שלום,
רסיבר ימהה RXV557 עם אחוריים של וורפידייל דיימונד 9.0
במוסיקה שומעים אותם יפה אבל בסרט שצפיתי אתמול (שר המלחמה אם זה מעניין) לא הורגשו כל כך.
האם ישנה בעיה בכיוון או שתלוי בסוג הסרט? ניסיתי כבר לכוון כמה שהצלחתי עם המגבר המסובך הזה... והרמקולים האחוריים חשובים לי מאד בסרטים כי הם עושים את רב האפקט לא?
אני חדש מאד בעניין וזקוק נואשות לעזרה. דרך אגב ששמעתי אותם בסרט בחנות הם נשמעו פצצה.
כיוון רמקולים אחוריים - עזרה דחוף.
קודם כל תלוי בסרט
צריך לקחת בחשבון שישנם המון סרטים שהרמקולים האחוריים בהם לא דומיננטים. (כמו שר המלחמה למשל)
מכיוון שבמוזיקה אתה כן שומע אותם אז החיבור אליהם תקין.
מה שאתה יכול לעשות זה פשוט לגביר את העוצמה של האחרוים ביחס לקדמיים באמצעות התפריטים שבתוך הרסיבר שלך. צריך גם לקחת בחשבון את מיקום הרמקולים בחדר.
בשורה התחתונה, לסוג הסרט יש השפעה גדולה, אבל גם כיוון הרמקולים ואולי אפילו יותר, המיקום שלהם חשובים לא פחות.
תנסה להגביר את עוצמת האחרויים ואולי אף לתאר או לסרטט את מיקומם בחדר.
מקווה שעזרתי,
אבי
מכיוון שבמוזיקה אתה כן שומע אותם אז החיבור אליהם תקין.
מה שאתה יכול לעשות זה פשוט לגביר את העוצמה של האחרוים ביחס לקדמיים באמצעות התפריטים שבתוך הרסיבר שלך. צריך גם לקחת בחשבון את מיקום הרמקולים בחדר.
בשורה התחתונה, לסוג הסרט יש השפעה גדולה, אבל גם כיוון הרמקולים ואולי אפילו יותר, המיקום שלהם חשובים לא פחות.
תנסה להגביר את עוצמת האחרויים ואולי אף לתאר או לסרטט את מיקומם בחדר.
מקווה שעזרתי,
אבי
Avi Merkado - www.filma.co.il
liorelias, ברוך הבא ותתחדש..
תשים לב שזה יהיה על מצב DOLBY.D ולא על 2CH עשאתה רואה סרט..אם אני לא טועה בשלט זה
AMP+5..
תשים לב שזה יהיה על מצב DOLBY.D ולא על 2CH עשאתה רואה סרט..אם אני לא טועה בשלט זה
AMP+5..