קונים טלוויזיה חדשה - 42"
שלום, אני מחפש טלוויזיה חדשה לסלון.
מרחק הצפייה הוא כ 2-4 מטר, לרוב 2 וקצת, יכול ליהיות ש 42 יהיה גדול מידי ?
עד עכשיו היה 34" (אאל"ט) וזה היה בסדר אבל לוחצים עליי ל42" מסיבה לא מובנת.
השימושים הם לרוב הגדול מאוד SD וכנראה שנעבור לHD פעם בשבוע, כאשר נקנה מזרים מדיה,
אבל כרגע מדובר רק בSD ככה שחשוב מאוד שייראו כמו שצריך כרגע.
התכנון הוא שבתוך כמה זמן נעבור לממיר HD כאשר המחירים יירגעו וכל העיניין יהפוך להיות יותר MAIN-STREAM...
כנראה שהטלוויזיה תיהיה מחוברת רק לממיר אבל הייתי רוצה לשמור את האופציה של חיבור למחשב פתוחה,
והבנתי שיש טלוויזיות עם בעיות בקטע הזה, אז הייתי שמח אם תיתייחסו לעניין.
עניין שאני מוצא אותו חשוב יותר, זה הקטע של ה"מחליק תמונה", הבנתי שכל טלוויזיה שהיא 100HZ
התמונה תראה בה חלק יותר, ראיתי טלוויזיה אחת שאכן התמונה ניראית בה חלקה יותר ואהבתי, הייתי שמח אם האופציה הזאת תיהיה כלולה בטלוויזיה החדשה.
עוד עניין אפילו יותר משמעותי, LCD\פלזמה ?
הבנתי שבפלזמה יש איכות SD עדיפה משמעותית ומכיוון שרוב התוכן שלי הוא SD העיניין הזה אמור להפיע, מה אתם אומרים ?
טוב עשיתי קצת בדיקות וראיתי קצת דגמים והגעתי לטלוויזיות האלו :
PANASONIC S10
LG pq300
גג התקציב צריך ליהיות משהו באזור הזה, 3.5-5.
ומה אתם אומרים על הטלוויזיות ? יתאימו ?
מרחק הצפייה הוא כ 2-4 מטר, לרוב 2 וקצת, יכול ליהיות ש 42 יהיה גדול מידי ?
עד עכשיו היה 34" (אאל"ט) וזה היה בסדר אבל לוחצים עליי ל42" מסיבה לא מובנת.
השימושים הם לרוב הגדול מאוד SD וכנראה שנעבור לHD פעם בשבוע, כאשר נקנה מזרים מדיה,
אבל כרגע מדובר רק בSD ככה שחשוב מאוד שייראו כמו שצריך כרגע.
התכנון הוא שבתוך כמה זמן נעבור לממיר HD כאשר המחירים יירגעו וכל העיניין יהפוך להיות יותר MAIN-STREAM...
כנראה שהטלוויזיה תיהיה מחוברת רק לממיר אבל הייתי רוצה לשמור את האופציה של חיבור למחשב פתוחה,
והבנתי שיש טלוויזיות עם בעיות בקטע הזה, אז הייתי שמח אם תיתייחסו לעניין.
עניין שאני מוצא אותו חשוב יותר, זה הקטע של ה"מחליק תמונה", הבנתי שכל טלוויזיה שהיא 100HZ
התמונה תראה בה חלק יותר, ראיתי טלוויזיה אחת שאכן התמונה ניראית בה חלקה יותר ואהבתי, הייתי שמח אם האופציה הזאת תיהיה כלולה בטלוויזיה החדשה.
עוד עניין אפילו יותר משמעותי, LCD\פלזמה ?
הבנתי שבפלזמה יש איכות SD עדיפה משמעותית ומכיוון שרוב התוכן שלי הוא SD העיניין הזה אמור להפיע, מה אתם אומרים ?
