Wii Fit לא ממש יכניס אתכם לכושר
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73333
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
http://news.olemiss.edu/index.php/20091 ... iifit.html
למי שלא מכיר, זהו ה Wii Fit:
http://www.wiifit.com/
משטח ל Wii עם אוסף אפליקציות/"משחקים" שאמור להכניס אתכן לכושר. מחקר שנעשה בדק האם הטענה הזו נכונה והאם הפיזוז על המשטח אמור לעשות משהו ליכולת הגופנית של רוכשיו. התשובה הלא ממש מפתיע היא "לא ממש". יש לציין כי הסיבה לחוסר השפעה של התוסף על משתמשיו הייתה הירידה ההדרגתית בשימוש בו באופן קבוע ממוצע של 22 דקות ביום ל4 דקות בלבד אחרי 6 שבועות. לי אישית זה הוכיח מה שתמיד הנחתי, גימיקים לא עוזרים לכושר או לירידה במשקל, רק רצון ברזל והתמדה ולשם כך אין צורך בקונסולה או בגימיקים "מדליקים".
למי שלא מכיר, זהו ה Wii Fit:
http://www.wiifit.com/
משטח ל Wii עם אוסף אפליקציות/"משחקים" שאמור להכניס אתכן לכושר. מחקר שנעשה בדק האם הטענה הזו נכונה והאם הפיזוז על המשטח אמור לעשות משהו ליכולת הגופנית של רוכשיו. התשובה הלא ממש מפתיע היא "לא ממש". יש לציין כי הסיבה לחוסר השפעה של התוסף על משתמשיו הייתה הירידה ההדרגתית בשימוש בו באופן קבוע ממוצע של 22 דקות ביום ל4 דקות בלבד אחרי 6 שבועות. לי אישית זה הוכיח מה שתמיד הנחתי, גימיקים לא עוזרים לכושר או לירידה במשקל, רק רצון ברזל והתמדה ולשם כך אין צורך בקונסולה או בגימיקים "מדליקים".
- tobenary
- חבר ותיק

- תגובות: 2472
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
מסכים עם כולם.
תמיד תמיד צריך שניים שיידחפו לדבר אחד ( במקרה של כושר )
גם אם לאחד לא בא, השני מדליק אותו ולהיפך
במקרה שלי, שיחקנו נהנינו, האשה נכנסה להריון, ומאז..... היא רואה טלויזיה
אה כ, ועכשיו כל מה שמעניין זאת הקטנה...
תמיד תמיד צריך שניים שיידחפו לדבר אחד ( במקרה של כושר )
גם אם לאחד לא בא, השני מדליק אותו ולהיפך
במקרה שלי, שיחקנו נהנינו, האשה נכנסה להריון, ומאז..... היא רואה טלויזיה
אה כ, ועכשיו כל מה שמעניין זאת הקטנה...
מי שנותן-מתמלא
מי שלוקח-מתרוקן
מי שלוקח-מתרוקן
-
Huber
- חבר במועדון HT

tobenary כתב:במקרה שלי, שיחקנו נהנינו, האשה נכנסה להריון,...
טוב, אי אפשר להגיד שבמקרה שלכם ה WII לא תרם משהו למשפחה (או במקרה הז לגידול הטיבעי שלה).
-
Huber
- חבר במועדון HT

ניסיתי את ה WII פעמיים-שלוש ולא הצלחתי להתחבר לחווית ה"ניפנוף". לא כ"כ מצליח להבין מה אנשים מוצאים בזה האמת.Maayanki כתב:עזוב אותך ממחקרים, לך יש את זה? משתמש? עוזר?
כיף????...
- TANDBERG
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4591
- נתן תודות: 184 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
יש גם מחקר על טלאטאביז. עדיף לגוון להם.
אבל בחזרה לנושא השרשור - הWII קיבל מנוע צמיחה אדיר בארה"ב בעיקר בזכות השמנים ששיחקו בו (או צולמו משחקים בו).
באופן אישי שיחקתי שעתיים אצל חבר והבנתי שלא ילך בינינו. הוא עדיין מכשיר מעולה ואת הדור הבא שלו אני אשקול לרכוש. הסוני 3 לא מציע הרבה דברים לאישתי והיא כן מעוניינת במשהו כמו הWII.
אבל בחזרה לנושא השרשור - הWII קיבל מנוע צמיחה אדיר בארה"ב בעיקר בזכות השמנים ששיחקו בו (או צולמו משחקים בו).
באופן אישי שיחקתי שעתיים אצל חבר והבנתי שלא ילך בינינו. הוא עדיין מכשיר מעולה ואת הדור הבא שלו אני אשקול לרכוש. הסוני 3 לא מציע הרבה דברים לאישתי והיא כן מעוניינת במשהו כמו הWII.
Vocare Ad Regnum
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
מצחיק שבזמן שאני קורא וכותב - בת הזוג שלי בדיוק עושה מלא פעילות עם הWII FIT.
אני חושב שכל החכמה פה היא להתמיד - אבל זה תמיד נכון.
מה שהם עושים חכם זה שגם כאן יש אלמנט של לפתוח פיצ'רים ומשחקונים חדשים - ככה שבהתחלה יש לך מטרה - ועד שאתה מסיים לפתוח - אתה כבר משחק הרבה כל יום.
ממש נחמד שיש הדרכה על יוגה ושאר תרגילים מעניינים - לא רק של כושר.
דבר נוסף - רצוי גם לקנות משחקים תומכים WII FIT מפעם לפעם - כי אחרת זה באמת עלול לשעמם.
אני חושב שכל החכמה פה היא להתמיד - אבל זה תמיד נכון.
מה שהם עושים חכם זה שגם כאן יש אלמנט של לפתוח פיצ'רים ומשחקונים חדשים - ככה שבהתחלה יש לך מטרה - ועד שאתה מסיים לפתוח - אתה כבר משחק הרבה כל יום.
ממש נחמד שיש הדרכה על יוגה ושאר תרגילים מעניינים - לא רק של כושר.
דבר נוסף - רצוי גם לקנות משחקים תומכים WII FIT מפעם לפעם - כי אחרת זה באמת עלול לשעמם.