איזה אנטנה מתאימה לקליטת שידורי DTT והיכן רוכשים אותה
יש לי טלוויזיה עם ממיר DTT BUILT IN
אני נעוניין לחבר אנטנה (קטנה ככל האפשר ) כדי לקלוט את שידורי ה DTT
איזה אנטנה צריך( באזור מודיעין )
והיכן ניתן לקנות אותה
אני מעוניין בדגם פשוט זול וקטן ( כדוגמת האנטנה שמוכרים עם דונגל - איפה קונים רק את האנטנה )
אני נעוניין לחבר אנטנה (קטנה ככל האפשר ) כדי לקלוט את שידורי ה DTT
איזה אנטנה צריך( באזור מודיעין )
והיכן ניתן לקנות אותה
אני מעוניין בדגם פשוט זול וקטן ( כדוגמת האנטנה שמוכרים עם דונגל - איפה קונים רק את האנטנה )
1. האם אתה בטוח שהמכשיר שלך מתאים לארץ (mpeg4) ? האם נקנה בארץ ?
2. "דגם פשוט זול וקטן ( כדוגמת האנטנה שמוכרים עם דונגל)" - מאוד לא מומלץ לקליטה רצינית, אלא אם אתה גר באזור עם קליטה מאוד חזקה או שאתה לא ממש מתכוון לצפות ב"עידן" , אלא רק בשביל הקוריוז מומלצת אנטנה פנימית מוגברת טובה. יש להשיג כיום אנטנות שנראות יותר טוב מאנטנות פנימיות של פעם- הן שטוחות ובגימור חלק. אם אתה יכול להתחזר לאנטנה חיצונית - עוד יותר טוב- כך תקלוט טוב יותר ולא תהיה לך אנטנה פנימית ליד הטלויזיה.
2. "דגם פשוט זול וקטן ( כדוגמת האנטנה שמוכרים עם דונגל)" - מאוד לא מומלץ לקליטה רצינית, אלא אם אתה גר באזור עם קליטה מאוד חזקה או שאתה לא ממש מתכוון לצפות ב"עידן" , אלא רק בשביל הקוריוז מומלצת אנטנה פנימית מוגברת טובה. יש להשיג כיום אנטנות שנראות יותר טוב מאנטנות פנימיות של פעם- הן שטוחות ובגימור חלק. אם אתה יכול להתחזר לאנטנה חיצונית - עוד יותר טוב- כך תקלוט טוב יותר ולא תהיה לך אנטנה פנימית ליד הטלויזיה.
- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
אם איכות הקליטה במודיעין מספקת בשביל להשתמש באנטנה כמו שיש ל DONGLE אז אתה יכול לקנות אנטנה בלבד ב DEALEXTREME
בצע חיפוש ל DVB-T ANTENNA ותקבל מספר תוצאות.
בצע חיפוש ל DVB-T ANTENNA ותקבל מספר תוצאות.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 192 פעמים
יש כאן בפורום שרשור ארוך ומפורט שעופר פתח על אנטנות שונות. בצע חיפוש.
עופר עצמו גר במודיעין וקולט עם אנטנה אקטיבית בתוך הבית.
חבר שלי שגר במודיעין קנה אנטנת דיפול פשוט באנטנות רצון וקולט היטב כשהאנטנה במרפסת (בתוך הבית הקליטה לא כ"כ טובה).
נראה לי שבמודיעין צריך טיפה יותר מאשר האנטנה הבסיסית.
עופר עצמו גר במודיעין וקולט עם אנטנה אקטיבית בתוך הבית.
חבר שלי שגר במודיעין קנה אנטנת דיפול פשוט באנטנות רצון וקולט היטב כשהאנטנה במרפסת (בתוך הבית הקליטה לא כ"כ טובה).
נראה לי שבמודיעין צריך טיפה יותר מאשר האנטנה הבסיסית.