מטען לרכב למכשיר E71
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8141
- נתן תודות: 355 פעמים
- קיבל תודות: 249 פעמים
שלום לכולם,
קניתי ב 30 ש"ח מחנות של ORANGE מטען לרכב למכשיר E71. לאחר כמה ימים של פעילות, המכשיר סירב לעבוד. הייתי מכניס אותו לחיבור המצית ומצד שני למכשיר, במכשיר היתה מופיעה הודעה "המכשיר בטעינה" ולאחר כמה שניות בודדות "אין טעינה". חזרתי אליהם והכלפתי את המטען. לאחר מספר רב יותר של ימים, הבעיה חזרה על עצמה. חזרתי בשלישית לחנות וקיבלתי אחד נוסף. דווקא זה שירת אותי נאמנה כשלושה שבועות אך לאחר זמן זה הוא הפסיק להגיב בכלל (בעיה שונה מהקודמות). חיברתי למצית את המטען של דיבורית הבלוטות' והבנתי שהיא לא הבעיה.
מה אתם מציעים לעשות? האם יש מטענים יקרים יותר אבל גם אמינים יותר?
תודה מראש
קניתי ב 30 ש"ח מחנות של ORANGE מטען לרכב למכשיר E71. לאחר כמה ימים של פעילות, המכשיר סירב לעבוד. הייתי מכניס אותו לחיבור המצית ומצד שני למכשיר, במכשיר היתה מופיעה הודעה "המכשיר בטעינה" ולאחר כמה שניות בודדות "אין טעינה". חזרתי אליהם והכלפתי את המטען. לאחר מספר רב יותר של ימים, הבעיה חזרה על עצמה. חזרתי בשלישית לחנות וקיבלתי אחד נוסף. דווקא זה שירת אותי נאמנה כשלושה שבועות אך לאחר זמן זה הוא הפסיק להגיב בכלל (בעיה שונה מהקודמות). חיברתי למצית את המטען של דיבורית הבלוטות' והבנתי שהיא לא הבעיה.
מה אתם מציעים לעשות? האם יש מטענים יקרים יותר אבל גם אמינים יותר?
תודה מראש
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
האמת שאני משתמש במטען של אורנג כבר תקופה של למעלה משנה. אמנם לא בצורה אינטנסיבית, אבל הוא עדיין עובד בלי כל בעיה.
לא מכיר משהו אחר שמתאים למכשיר שנחשב "יותר אמין" וגם לא ניסיתי
לא מכיר משהו אחר שמתאים למכשיר שנחשב "יותר אמין" וגם לא ניסיתי
אלי חבוש
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

EliHaboosh כתב:האמת שאני משתמש במטען של אורנג כבר תקופה של למעלה משנה. אמנם לא בצורה אינטנסיבית, אבל הוא עדיין עובד בלי כל בעיה.
לא מכיר משהו אחר שמתאים למכשיר שנחשב "יותר אמין" וגם לא ניסיתי...
תראה, גם בחנות שהייתי בה, היו שני דגמים. אחד בשלושים שקל (מה שקניתי) ואחד ב 60 ש"ח שכלל מתאמים למכשירים שונים כולל לאפטופ. אני מניח שמכרו לך את השלושים ש"ח (צירפתי תמונה של המוצר).
בלי קשר, אם אתה לא משתמש בו בצורה אינטנסיבית, אז איך הבטרייה מצליחה להחזיק לך אפילו ליום? אצלי היא נגמרת הרבה לפני.
תודה
- zviwr
- עורך משנה HTmobile

- תגובות: 1647
- שם מלא: צבי וורובל
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 194 פעמים
kingikra כתב
בדוק וסגור את מה שאתה לא צריך באותו רגע. (במיוחד את ה- WIFI אם אתה לא נמצא בסביבה של רשת אלחוטית)
לדעתי הסוללה שלך נגמרת מהסיבה שאתה משאיר חלק יישומים שאתה לא משתמש פתוחים ברקע.אם אתה לא משתמש בו בצורה אינטנסיבית, אז איך הבטרייה מצליחה להחזיק לך אפילו ליום? אצלי היא נגמרת הרבה לפני....
בדוק וסגור את מה שאתה לא צריך באותו רגע. (במיוחד את ה- WIFI אם אתה לא נמצא בסביבה של רשת אלחוטית)
צבי וורובל
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3321
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
kingikra כתב:מה הכוונה? אתה זוכר שיש גם מטען לשקע הקיר.EliHaboosh כתב: בלי קשר, אם אתה לא משתמש בו בצורה אינטנסיבית, אז איך הבטרייה מצליחה להחזיק לך אפילו ליום? אצלי היא נגמרת הרבה לפני.
תודה...
ועדיין הייתי מסוגל לסחוב גם יום שלם ללא הטענה...
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

EliHaboosh כתב:ברור. אבל אני לא אוהב להוציא אותו מהבית (אני בטח אשכח אותו איפושהו). יכול להיות שההבדל בינינו זה ה GPS שאני משתמש. הוא בעיקר גומר לי את הבטריהkingikra כתב:מה הכוונה? אתה זוכר שיש גם מטען לשקע הקיר.EliHaboosh כתב: בלי קשר, אם אתה לא משתמש בו בצורה אינטנסיבית, אז איך הבטרייה מצליחה להחזיק לך אפילו ליום? אצלי היא נגמרת הרבה לפני.
תודה...
ועדיין הייתי מסוגל לסחוב גם יום שלם ללא הטענה......
-
kingikra
- חבר שלא מהעולם הזה

אני סוגר כל דבר לאחר שאני מסיים להשתמש בו. היישום היחיד שעובד אצלי זה ה GPS ואני מקפיד לסגור אותו בסיום הנסיעה.zviwr כתב:kingikra כתבלדעתי הסוללה שלך נגמרת מהסיבה שאתה משאיר חלק יישומים שאתה לא משתמש פתוחים ברקע.אם אתה לא משתמש בו בצורה אינטנסיבית, אז איך הבטרייה מצליחה להחזיק לך אפילו ליום? אצלי היא נגמרת הרבה לפני....
בדוק וסגור את מה שאתה לא צריך באותו רגע. (במיוחד את ה- WIFI אם אתה לא נמצא בסביבה של רשת אלחוטית)...