עזרה ב MEEDIO אשמח לתגובות..........

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
james341 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 344
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום רב לכולם
היום החלטתי שאני מנסה את ה MEEDIO מכיוון שראיתי את מגוון האפשריות הבלתי מוגבלות שלו....את עניין המוסיקה והסרטים הדבר פשוט ביותר אבל ברגע שרציתי לקנפג את ה MEEDIO TV נתקלתי בבעיות .(צירפתי תמונות מסך של ההתקנה)
1. במסך הראשון בחרתי כמובן בלקנפג את רשימת הערוצים אופציה 2
2. במסך השני אופציה 2 נראתה לי הכי סבירה למרות שלא ממש היה לי מושג לגבי ה XMLTV אחרי שחיפשתי ראיתי שלא תומכת בישראל.
3. במסך הבא בחרתי באופציה 1
4. ואז במסך הבא השארתי את זה כך באותו שם
5. במסך לאחר מכן בחרתי באופציה 2 run xmltv crate and import listings
6. ואז הוא שואל אותי איפה ה xmltv exe מכיוון שהתוכנה לא מכירה את ישראל בחרתי בעצם בתוכנה אחרת שעושה את אותה עבודה.
אבל כמובן שום דבר לא עבדדדדדדדדדדדדדד
אז אם מישהו הצליח להשתמש ב MEEDIO ולראות איתו טלויזיה הכוללת תוכניות כמו בכל תוכנה אחרת (SAGETV) אני אשמח לקבל קצת עזרה.
לא הצלחתי לצרף את כל תמונות המסך
מסך 3
 מסך 3
מסך 2
 מסך 2
מסך 1
 מסך 1

AdiLev
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2278
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #2 

XMLTV כן יודעת לתמוך בישראל - זה לא מהיר במיוחד... אפשר להשתמש בתוכנה של אלון או אורן שפיר כתחליף מהיר יותר
(הקנפוג לXMLTV נמצא בהורדות)
הדבר החשוב מעבר להפעלת התוכנית שמקום קובץ הXML יהיה היכן שXMLTV מוציא (יחסית אליו בדרך כלל)!
יעוץ ופיתוח GlobalProtect -

chen
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

אני עובד עם Meedio ו-tvxb עובד יפה מאד.
עיברתתי את ההמשק כולו לעיברית-מאד קל.
היצירה של הקובץ xmltv.xml ע"י tvxb איטית(בכל זאת הרבה מידע אבל זה בתהליך אוטומטי) אבל הייבוא לMeedio לוקח כמה שניות ומה שנחמד ב-Meedio יש אינדיקטור לתהליך מה שלא ראיתי בתוכנות אחרות.

חוץ מבעיות שיש לי עם השלט של Hauppauge התוכנה עובדת יפה הרבה יותר פשוטה לקינפוג מSageTV.

orenfe
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 680
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #4 

גם אני שוקל לרכוש כרטיס PVR ולעבוד עם MeedioTV כי כבר יש לי את ה Meedio Essentials. רציתי לקבל את התרשמותכם מ MeedioTV והאם יש לכם טיפים שיעזרו לי להרים את כל הסיפור הזה במהירות האפשרית ועם מינימום תקלות.
מה תהליך ההתקנה? האם אני צריך להתקין את tvxb לפני ה MeedioTV כדי שקובץ ה xml יהיה מוכן לו מראש?
אשמח לתגובות.
תודה.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”