ק"ב ב- 2K, אפשרי?
לפני שכולם קופצים ואומרים שזה מחיר שאפילו לא מספיק לרסיבר אני יתן לכם מעט רקע לדרישות שלי ואולי אני יגדיל את התקציב שלי, אם יש צורך בכך.
אז ככה, אצלי כרגע בסלון יש פלזמה שהיא HDREADY ולכן אני מתכנן להזרים אליה סרטים באיכות 720P ממזרימדיה שיהיה XTREAMER או PLAYONHD, לא חשוב לי כל הפורמטים החדשים ובלה בלה בלה שמצריכים ממני לקנות ק"ב ב-10K.
ההזרמה תתבצע ע"י כבל HDMI שיחובר מהמזרימדיה לרסיבר וממנו אמור לצאת עוד כבל לטלויזיה, כן?
סה"כ אני רוצה שינגן לי 5.1 .
אין לי סלון גדול, משהו כמו 3 מטר המרחק בין הספה לטלויזיה ולרוחב אולי 4 מטר, כלומר אני לא צריך מערכת חזקה, מספיק לי הספק של רמקולים של מחשב עם סאב וזה כבר מפוצץ לי את החדר.
אני לא מעוניין ביד שניה.
אני יודע שהתקציב לא בשמיים, במידה ותציגו עובדות מספיק טובות אני יגדיל את התקציב.
נא עזרו לי!
נ.ב
תודה מראש!
אז ככה, אצלי כרגע בסלון יש פלזמה שהיא HDREADY ולכן אני מתכנן להזרים אליה סרטים באיכות 720P ממזרימדיה שיהיה XTREAMER או PLAYONHD, לא חשוב לי כל הפורמטים החדשים ובלה בלה בלה שמצריכים ממני לקנות ק"ב ב-10K.
ההזרמה תתבצע ע"י כבל HDMI שיחובר מהמזרימדיה לרסיבר וממנו אמור לצאת עוד כבל לטלויזיה, כן?
סה"כ אני רוצה שינגן לי 5.1 .
אין לי סלון גדול, משהו כמו 3 מטר המרחק בין הספה לטלויזיה ולרוחב אולי 4 מטר, כלומר אני לא צריך מערכת חזקה, מספיק לי הספק של רמקולים של מחשב עם סאב וזה כבר מפוצץ לי את החדר.
אני לא מעוניין ביד שניה.
אני יודע שהתקציב לא בשמיים, במידה ותציגו עובדות מספיק טובות אני יגדיל את התקציב.
נא עזרו לי!
נ.ב
תודה מראש!
אפשרי בהחלט: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=132220
תתמקח על המחיר ויש מצב שתגיע פחות או יותר לתקציב שלך.
תתמקח על המחיר ויש מצב שתגיע פחות או יותר לתקציב שלך.
האמת היא שלא רשמתי שאני מעוניין ברמקולים למחשב, אולי זו הדרך שלך להבהיר לי שאין שום דרך בעולם שאני יקנה ק"ב ב-2K
בכל מקרה, מה המחיר המינימלי שאפשר לקנות ק"ב לפי הדרישות שלי(הכוונה עם רסיבר ו-5.1 ובלי פורמטים הכי חדשים) ונתעלם שניה מהתקציב שיש לי??
מה רע למשל בשילוב הזה:
http://www.pompa.co.il/pl_product~SET3~149~0.htm
בכל מקרה, מה המחיר המינימלי שאפשר לקנות ק"ב לפי הדרישות שלי(הכוונה עם רסיבר ו-5.1 ובלי פורמטים הכי חדשים) ונתעלם שניה מהתקציב שיש לי??
מה רע למשל בשילוב הזה:
http://www.pompa.co.il/pl_product~SET3~149~0.htm
נערך לאחרונה על ידי norco ב 27/12/2009 15:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
השאלה היא איך אתה מתכוון לקנות.
אני יכול להעיד שהשלמתי לאחרונה מערכת 5.1 מלאה (קדמיים רצפתיים + סנטר כמעט תואם, אחוריים טובים - עם המון מזל, סאב + רסיבר ישן אבל מצוין) - ב 3.5K ש"ח.
מה זה דרש ממני - נכונות ליד שנייה, המון סבלנות וקצת שיטוטים בארץ
אני יכול להעיד שהשלמתי לאחרונה מערכת 5.1 מלאה (קדמיים רצפתיים + סנטר כמעט תואם, אחוריים טובים - עם המון מזל, סאב + רסיבר ישן אבל מצוין) - ב 3.5K ש"ח.
