עזרה בתכנות בתוכנה AutoIt

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
שלח תגובה
gil900 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1151
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #1 

שלום
הרבה פעמים אני משתמש בשלט של המחשב בשביל לעשות כל דבר כמו שינוי רזולוציות באמצעות ה Display Profiles (שהיא באמצעות התוכנה לשתי מסכים) , צפייה בטלוויזיה בשידור חיי או בהקלטות באיזה צורה שנוח לי - בלפטופ בלבד/ ב LCD בלבד ועוד , שמיעת שירים , צפייה בסרטים , גלישה באינטרנט(באמצעות תוסף לפיירפוקס והגדרות שלי) , חילוץ / הורדת קבצים מהאינטרנט ושינוי שם של קבצים , העברה או העתקה של קבצים , סגירת חלונות , החלפת חלונות , הזזת חלונות או תוכנות לטלוויזית LCD ולהפך וכיבוי המחשב באמצעות קובץ לכיבוי המחשב שתיכננתי לא בשפה AutoIt
הייתי רוצה בתור התחלה לתכנת קובץ לסגירת חלון שברגע שאני לוחץ עליו עם השלט , החלון יסגר בגלל שיש לי בעיה לפעמים עם סגירת חלונות...
למשל בחלון הזה:
http://i46.tinypic.com/120nllz.png
יש את הקובץ שיצרתי שמכבה את המחשב. אני רוצה ליצור קובץ שברגע שאני אלחץ עליו החלון יסגר
(לחלון עשיתי מקש קיצור דרך בשלט)
נערך לאחרונה על ידי gil900 ב 28/12/2009 16:03, נערך 2 פעמים בסך הכל.

nokobik
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2886
נתן תודות: 76 פעמים
קיבל תודות: 121 פעמים

שליחה #2 

אם תסביר את עצמך יותר טוב ותבחר להשתמש דווקא ב-AUTOHOTKEY שהיא שפה דומה, אז אני אוכל לעזור לך...

gil900 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1151
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #3 

כשאני פותח חלון עם שלט אני רוצה שבחלון הזה יהיה קובץ שברגע שאני יפעיל אותו , החלון(שבו נמצא הקובץ) יסגר.
לא אכפת לי עם איזה תוכנה לתכנת את זה
העיקר שבסוף יצא קובץ EXE עצמאי שפועל לבד

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”