התייעצות לפני קניית LCD פיליפס
הלכתי היום לכמה חנויות והחלטתי ללכת על פיליפס. ההבדל בינה לבין שאר הפירמות היה הכי משמעותי הרבה יותר טוב.
שתי שאלות שיש לי:
1. המרחק בין הספה לטלויזיה הוא הערך 2.6 מטר (עד הדירה הבאה לפחות), האם 42" יהיה גדול מדי? או שאין לי ממש מה לפחד מתחושה של שורה ראשונה בקולנוע....
2. אני ראיתי את הדגם הבא: 42PFL5604H וכמו שאמרתי התרשמתי לטובה. המוכר אמר לי שיש לו עכשיו את הדגם הבא שנקרא: 42PFL5609/98. האם זה באמת הדגם החדש יותר או שהוא מנסה להיפטר מהמלאי לפני סוף שנה? מישהו בכלל מכיר או שמע על הדגם הזה?
שתי שאלות שיש לי:
1. המרחק בין הספה לטלויזיה הוא הערך 2.6 מטר (עד הדירה הבאה לפחות), האם 42" יהיה גדול מדי? או שאין לי ממש מה לפחד מתחושה של שורה ראשונה בקולנוע....
2. אני ראיתי את הדגם הבא: 42PFL5604H וכמו שאמרתי התרשמתי לטובה. המוכר אמר לי שיש לו עכשיו את הדגם הבא שנקרא: 42PFL5609/98. האם זה באמת הדגם החדש יותר או שהוא מנסה להיפטר מהמלאי לפני סוף שנה? מישהו בכלל מכיר או שמע על הדגם הזה?
היי חבר
אחרי סקר שוק רציני קניתי את ה-5604 42 אינטש שמיוצרת באירופה
הדגם "הטוב יותר" (5609) שהציעו לך הינו דגם של פיליפס שמיוצר בסין והוא ללא חיבורי סקארט
ממליץ לך לא לקנות את הדגם הזה
וללכת לעל ה-5604
בהצלחה
דרך אגב כמה הציעו לך על כל דגם?
ואיפה נתנו לך את ההצעה על ה-5609 ? והאם ראית את התמונה של הדגם הזה?
אחרי סקר שוק רציני קניתי את ה-5604 42 אינטש שמיוצרת באירופה
הדגם "הטוב יותר" (5609) שהציעו לך הינו דגם של פיליפס שמיוצר בסין והוא ללא חיבורי סקארט
ממליץ לך לא לקנות את הדגם הזה
וללכת לעל ה-5604
בהצלחה
דרך אגב כמה הציעו לך על כל דגם?
ואיפה נתנו לך את ההצעה על ה-5609 ? והאם ראית את התמונה של הדגם הזה?
פחות אכפת לי מהארץ ייצור של המוצר כל עוד אני אקבל אחריות של החברה עצמה.
לגבי חיבורי הSCART, נראה לי שאני אשרוד גם בלעדיהם, גם ככה הכל כבר עם HDMI היום...
לגבי המחיר לא סגרתי סופית אבל אני מאמין שמדובר על בסביבות 4500 כולל התקנה והובלה (אחרי הנחת כמות ומזומן) אולי אפילו פחות.
לגבי החנות אני מעדיף לא למסור פרטים....
ראיתי תמונות של המכשיר, הוא נראה בדיוק כמו הדגם שאתה קנית (5604)
תוכל לראות פה:
http://www.consumer.philips.com/c/telev ... 98/prd/sg/
אם גם תוכל לבדוק איזה עוד הבדלים יש לטובה או לרעה בין הדגמים אני אודה לך (למרות שאתה לא הכי אובייקטיבי
).
לגבי חיבורי הSCART, נראה לי שאני אשרוד גם בלעדיהם, גם ככה הכל כבר עם HDMI היום...
לגבי המחיר לא סגרתי סופית אבל אני מאמין שמדובר על בסביבות 4500 כולל התקנה והובלה (אחרי הנחת כמות ומזומן) אולי אפילו פחות.
