקראתי בפורומים שזה גורם לפעמים לבעיות
-
- כמובן שהגדרות אלו נימצאות תחת settings->detailed setup