חוסר סינכרון שעה ב-EPG
שלום לכולם.
אני משתמש ב-DTT שרכשתי באיביי. וב- windows media center.
הכל עובד חלק.
הבעיה היא ב-EPG.
יש בעיה בסינכרון הזמנים של ה-EPG. ז"א שהחדשות של שעה 20:00 מופיעות בשעה 22:00.
בעצם הוא תמיד אחורה שעתיים מהשעה הנוכחית.
מישהו נתקל בבעיה? (השעה שלי מעודכנת)
תודה.
אני משתמש ב-DTT שרכשתי באיביי. וב- windows media center.
הכל עובד חלק.
הבעיה היא ב-EPG.
יש בעיה בסינכרון הזמנים של ה-EPG. ז"א שהחדשות של שעה 20:00 מופיעות בשעה 22:00.
בעצם הוא תמיד אחורה שעתיים מהשעה הנוכחית.
מישהו נתקל בבעיה? (השעה שלי מעודכנת)
תודה.
פניתי לרשות השנייה בשאלה. הם הציעו לנסות לשנות את המדינה בה נמצאים ל-UK, אבל זה לא עזר. נסה גם אתה לפנות אליהם כאן: http://www.rashut2.org.il/idan_contact_us.asp. אולי זה יגרום להם להבין שיש בעייה אמיתית.
- dvb-acavish
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 138 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
יש פיתרון!
אני לא יודע במה בדיוק נגעתי, אבל העברתי את ה-כ-ל בכל מקום אפשרי להיות לפי united Kingdom, והכל הסתדר.
פשוט תיכנסו ל- START
SETTINGS CONTROL PANEL
ומשם ל-
REGIONAL AND LANGUAGE OPTIONS,
ובכל מקום אפשרי תשנו מ- ISRAEL, או מ- HEBREW, תשנו ל- UNITED KINGDOM
חוץ מזה, תלחצו דאבל קליק על השעון, ותעבירו את הזמן מ- JERUSALEM ל- LONDON.
אח"כ תתקנו את השעה (כי השעה פתאום תהפוך להיות שעתיים פחות...),
וזהו.
תפתחו את ה- TOTAL MEDIA וכל הזמנים יהיו נכונים.
מצטער שאני לא ניסיתי למצוא את הפיתרון המדוייק שפותר את הבעיה, אלא החלפתי ותיקנתי בכל מקום אפשרי, אבל עובדה שזה עובד!
אולי אם למישהו יש כוח, אז תמצאו את הגורם המדוייק של הבעיה, ותפרסמו כאן.
אני לא יודע במה בדיוק נגעתי, אבל העברתי את ה-כ-ל בכל מקום אפשרי להיות לפי united Kingdom, והכל הסתדר.
פשוט תיכנסו ל- START
SETTINGS CONTROL PANEL
ומשם ל-
REGIONAL AND LANGUAGE OPTIONS,
ובכל מקום אפשרי תשנו מ- ISRAEL, או מ- HEBREW, תשנו ל- UNITED KINGDOM
חוץ מזה, תלחצו דאבל קליק על השעון, ותעבירו את הזמן מ- JERUSALEM ל- LONDON.
אח"כ תתקנו את השעה (כי השעה פתאום תהפוך להיות שעתיים פחות...),
וזהו.
תפתחו את ה- TOTAL MEDIA וכל הזמנים יהיו נכונים.
מצטער שאני לא ניסיתי למצוא את הפיתרון המדוייק שפותר את הבעיה, אלא החלפתי ותיקנתי בכל מקום אפשרי, אבל עובדה שזה עובד!
אולי אם למישהו יש כוח, אז תמצאו את הגורם המדוייק של הבעיה, ותפרסמו כאן.
זה "פתרון" מרשים מאד. אולי נחדש את המנדט, או נעביר את המדינה לבריטניה. לא יתכן שהם רציניים.
הבעייה, כמובן, אצלם: התקן לשידור EPG בתוך EIT דורש מהם להציג את שעות השידור ב- UTC (שעון יקום מתואם, מה שהיה פעם GMT).
החכמים משדרים את זה בזמן מקומי. התוכנות, כולן, ובצדק, מניחות שהמידע תקני ומוסיפות את הסטת השעון המקומית של ישראל. בגלל זה יש סטיה של שעתיים (בקיץ זה יהפוך לשלוש שעות).
אולי במקום להעביר את כולם לבריטניה, הם ישדרו את ה-EPG באופן תקני?
ואולי לא.