מה זה דרש ממני - נכונות ליד שנייה, המון סבלנות וקצת שיטוטים בארץ
אז כנראה שאתה מפרש דברים בצורה לא נכונה, פתחתה את הקישור וראיתה שרשום רמקולים למחשב ובזה נגמר הסיפור מבחינתךnorco כתב:האמת היא שלא רשמתי שאני מעוניין ברמקולים למחשב, אולי זו הדרך שלך להבהיר לי שאין שום דרך בעולם שאני יקנה ק"ב ב-2K
בכל מקרה, מה המחיר המינימלי שאפשר לקנות ק"ב לפי הדרישות שלי(הכוונה עם רסיבר ו-5.1 ובלי פורמטים הכי חדשים) ונתעלם שניה מהתקציב שיש לי??...
רמקולים סבירים יחסית למחיר שלהם, לא הייתי נוגע ברסיבר אפילו עם מקל ( או עם פומפה). לא מגיע לקרסוליים של המערכת שהצעתי....
ואם אני קונה את הרמקולים(מאחר והם סבירים) איזה רסיבר היית משלב כך שיצא לי כל החבילה סה"כ 3 אלף.
וכמובן מנקודת הנחה שלא מעניין אותי כל פורמטי הסראונד החדישים אלא שסרטי 720P ינגנו אצלי בסראונד ותו לא.
נניח סט כזה:
http://pompa.co.il/sg_product~NSP270RXV363~149~0.htm
או
http://pompa.co.il/sg_product~NSP270RXV365~149~0.htm
וכמובן מנקודת הנחה שלא מעניין אותי כל פורמטי הסראונד החדישים אלא שסרטי 720P ינגנו אצלי בסראונד ותו לא.
נניח סט כזה:
או
http://pompa.co.il/sg_product~NSP270RXV365~149~0.htm
נערך לאחרונה על ידי norco ב 29/12/2009 19:14, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
norco,
אם לא מעניינים אותך הפורמטים החדשים - למה שלא תיקח את ה Z5500 וזהו?
כנראה שעד 3K ש"ח זו המערכת שתיתן את התמורה הטובה ביותר (HDMI לטלויזיה, חיבור אופטי / קואקס ליחידת ההגברה של הסט).
אם לא מעניינים אותך הפורמטים החדשים - למה שלא תיקח את ה Z5500 וזהו?
כנראה שעד 3K ש"ח זו המערכת שתיתן את התמורה הטובה ביותר (HDMI לטלויזיה, חיבור אופטי / קואקס ליחידת ההגברה של הסט).
- uriler
- חבר במועדון 10K

- יצירת קשר:
נורקו,
במקרה זה ההיגיון שלך טועה (לצערך ואולי לשמחתך).
באופן כללי, נכון להגיד שרסיבר וסט רמקולים שיועדו לסרטים יתאימו יותר, אבל - השאלה פה היא תקציבית.
כנראה שרמקולים ב 3K + רסיבר ב 2.5K יתנו תמורה טובה יותר מהמערכת המדוברת, אבל - מכיוון שהוא תוכננה ונמכרת כיחידה אחת, ומכיוון שיש בה פשרות שנובעות מתפקידה (למשל - אין טיונר, שהוא חלק מכמעט כל רסיבר), אפשר היה להפיק פה בעלות נמוכה יחסית תוצאות מרשימות.
היתרון ברסיבר + מערכת רמקולים הוא בגמישות, האפשרות לשדרג את אחד החלקים וכן הלאה.
החיסרון הוא המחיר - ובתקציב שאתה מעמיד אני לא הייתי מתלבט.
במקרה זה ההיגיון שלך טועה (לצערך ואולי לשמחתך).
באופן כללי, נכון להגיד שרסיבר וסט רמקולים שיועדו לסרטים יתאימו יותר, אבל - השאלה פה היא תקציבית.
כנראה שרמקולים ב 3K + רסיבר ב 2.5K יתנו תמורה טובה יותר מהמערכת המדוברת, אבל - מכיוון שהוא תוכננה ונמכרת כיחידה אחת, ומכיוון שיש בה פשרות שנובעות מתפקידה (למשל - אין טיונר, שהוא חלק מכמעט כל רסיבר), אפשר היה להפיק פה בעלות נמוכה יחסית תוצאות מרשימות.
היתרון ברסיבר + מערכת רמקולים הוא בגמישות, האפשרות לשדרג את אחד החלקים וכן הלאה.
החיסרון הוא המחיר - ובתקציב שאתה מעמיד אני לא הייתי מתלבט.
אני לא אומר שאני צודק או לא, אני מנסה להציג את הנקודות בהן אני יכול להתפשר ועל סמך זה אני מנסה למצוא מוצר אידיאלי.