טוב עשיתי קצת בדיקות וראיתי קצת דגמים והגעתי לטלוויזיות האלו :
PANASONIC S10
LG pq300
גג התקציב צריך ליהיות משהו באזור הזה, 3.5-5.
ומה אתם אומרים על הטלוויזיות ? יתאימו ?
- אורי_קבוצת_חי
- עוסק בתחום

- תגובות: 107
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
תשובה לשאלתך
היי Moshe0110,
קבוצת ח.י , יבואנית מסכי LG בארץ, קשובה ללקוחותיה גם ברשת.
ולשאלתך,
1. 42" זהו המקסימום למרחק של 2 מטר, לצפייה מיטבית הייתי ממליץ לך על 37".
2. בדגמים שאתה מתעניין בהם קיים חיבור PC על מנת שתוכל לחבר את המחשב לטלוויזיה.
3. לצפייה בשידורי SD אכן עדיף בעיקרון פלאזמה, אבל במחשבה לעתיד אני אישית הייתי הולך על LCD שנותן פתרון מעולה לאיכות HD.
4. בעניין הדגמים, בתקציב העומד לרשותך, הייתי מציע לך לשקול את ה LH50 בגודל 37" לה יש HZ200 , ואם אתה בכל זאת מחליט ללכת על הפלזמה הייתי ממליץ לך על PQ70 בגודל 42".
במידה ועולות שאלות נוספות נודה לך אם תוכל ליצור עימנו קשר בכתובת דואר [email protected]
בברכה,
אורי נציג קבוצת ח.י
קבוצת ח.י , יבואנית מסכי LG בארץ, קשובה ללקוחותיה גם ברשת.
ולשאלתך,
1. 42" זהו המקסימום למרחק של 2 מטר, לצפייה מיטבית הייתי ממליץ לך על 37".
2. בדגמים שאתה מתעניין בהם קיים חיבור PC על מנת שתוכל לחבר את המחשב לטלוויזיה.
3. לצפייה בשידורי SD אכן עדיף בעיקרון פלאזמה, אבל במחשבה לעתיד אני אישית הייתי הולך על LCD שנותן פתרון מעולה לאיכות HD.
4. בעניין הדגמים, בתקציב העומד לרשותך, הייתי מציע לך לשקול את ה LH50 בגודל 37" לה יש HZ200 , ואם אתה בכל זאת מחליט ללכת על הפלזמה הייתי ממליץ לך על PQ70 בגודל 42".
במידה ועולות שאלות נוספות נודה לך אם תוכל ליצור עימנו קשר בכתובת דואר [email protected]
בברכה,
אורי נציג קבוצת ח.י
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
לדעתי חכה עם הרכישה - אין לך מספיק ל42 איכותית. הS10 בהחלט ראויה, גם לסמסונג יש פתרונות טובים. באשר ל100 הרץ, הפונקציה הזו רצה אצלי על נמוך כי אחרת זה מעיק. על 200 הרץ שהומלץ אין על מה לדבר לדעתי כי לא תבחין בהבדל.
לא לרדת מ42 בשום מקרה. אני יושב מול LCD 40 אינץ במרחק 2.5-2.8 ואני מתחרט שלא לקחתי 42 או 46 (גם לא היה תקציב ל46).
37 למרחק הזה יהיה לך קטן, אתה יושב כרגע מול 34, המקבילה היא לא פחות מ40 ב16:9. ויאמתו זאת שאר חברי הפורום.
לא לרדת מ42 בשום מקרה. אני יושב מול LCD 40 אינץ במרחק 2.5-2.8 ואני מתחרט שלא לקחתי 42 או 46 (גם לא היה תקציב ל46).
37 למרחק הזה יהיה לך קטן, אתה יושב כרגע מול 34, המקבילה היא לא פחות מ40 ב16:9. ויאמתו זאת שאר חברי הפורום.
Vocare Ad Regnum
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

לא שמתי לב שכתבת עד 5, סביב ה5 יש מצב. אני לא מכיר הרבה דגמים שיתאימו למה שאתה רוצה.
