בעיה - תאורת עודף במיקום מסויים ב LCD
יש לי בעיה ב LCD שכבר פתרתי אותה אבל היא חזרה שוב
הבעיה היא שברגע ששמים רקע שחור אז רואים בצד ימין למתה במסך מיקום שבו יש תאורת עודף שגורמת לאותו אזור להיות מואר יותר ולשחור לקבל קצת גוון לבן
פתרתי את הבעיה הזאת כבר פעם אחת על ידי לחיצה על המסגרת של ה LCD שלחצה על הפנאל(לא היתי צריך לגעת בפנל במקרה הזה כי זה היה ממש בצד אז לחצתי על המסגרת וזה לחץ על הפנל)
ואז זה הסתדר
אבל זה חזר שוב ושוב פעם סידרתי את זה
האם אחרי כמה פעמים שאני יסדר את זה זה יסתדר לתמיד או שכדי לפנות לאחריות?
הם יקבלו ממני את הסיפור הזה בכלל ויחליפו לי את הטלוויזיה על זה? כי זה פשוט מאוד חלש ואני לא בטוח שהם יראו את זה
הבעיה היא שברגע ששמים רקע שחור אז רואים בצד ימין למתה במסך מיקום שבו יש תאורת עודף שגורמת לאותו אזור להיות מואר יותר ולשחור לקבל קצת גוון לבן
פתרתי את הבעיה הזאת כבר פעם אחת על ידי לחיצה על המסגרת של ה LCD שלחצה על הפנאל(לא היתי צריך לגעת בפנל במקרה הזה כי זה היה ממש בצד אז לחצתי על המסגרת וזה לחץ על הפנל)
ואז זה הסתדר
אבל זה חזר שוב ושוב פעם סידרתי את זה
האם אחרי כמה פעמים שאני יסדר את זה זה יסתדר לתמיד או שכדי לפנות לאחריות?
הם יקבלו ממני את הסיפור הזה בכלל ויחליפו לי את הטלוויזיה על זה? כי זה פשוט מאוד חלש ואני לא בטוח שהם יראו את זה
הזליגת אור ממש לא חמורה כי היא לא קיימת כבר בגלל שסידרתי את זה פעם שנייהאיינשטיין כתב:השאלה עד כמה זליגת האור חמורה.
תלוי גם מי היבואן וכמה יקר הדגם שקנית......
אבל נגיד ותהיה כזאת אז לדעתי היא לא תהיה חמורה או שתהיה ברמה כזאת שרואים אותה מדי פעם.. קשה לי לחזות מה יהיה אם יהיה כי אני לא יודע איך המסך יגיב אחרי שעשיתי את זה פעם שנייה.. לדעתי אם הפנאל יתעקם שוב אז הוא יתעקם פחות כי תיקנתי אותו פעמיים