אני לא יודע לאיזה טיונר אתה מתכוון, מקווה שזה לא רדיו כי זה הדבר האחרון שחשוב לי.(מה עוד שרשום שכן יש טיונר דיגיטלי לרדיו)
בכל מקרה אני אשמח אם תסתכל גם על שתי החבילות של ימהאה שרשמתי בהודעה הקודמת(הרסיברים ניראים סבירים והם באים עם אותו סט רמקולים שציינת שהוא "סביר" ובנוסף תמיכה ב-סאונד ווידאו דרך HDMI שפותר לי הרבה בעיות כמו לחפש כבל קואקס וכל פעם לברור שיצא אודיו מקואקס ווידאו מ-HDMI)
בכל מקרה את הדבר הבא שאני יכתוב אני מקווה שלא תבין כפוגע.
אני חושב שחלק מהאנשים שפה רגילים לרמה מאוד גבוהה של מוצרים, ולכן קשה להם מאוד להמליץ על מוצר שלא מתקרב לרמה של מה שהם רגילים אליו.
יכול להיות שהרמקולים למחשב האלו באמת טובים והם עומדים בתקן THX וכו', אבל עצם העובדה של לחשוב שיעמדו אצלי רמקולים של מחשב בסלון קצת מזעזע אותי.
נ.ב
מצטער אם אני הולך ראש בקיר.
אולי אני צריך להכיר את התכונות שמבחינתך הן חשובות למערכת ק"ב ולהבין את הראש שלך.
אני לא יודע לאיזה טיונר אתה מתכוון, מקווה שזה לא רדיו כי זה הדבר האחרון שחשוב לי.(מה עוד שרשום שכן יש טיונר דיגיטלי לרדיו)
בכל מקרה אני אשמח אם תסתכל גם על שתי החבילות של ימהאה שרשמתי בהודעה הקודמת(הרסיברים ניראים סבירים והם באים עם אותו סט רמקולים שציינת שהוא "סביר" ובנוסף תמיכה ב-סאונד ווידאו דרך HDMI שפותר לי הרבה בעיות כמו לחפש כבל קואקס וכל פעם לברור שיצא אודיו מקואקס ווידאו מ-HDMI)
אני חושב שחלק מהאנשים שפה רגילים לרמה מאוד גבוהה של מוצרים, ולכן קשה להם מאוד להמליץ על מוצר שלא מתקרב לרמה של מה שהם רגילים אליו.
יכול להיות שהרמקולים למחשב האלו באמת טובים והם עומדים בתקן THX וכו', אבל עצם העובדה של לחשוב שיעמדו אצלי רמקולים של מחשב בסלון קצת מזעזע אותי.
נ.ב
אולי אני צריך להכיר את התכונות שמבחינתך הן חשובות למערכת ק"ב ולהבין את הראש שלך.
ההגיון שלך מטעה אותך, עצם העובדה שאנשים שמבינים עניין מפנים אותך למוצר שהפירמה שלו לא בדיוק מהאריות בשוק צריכה להגיד לך שמדובר במשהו איכותי שכן שווה בדיקה. ה5500 כן מתאים ובנויי בשביל ק"ב והוא מוציא סאונד מאוד דינמי שמתחרה עם סטים יקרים ממנו, הסאב שלו מוציא באס מאוד איכותי. יש לו חיבור אופטי וקואקס כמו לרסיבר רגיל. תיגש ותבדוק בעצמך במקום לצאת בהצהרות כאלה דרמטיות ואני בטוח שתתגבר על הזעזוע ותקנה אותו בלי לחשוב פעמים. אני שמעתי אותו ואני בשימחה הייתי קונה אותו אם לא היה לי תקציב גדול.norco כתב:אני לא אומר שאני צודק או לא, אני מנסה להציג את הנקודות בהן אני יכול להתפשר ועל סמך זה אני מנסה למצוא מוצר אידיאלי.
נ.ב
אולי אני צריך להכיר את התכונות שמבחינתך הן חשובות למערכת ק"ב ולהבין את הראש שלך....
norco כתב:ואם אני קונה את הרמקולים(מאחר והם סבירים) איזה רסיבר היית משלב כך שיצא לי כל החבילה סה"כ 3 אלף.
נניח סט כזה:
או
http://pompa.co.il/sg_product~NSP270RXV365~149~0.htm...
בהשוואה ל5500 הסטים האלה פחות טובים בסה"כ. ה5500 עובד טוב בכל התחומים: הגברה נקייה בלי הפרעות, רמקולים שהמיד שלהם נשמע ברור וסאב טוב, לא לחינם תקן הTHX קיים. הסטים שאתה הצעתה טובים מבחינת הגברה אבל הרמקולים של ימאהה נחותים במידה ניכרת מהרמקולים של הלוגיטק.