הבעייה, כמובן, אצלם: התקן לשידור EPG בתוך EIT דורש מהם להציג את שעות השידור ב- UTC (שעון יקום מתואם, מה שהיה פעם GMT).
החכמים משדרים את זה בזמן מקומי. התוכנות, כולן, ובצדק, מניחות שהמידע תקני ומוסיפות את הסטת השעון המקומית של ישראל. בגלל זה יש סטיה של שעתיים (בקיץ זה יהפוך לשלוש שעות).
אולי במקום להעביר את כולם לבריטניה, הם ישדרו את ה-EPG באופן תקני?
ואולי לא.
פתרון נחמד, אבל די עקום...
אני סובל מאותה בעיה ב GB-PVR. זה מאוד מוזר, כי בממיר של NOWCOM וב VLC כן יש סנכרון. אני מקווה שברשות ימצאו פתרון לבעיה.
ועד שזה יקרה (ועד שיהיה EPG לכל הערוצים) - מישהו יודע איך ב GB-PVR אני יכול להלביש נתונים מקובץ XMLTV על גבי הערוצים של ה DVB-T? לא מצאתי דרך לעשות זאת. אם אני בוחר בהגדרות לייבא EPG מקובץ חיצוני, אז הערוצים שבקובץ ה EPG מופיעים לי במדריך בנוסף לערוצי ה DVB-T, כלומר אין לי אפשרות להלביש את הנתונים עליהם.
אני סובל מאותה בעיה ב GB-PVR. זה מאוד מוזר, כי בממיר של NOWCOM וב VLC כן יש סנכרון. אני מקווה שברשות ימצאו פתרון לבעיה.
ועד שזה יקרה (ועד שיהיה EPG לכל הערוצים) - מישהו יודע איך ב GB-PVR אני יכול להלביש נתונים מקובץ XMLTV על גבי הערוצים של ה DVB-T? לא מצאתי דרך לעשות זאת. אם אני בוחר בהגדרות לייבא EPG מקובץ חיצוני, אז הערוצים שבקובץ ה EPG מופיעים לי במדריך בנוסף לערוצי ה DVB-T, כלומר אין לי אפשרות להלביש את הנתונים עליהם.
- dvb-acavish
- חבר ותיק

לגבי השאלה השניה, נראה לי שכדאי לך לפתוח נושא חדש פה בפורום.amittzor כתב:
מישהו יודע איך ב GB-PVR אני יכול להלביש נתונים מקובץ XMLTV על גבי הערוצים של ה DVB-T? לא מצאתי דרך לעשות זאת. אם אני בוחר בהגדרות לייבא EPG מקובץ חיצוני, אז הערוצים שבקובץ ה EPG מופיעים לי במדריך בנוסף לערוצי ה DVB-T, כלומר אין לי אפשרות להלביש את הנתונים עליהם....
- dvb-acavish
- חבר ותיק

יש מצב שבמדיה סנטר אתה רואה את שם התוכנית הנוכחית דווקא שעתיים קדימה? או שעתיים אחורה?rn23 כתב:איך אתה מסביר את זה שב-Media Center הן לא?amittzor כתב:דורון - אז איך אתה מסביר את זה שב VLC השעות כן נכונות?......
שעתיים קדימה, כמו ב-TotalMedia.dvb-acavish כתב:יש מצב שבמדיה סנטר אתה רואה את שם התוכנית הנוכחית דווקא שעתיים קדימה? או שעתיים אחורה?rn23 כתב:איך אתה מסביר את זה שב-Media Center הן לא?amittzor כתב:דורון - אז איך אתה מסביר את זה שב VLC השעות כן נכונות?.........
- mokagi
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 232
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
כל השידורים של הרשות השנייה בDTT (זמן מעודכן ו-EPG) משודרים כאילו שאנחנו בשעון GMT. בממירים הייעודיים זה לא מפריע - פשוט צריך לכוון בהגדרות GMT במקום GMT+2. הבעיה היא במחשבים שהשעון שלהם מכוון על אזור הזמן הנכון, ואז התכנה חושבת (ובצדק) שעכשיו שעתיים מאוחר יותר מאשר בלוח השידורים.
צריך שמישהו יפנה לרשות השנייה ע"מ שהם יעבירו את כל המערכות שלהם ל GMT+2. מן הסתם כאשר הם הגדירו את הכל על GMT הם לא חשבו על האופציה של דונגלים למחשבים...
צריך שמישהו יפנה לרשות השנייה ע"מ שהם יעבירו את כל המערכות שלהם ל GMT+2. מן הסתם כאשר הם הגדירו את הכל על GMT הם לא חשבו על האופציה של דונגלים למחשבים...