שלום לכל המומחים,
אני מחבר מחשב עם כ.מסך HD - radeon 2600HD למסך טלויזה LCD של LG 32 אינץ'.
החיבור הנ"ל תקין לחלוטין כאשר אני מפעיל אותו במערכת הפעלה WIN XP אך ב WIN7 ישנה בעיה: התמונה לא חדה וברורה והיא מטושטשת טיפה. ניתן להבחין בכך על האייקונים שממוקמים על הדסקטופ שהם לא קריאים בצורה טובה.
שוב - ב XP הכל תקין.
החיבור הוא באמצעות כבל DVI-HDMI איכותי וניסיתי לשחק עם כל ההגדרות האפשריות כולל להפעיל את התמיכה הגלובאלית של AMD שהיא יצרנית הכרטיס.
הערה - במעבר לרזולוציה נמוכה 600*800 הכיתוב ברור אך זהו לא מצב שהייתי רוצה לעבוד בו משום שהוא לא נוח על המחשב, מה גם שאם ארצה לנגן סרטי HD שוב - הרזולוציה מתעקמת ולא ברורה בכלל על גבי ה LCD של הטלויזיה.
הרזולוציה שאיתה אני רגיל לעבוד (ועובדת לי מצויין ב XP) במצב duplicate היא 1280*1024.
ועוד הערה - הדרייבר של הכ.מסך (catalyst) ב XP הוא בגירסה ישנה של 2007 והוא עובד טוב, מתישהו כשניסיתי לעדכן את הדרייבר הזה ב XP קיבלתי את אותה התופעה ומיד החזרתי אחורה.
ישנו סיכוי שהבעיה היא בדרייבר או בהגדרות שבו אבל אני עברתי על כל האפשרויות ולא מצאתי משהו שפתר זאת.
אשמח לקבל עזרה בנושא מפני שכבר אין לי יותר רעיונות.
תודה מראש,
חיבור DVI-HDMI מקבל תמונה לא חדה
תנסה לאפשר צפייה רק במסך הטלויזיה ללא צפייה כפולה במחשב הנייד. ואז כשיהיה צפייה יחידה בטלויזיה WIN7 לרוב נותן את הרזולוציה המקסימלית שניתן לתמוך באותה טלויזיה.
אני אישית מחברת את המחשב הנייד שלי עם WIN7 כל הזמן לטלויזיה ועושה מסך בודד שזה הטלויזיה ונקבע רזולוציה טבעית אוטומטית.
אני אישית מחברת את המחשב הנייד שלי עם WIN7 כל הזמן לטלויזיה ועושה מסך בודד שזה הטלויזיה ונקבע רזולוציה טבעית אוטומטית.
תגובה
תודה לשתיכם אבל:
א) ניסיתי לחבר לטלויזיה למסך יחיד בלבד ועדיין הייתה בעיה של חדות. בנוסף - איך אני יכול לדעת מה הרזולוציה הכי מתאימה לטלויזיה? LCD 32 wide screen...
ב) איך ניתן להגדיר רזולוציה custom כי הרזולוציה שאני מגדיר כ HD ב WIN XP לא קיימת בכלל בדרייבר שיש לי כאן ב WIN7 . זה 768*1366
תודה!
א) ניסיתי לחבר לטלויזיה למסך יחיד בלבד ועדיין הייתה בעיה של חדות. בנוסף - איך אני יכול לדעת מה הרזולוציה הכי מתאימה לטלויזיה? LCD 32 wide screen...
ב) איך ניתן להגדיר רזולוציה custom כי הרזולוציה שאני מגדיר כ HD ב WIN XP לא קיימת בכלל בדרייבר שיש לי כאן ב WIN7 . זה 768*1366
תודה!