צלחת לווין פרטית בעיר מודיעין?
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
למה בעצם אתם (תושבי מודיעין) לא מתקינים צלחת עם הסוואה, זאת אומרת, לתקוע אותה באיזה שקית ענקית כהה, ככה שאף אחד לא יראה שיש שם צלחת.
אם זה עובד עם החברות הסלולריות (שמתקינות אלפי משדרים דמויי דוד שמש....), אין סיבה שאתם לא תשתמשו בהסוואה.
חבל רק שאתם צריכים להגיע למצב כזה....
אם זה עובד עם החברות הסלולריות (שמתקינות אלפי משדרים דמויי דוד שמש....), אין סיבה שאתם לא תשתמשו בהסוואה.
חבל רק שאתם צריכים להגיע למצב כזה....
תודה על כל התשובות.
לאחר בדיקה עם עיריית מודיעין, מותר להתקין צלחות בקוטר של עד 1.2 מ' (לרבות ההתקן) וההתקנה חייבת להיות על רצפת גג הבניין.
סעיף בהנחיות העירייה:
"יש להתקין צלחת מרכזית אחת לכל מבנה ולא באופן פרטני לכח יח"ד." - מעט בעייתי מכיוון שאינני רוצה להיות תלוי בשכנים (שאין לי מושג מי הם. אעבור למודיעין רק בעוד מס' חודשים).
אז נתקדם - למישהו יש נסיון/המלצות/מידע בנוגע לצלחות לקליטת לווינים? האם הגבלת הגודל בעייתית?
תודה.
לאחר בדיקה עם עיריית מודיעין, מותר להתקין צלחות בקוטר של עד 1.2 מ' (לרבות ההתקן) וההתקנה חייבת להיות על רצפת גג הבניין.
סעיף בהנחיות העירייה:
"יש להתקין צלחת מרכזית אחת לכל מבנה ולא באופן פרטני לכח יח"ד." - מעט בעייתי מכיוון שאינני רוצה להיות תלוי בשכנים (שאין לי מושג מי הם. אעבור למודיעין רק בעוד מס' חודשים).
אז נתקדם - למישהו יש נסיון/המלצות/מידע בנוגע לצלחות לקליטת לווינים? האם הגבלת הגודל בעייתית?
תודה.
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
אם היה לך מושג מה עיריית מודיעין עשתה לאנטנות הסלולריות לא היית כותב את מה שכתבת.dvb-acavish כתב:למה בעצם אתם (תושבי מודיעין) לא מתקינים צלחת עם הסוואה, זאת אומרת, לתקוע אותה באיזה שקית ענקית כהה, ככה שאף אחד לא יראה שיש שם צלחת.
חבל רק שאתם צריכים להגיע למצב כזה.......
יש כאן כפל סטנדרטים: מצד אחד צריך לשמור על חזות אחת, מצד שני יש לנו מטוסים מעל הראש ופרוייקטי בנייה מכוערים בטירוף ששוברים את קו הרקיע.
לא נורא, לפחות יש טלוויזיה בלווין...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78925
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
גם אני סובל מהסיפור הזה, אבל הקליטה של DTT לפחות סבירה (עם הגברה נורמלית).
לגבי לויינים - אין בעיה כל עוד זה לא בולט ומכוער (אם כי יש לא מעט התקנות של צלחות בעיר שלא נראות להיט).
לגבי לויינים - אין בעיה כל עוד זה לא בולט ומכוער (אם כי יש לא מעט התקנות של צלחות בעיר שלא נראות להיט).
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
יש את מי שהתקין אצל חבר שלי , הוא די מרוצה - לשלוח לך בפרטי ?dan_r כתב:נחמד לראות שיש כאן אנשים ממודיעין!
האם למישהו יש המלצה על מתקין/חבילה? אצל מי כדאי, ממי כדאי להזהר... חבילות ערוצים וכו'.
רב תודות!...