מישהו יכול לתת לי המלצות לסרטים- ב HD -כנסו בבקשה
יש לי פרימיום שנגמר בערך בעוד פחות משבוע, ואני רוצה להספיק להוריד סרטים טובים באיכות 1080P, ואין לי הרבה לבנתיים.
אז אני רוצה סרטים שבאמת יהיה כיף לראות ב HD ושיוציאו את המקסימום מה HD , זאת אומרת שזה יהיה חוויה לראות את זה. לבנתיים הורדתי כמה סרטי אנימציה שאני בטוח שאני יהנה מאיכותם, והורדתי גם איירון-מן. אמשח להמלצות.
תודה מראש.
אז אני רוצה סרטים שבאמת יהיה כיף לראות ב HD ושיוציאו את המקסימום מה HD , זאת אומרת שזה יהיה חוויה לראות את זה. לבנתיים הורדתי כמה סרטי אנימציה שאני בטוח שאני יהנה מאיכותם, והורדתי גם איירון-מן. אמשח להמלצות.
תודה מראש.
אתה כתבת : "אני רוצה סרטים שבאמת יהיה כיף לראות ב HD ושיוציאו את המקסימום מה HD"
CARS אולי על מכוניות אבל הוא לא מוציא את המקסימום מה- HD . אין מה להשוות אותו עם SPEED RACER מבחינת איכות התמונה.
לפני THE DARK KNIGHT היה BATMAN BEGINS , רצוי לראות אותו קודם.
CARS אולי על מכוניות אבל הוא לא מוציא את המקסימום מה- HD . אין מה להשוות אותו עם SPEED RACER מבחינת איכות התמונה.
לפני THE DARK KNIGHT היה BATMAN BEGINS , רצוי לראות אותו קודם.
זה יגמר בדם,ארץ קשוחה,master and commander,שליחות קטלנית 4-הישועה,קינג קונג (2005),Vengeance,
The.Bourne.I.II.III , The.Incredible.Hulk, Kingdom.of.Heaven.DC, Troy.Directors.Cut.
ואם בא לך לצפות בהופעה חיה מדהימה גם מבחינת איכות וגם מבחינת מוסיקה אני ממליץ על-CHRIS_BOTTI_IN_BOSTON
The.Bourne.I.II.III , The.Incredible.Hulk, Kingdom.of.Heaven.DC, Troy.Directors.Cut.
ואם בא לך לצפות בהופעה חיה מדהימה גם מבחינת איכות וגם מבחינת מוסיקה אני ממליץ על-CHRIS_BOTTI_IN_BOSTON
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
אני מציע שתנצל את הזמן עבור סרטים שלא ראית.
להחזיק סרטים ב HDD שכנראה נראים טוב אך סביר להניח שלא תצפה בהם כי ראית אותם כבר, לא ממש יתרום כמו סרטים שעוד לא ראית.
להחזיק סרטים ב HDD שכנראה נראים טוב אך סביר להניח שלא תצפה בהם כי ראית אותם כבר, לא ממש יתרום כמו סרטים שעוד לא ראית.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
SagiHatan
השרשור שזיו המליץ לך דורש ממך מאמץ לא גדול וכולל המלצות על אלפי סרטים.
אין טעם להתחיל מחדש את השרשור ההוא.
אז קצת מאמץ ותמצא שם בטוח את הסרטים שמתאימים לך כולל ביקורת וציון.
נ.ב שים לב שזיו מככב שם .
השרשור שזיו המליץ לך דורש ממך מאמץ לא גדול וכולל המלצות על אלפי סרטים.
אין טעם להתחיל מחדש את השרשור ההוא.
אז קצת מאמץ ותמצא שם בטוח את הסרטים שמתאימים לך כולל ביקורת וציון.
נ.ב שים לב שזיו מככב שם .
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
SagiHatan .SagiHatan כתב:יש לי פרימיום שנגמר בערך בעוד פחות משבוע, ואני רוצה להספיק להוריד סרטים טובים באיכות 1080P, ואין לי הרבה לבנתיים.
תודה מראש....
יש שרשור יעודי .
לגבי הסרטים בבלוריי המומלצים לפי דעתם של חברי הפורום .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"