מחפש רסיבר טוב ל 5 רמקולים של סוני 100WAT
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ההספק שרשום על הרמקולים לא רלוונטי.
רמקול הוא התקן פסיבי, ככזה הוא לא מייצר הספק והנתון הזה הוא ההספק המקסימלי שהוא יכול לעמוד בו מבלי להינזק.
זהו לא מדד בבחירת רסיבר.
יותר חשוב זה העכבה שלהם והנצילות.
איזה דגם הרמקולים? אלו סטלייטים או מה?
רמקול הוא התקן פסיבי, ככזה הוא לא מייצר הספק והנתון הזה הוא ההספק המקסימלי שהוא יכול לעמוד בו מבלי להינזק.
זהו לא מדד בבחירת רסיבר.
איזה דגם הרמקולים? אלו סטלייטים או מה?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
model:ssmf315-קדמיותMartinHSabag כתב:ההספק שרשום על הרמקולים לא רלוונטי.
זהו לא מדד בבחירת רסיבר.
איזה דגם הרמקולים? אלו סטלייטים או מה?...
sssr190-אחוריות
של סוני
וכמובן סנטר
גם קולנוע וגם מוזיקהMentally כתב:כנראה שההודעות שלי בלתי נראות:Mentally כתב:תקציב? הם מיועדים לקולנוע או מוזיקה?......
לגבי התקציב אין לי מושג כי אני לא יודע מה המחירים לרסיבר סביר
בין 1000 ל1500 נגיד
תודה
אגב מצטער שלא שמתי לב לשאלה שלך לפני כן
נמר איפה אני נכנסתי לתמונה ???נמר כתב:ניסים אם הוא אומר 5 רמקולים אני משער שהשימוש הוא גם לקולנוע....
התקציב שלך בעייתי. הרסיברים החדשים במחירים הללו הינם או מיושנים או מסדרות ממש מיושנות. המלצתי היא לנסות ולגרד עוד 200 ש"ח ולקחת את ה-1705 של DENON. כמובן שעליך לשמוע את השילוב של הרמקולים שלך עם הרסיבר הנ"ל על מנת לוודא שהם הולכים טוב ביחד.
1705 זה הדגם או מחיר?Mentally כתב:התקציב שלך בעייתי. הרסיברים החדשים במחירים הללו הינם או מיושנים או מסדרות ממש מיושנות. המלצתי היא לנסות ולגרד עוד 200 ש"ח ולקחת את ה-1705 של DENON. כמובן שעליך לשמוע את השילוב של הרמקולים שלך עם הרסיבר הנ"ל על מנת לוודא שהם הולכים טוב ביחד....