אל תוותר על 42 אינץ', פנסוניק 42 יכולה אולי להכנס לך לתקציב.
אני לא אמליץ כי אני עוסק בתחום. דגם S10 הוא דגם טוב.
אל תחפש פיצ'רים מיוחדים, אתה צריך לראות טוב SD כרגע, לפחות לעתיד הנראה. HD יראו טוב בסמסונג, בפנסוניק, בטושיבה, בהיטאצ'י ובשאר, השאלה היא איך ראוים SD.
ה100 הרץ היא פונקציה טובה שיכולה לטפל בנושא איכות צפיה של SD. לדעתי אל תוותר עליה.
אל תוותר על 42 אינץ', פנסוניק 42 יכולה אולי להכנס לך לתקציב.
אני לא אמליץ כי אני עוסק בתחום. דגם S10 הוא דגם טוב.
אל תחפש פיצ'רים מיוחדים, אתה צריך לראות טוב SD כרגע, לפחות לעתיד הנראה. HD יראו טוב בסמסונג, בפנסוניק, בטושיבה, בהיטאצ'י ובשאר, השאלה היא איך ראוים SD.
ה100 הרץ היא פונקציה טובה שיכולה לטפל בנושא איכות צפיה של SD. לדעתי אל תוותר עליה.
Vocare Ad Regnum
לאחר סקר שוק :
א. אם תצליח להגדיל את התקציב אז ה S42 של פנאסוניק בהחלט תתאים (לדעתי היא חורגת את התקציב העליון שלך).
ב. אני , בגלל תמהיל הצפייה שלך הייתי הולך דווקא על ה X42 של פאנסוניק שהיא לא FHD ובכך נהנה מתכני SD "באיכות" יחסית וגם לא חורג ממסגרת התקציב שלך.
אבל אני מכור לפאנסוניק , כך שזה לא חוכמה , אבל זו המלצתי .
א. אם תצליח להגדיל את התקציב אז ה S42 של פנאסוניק בהחלט תתאים (לדעתי היא חורגת את התקציב העליון שלך).
ב. אני , בגלל תמהיל הצפייה שלך הייתי הולך דווקא על ה X42 של פאנסוניק שהיא לא FHD ובכך נהנה מתכני SD "באיכות" יחסית וגם לא חורג ממסגרת התקציב שלך.
אבל אני מכור לפאנסוניק , כך שזה לא חוכמה , אבל זו המלצתי .
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

פיצ'רים = קריאת סרטים דרך כניסת USB, עבודה בBLUETOOTH עם המסך, כניסות כרטיסי SD וכדומה - אלו נחמדים שיש אותם, לא יותר.
100 הרץ הוא חיוני (לפחות לדעתי ומנסיוני) לצפייה בתכני SD.
אני ארשום מספר דגמים, אין לי העדפה כלפי אף אחד מהם, כולם טובים.
PS42B450 של סמסונג - לא ללכת על ה430, יש לה הרבה פחות כניסות ואין לה כניסת מחשב (VGA).
42S10 של פנסוניק
יש את ה7404 של פיליפס (היא LCD, אבל מרשימה לדעתי)
יש את היטאצ'י ה102 (לא זוכר שם דגם מלא)
כדאי לבדוק בחנות את הדגמים עצמם.
100 הרץ הוא חיוני (לפחות לדעתי ומנסיוני) לצפייה בתכני SD.
אני ארשום מספר דגמים, אין לי העדפה כלפי אף אחד מהם, כולם טובים.
PS42B450 של סמסונג - לא ללכת על ה430, יש לה הרבה פחות כניסות ואין לה כניסת מחשב (VGA).
42S10 של פנסוניק
יש את ה7404 של פיליפס (היא LCD, אבל מרשימה לדעתי)
יש את היטאצ'י ה102 (לא זוכר שם דגם מלא)
כדאי לבדוק בחנות את הדגמים עצמם.
Vocare Ad Regnum