מחפש ממיר SCART לקומפוננט
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78899
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
yossil,
לדעתי אתה טועה, למונסטר יש ADAPTOR שמוציא RGBS באותות נפרדים. בגלל קודי הצבעים זה נראה כמו TRANSCODER, אבל זה ממש לא...
לדעתי אתה טועה, למונסטר יש ADAPTOR שמוציא RGBS באותות נפרדים. בגלל קודי הצבעים זה נראה כמו TRANSCODER, אבל זה ממש לא...
הי,
יש מחבר כזה http://www.tvcables.co.uk/cgi-bin/tvcab ... SCART.html.
אני רכשתי אותו כדי לחבר מקומפוננט ל SCART אבל זה לא עובד (מה שלא כתוב באתר זה שה SCART זה IN).
אני יכול לשלוח לך את המחבר הזה ותנסה אותו.
יש מחבר כזה http://www.tvcables.co.uk/cgi-bin/tvcab ... SCART.html.
אני רכשתי אותו כדי לחבר מקומפוננט ל SCART אבל זה לא עובד (מה שלא כתוב באתר זה שה SCART זה IN).
אני יכול לשלוח לך את המחבר הזה ותנסה אותו.
תודה לכולם על התגובות וגם לך masterSD
על ההצעה הנחמדה , אני מקווה שאני ואתה מתכוונים לאותו הדבר אני מחפש ממיר מאות SCART שמתקבל מממיר של הכבלים אל מסך הLCD של טושיבה 32WL58 לחיבור הקומפוננט של המסך וזאת בכדי למנוע מריחות שהופיעו לי על המסך בתנועות מהירות ובגוונים הכהים המופיעים על המסך בחיבור רגיל של RCA , כמו אני אשמח מאוד אם למישהו יש פתרון לתופעה.
ברצוני לציין כי אני עומד בדילמה קשה מאוד באם להחזיר את המסך ליבואן (ישנה האפשרות) ולהחליף למסך פלזאמה מחברות כגון NEC-XR3 או PANSONIC-PW8 אני אשמח לשמוע המלצות ועוד רעיונות
בתודה
מאיר
על ההצעה הנחמדה , אני מקווה שאני ואתה מתכוונים לאותו הדבר אני מחפש ממיר מאות SCART שמתקבל מממיר של הכבלים אל מסך הLCD של טושיבה 32WL58 לחיבור הקומפוננט של המסך וזאת בכדי למנוע מריחות שהופיעו לי על המסך בתנועות מהירות ובגוונים הכהים המופיעים על המסך בחיבור רגיל של RCA , כמו אני אשמח מאוד אם למישהו יש פתרון לתופעה.
ברצוני לציין כי אני עומד בדילמה קשה מאוד באם להחזיר את המסך ליבואן (ישנה האפשרות) ולהחליף למסך פלזאמה מחברות כגון NEC-XR3 או PANSONIC-PW8 אני אשמח לשמוע המלצות ועוד רעיונות
בתודה
מאיר
masterSD
המתאם הנ"ל לא יעבוד אלה רק במסכים אשר קבע היצרן שבכניסת הSCART יהיה קומפוננת,
כמו למשל Loewe שכתוב ליד הכניסה scart\component
או כמו שאמר lironk תעיף מבט על המבצעים...
כמו למשל Loewe שכתוב ליד הכניסה scart\component
או כמו שאמר lironk תעיף מבט על המבצעים...
All-AV מערכות לרכב.רשתות מחשבים ומצלמות במעגל סגור.0505318881
התיסכול מביצוע גרוע,נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו הטוב
של המחיר הנמוך.
התיסכול מביצוע גרוע,נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו הטוב
של המחיר הנמוך.