לגבי החנות אני מעדיף לא למסור פרטים....
ראיתי תמונות של המכשיר, הוא נראה בדיוק כמו הדגם שאתה קנית (5604)
תוכל לראות פה:
http://www.consumer.philips.com/c/telev ... 98/prd/sg/
אם גם תוכל לבדוק איזה עוד הבדלים יש לטובה או לרעה בין הדגמים אני אודה לך (למרות שאתה לא הכי אובייקטיבי
אני לא מכיר את ההבדלים בדגמים מעבר לסקארט
חוץ מזה שה5609 מיועד למזרח הרחוק והוא לא * לא מתקדם יותר מה5604.
בכל אופן זה המפרט של ה-5604
http://www.consumer.philips.com/c/telev ... 12/prd/gb/
לגבי התמונות , התכוונתי האם ראית את הדגמים עובדים בחנות?
והאם ראית הבדלים , בין שניהם יכול להיות שהמוכר מעוניין להיפטר מה5609 והתמונה שם לא תמצא חן בעיניך
חשוב מאוד לפני הקנייה!!!
לגבי המחיר אני קניתי 2 במזומן במחיר דומה
לא הבנתי למה אתה לא אומר את השם של החנות?
חוץ מזה שה5609 מיועד למזרח הרחוק והוא לא * לא מתקדם יותר מה5604.
בכל אופן זה המפרט של ה-5604
http://www.consumer.philips.com/c/telev ... 12/prd/gb/
לגבי התמונות , התכוונתי האם ראית את הדגמים עובדים בחנות?
והאם ראית הבדלים , בין שניהם יכול להיות שהמוכר מעוניין להיפטר מה5609 והתמונה שם לא תמצא חן בעיניך
חשוב מאוד לפני הקנייה!!!
לגבי המחיר אני קניתי 2 במזומן במחיר דומה
לא הבנתי למה אתה לא אומר את השם של החנות?
לגבי השם של החנות, כבר קרה לי שסיפרתי על איזה מוסך בפורום רלוונטי ומסתבר שהמוסכניק גולש בפורום הזה (סיפרתי=ליכלכתי).
מה זאת אומרת מיועד למזרח הרחוק?
ולמה אתה קובע שהיא לא יותר טובה או פחות טובה? ממה שראיתי במפרטים אין הבדלים משמעותיים.
מה זאת אומרת מיועד למזרח הרחוק?
ולמה אתה קובע שהיא לא יותר טובה או פחות טובה? ממה שראיתי במפרטים אין הבדלים משמעותיים.
אין הבדל בין שני הדגמים של ה5604 שזה קיצור של 42PFL5604H/12
זה לא מוכח אבל אני מאוד סקפטי לגבי היכולת של הדגם הסיני
אני אישית לא הייתי לוקח אותו - (ובגלל זה אני שואל אותך שוב האם ראית את השידור של הטלוויזיה בתצוגה? - מעניין אותי מאוד לראות את היכולת שידור שלו)
וכמו כן האם יש לו אחריות של אלקטרה.
הטלויזיות של פיליפס נמכרות בכל העולם
מרבית הטלויזיות דומות מאותה הסדרה כמובן - (סדרה 5000)
לדוגמא 5604 הינו הדגם האירופאי , במזרח הרחוק הוא נקרא 5609 ובארה"ב אם אני לא טועה 5704)
זה לא מוכח אבל אני מאוד סקפטי לגבי היכולת של הדגם הסיני
אני אישית לא הייתי לוקח אותו - (ובגלל זה אני שואל אותך שוב האם ראית את השידור של הטלוויזיה בתצוגה? - מעניין אותי מאוד לראות את היכולת שידור שלו)
וכמו כן האם יש לו אחריות של אלקטרה.
הטלויזיות של פיליפס נמכרות בכל העולם
מרבית הטלויזיות דומות מאותה הסדרה כמובן - (סדרה 5000)
לדוגמא 5604 הינו הדגם האירופאי , במזרח הרחוק הוא נקרא 5609 ובארה"ב אם אני לא טועה 5704)