אני אחדד את השאלות שלי בקשר לפלזמה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
ליאת פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 37
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

1. תקציב של כ-10000 (עדיף פחות)
2. רואים בעיקר טלוויזיה בכל שעות היום - האם מבחינת תאורה הפלזמה עדיפה ? לא צריך לסגור את התריס ?
3. מרחק של 3.5 מטר האם עדיף 37 או 42 ?
4. מבחינת אורך החיים של הפלזמה, האם גם הדגמים היותר פשוטים הם גם 60,000 שעות.
הטלוויזיה דלוקה רצוף משעות הצהריים עד הערב. ואם אני מוציאה סכום כזה, אז אני מקווה שהטלוויזיה תחזיק כמה שנים טובות...
5. האם בפזלמה יש איזו סכנה (יותר מטלוויזיה רגילה או lcd) בנוגע לקרינה, דליפת גז או משהו אחר ?
6. האם בפלזמה יש בעיה שאם לדוגמא רואים כל הזמן ערוץ 3 אז בגלל שהסמל כל הזמן על המסך אז הוא ייצרב?
7. ובעקבות כל התנאים הנ"ל - איזה דגם מומלץ ?

המון תודה :P

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

ליאת,
אנא שרשרי את ההודעות שלך.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78932
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 792 פעמים
קיבל תודות: 5400 פעמים

שליחה #3 

1. תקציב נמוך למדי עבור פלאזמה 42".

2. עדיפה על פני מה, LCD? בנושא הזה בהחלט שכן. לגבי התריס, זה תלוי בהעדפה אישית וגם בכמות ה-CONTRAST שאתה שם במסך.

3. 42" בקלות.

4. הדור הבא כבר יהיה 100,000 שעות (היו כבר רמזים על כך), אבל כל המודלים כיום הם בסביבות 60,000 שעות.

5. אין כל סכנה, כמות הגז הכוללת במסך פלאזמה היא כמה ס"מק. הגז דומה מאוד לכזה של מנורת ניאון (שאני מניח שאת לא חוששת לשים בבית). הקרינה ממסך פלאזמה קטנה בהרבה ממסך CRT רגיל...

6. יש בעיה אם אתם צופים הרבה בסרטים עם פסים שחורים. במקרה כזה, שווה להשתמש בפונקציות ה-ZOOM וה-ASPECT RATIO של המסך בכדי לצפות במסך מלא ככל הניתן. לגבי לוגו, לא הייתי דואג (אם מצב CONTRAST סביר, זה לא יקרה).

לגבי דגמים מומלצים, כרגע דורות הפלאזמה מתחלפות. ב-10K יש בעיה לרכוש פלאזמה באיכות הגבוהה ביותר. בתוספת של 2-3K אפשר לקבל כבר מסך EDTV מהרמה הגבוהה ביותר. ב-10K אפשר לרכוש מסך איכותי ב-37". יש המון מסכים בתקציב הזה שהם "טיפה פחות טובים".

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”