תגובות לביקורת מסך LED PRO LCD של פיליפס: 46PFL9704
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- firebird
- חבר ותיק

- תגובות: 1488
- שם מלא: firebird
- נתן תודות: 24 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
סוף סוף, אני בטוח שזה מאמר שהרבה חיכו לו.
עופר,
למה אתה מתכוון ב"גם תיקון קל של BH ו-RH (הורדתם באחוזים בודדים) טיפה תשפר את הכיול במידת הצורך"
האם שמרת את נתוני הכיול? אשמח אם תוכל להעלות אותם לכאן.
עופר,
למה אתה מתכוון ב"גם תיקון קל של BH ו-RH (הורדתם באחוזים בודדים) טיפה תשפר את הכיול במידת הצורך"
האם שמרת את נתוני הכיול? אשמח אם תוכל להעלות אותם לכאן.
אין מסך מושלם! כן, אני יודע שפעם היה ......

- yanivol
- חבר ותיק

- תגובות: 2755
- שם מלא: yanivol
- נתן תודות: 135 פעמים
- קיבל תודות: 97 פעמים
תודה רבה על הסקירה המצויינת.
אכן מסך טוב. החסרון הגדול והבולט ביותר שלו הוא מחירו האסטרונומי. יחסית לגודלו הוא עולה למעלה מכפול מאשר המתחרים שלו. הוא נותן כמה תוספות מבחינת תכונות - ,DTT ,WIFI ,ABLIGHT לדים משוכללים יותר ושירותי רשת.
לדעתי תוספות אלו לא מצדיקות את תג המחיר.
אם מחירו היה בסביבות 10000 שקל בהחלט היה ניתן לשקול אותו כמוביל בקניית מסך.
אכן מסך טוב. החסרון הגדול והבולט ביותר שלו הוא מחירו האסטרונומי. יחסית לגודלו הוא עולה למעלה מכפול מאשר המתחרים שלו. הוא נותן כמה תוספות מבחינת תכונות - ,DTT ,WIFI ,ABLIGHT לדים משוכללים יותר ושירותי רשת.
לדעתי תוספות אלו לא מצדיקות את תג המחיר.
אם מחירו היה בסביבות 10000 שקל בהחלט היה ניתן לשקול אותו כמוביל בקניית מסך.
איסטרה בלגינא קיש קיש קריא
אכן נראה כמו מסך החלומות שהיית רוצה לרכוש.
כל הכבוד על הסקירה המקיפה ולפיליפס שדאגו לדחוף כל פיצ'ר אפשרי למסך!
yanivol - המחיר שהצעת למסך הוא נמוך במיוחד ומן הסתם עם מחיר כזה כולם היו רוכשים אותו. כשמסכי LED אחרים בגודל הזה (דוגמת ה-B7000) עולים 12-14 אלף ולא כוללים את כמות הפיצ'רים שכוללת הפיליפס, אתה לא יכול לצפות שזו תעלה פחות, נכון?
כל הכבוד על הסקירה המקיפה ולפיליפס שדאגו לדחוף כל פיצ'ר אפשרי למסך!
yanivol - המחיר שהצעת למסך הוא נמוך במיוחד ומן הסתם עם מחיר כזה כולם היו רוכשים אותו. כשמסכי LED אחרים בגודל הזה (דוגמת ה-B7000) עולים 12-14 אלף ולא כוללים את כמות הפיצ'רים שכוללת הפיליפס, אתה לא יכול לצפות שזו תעלה פחות, נכון?
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
המעבר מ 47 ל 46 הוא כנראה
מעבר מטכנולוגיה של S-IPS ל S-PVA,כנראה כדי
להגיע לשחורים הטובים ביותר.
עופר,איך המסך יחסית ל 46SV685 של טושיבה ?
הציונים שנתת די דומים.
להגיע לשחורים הטובים ביותר.
עופר,איך המסך יחסית ל 46SV685 של טושיבה ?
הציונים שנתת די דומים.
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
איזה מסך... ואיזו ביקורת - יאמיייי.
לגבי המחיר - אתם משווים את המחיר למסכים עם לד מסגרת ולא לד מעומעם מקומית. שתי טכנולוגיות שונות.
מעבר לכך - יש את שרשור תלונות המחירים
לגבי המחיר - אתם משווים את המחיר למסכים עם לד מסגרת ולא לד מעומעם מקומית. שתי טכנולוגיות שונות.
מעבר לכך - יש את שרשור תלונות המחירים
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78853
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5390 פעמים
firebird,
כאמור, בכיול כדאי להוריד את שני אלה בכמה נקודות בודדות.
אני כעיקרון לא שומר נתוני כיול, מכיוון שהם עלולים להיות שונים בין כניסות או מכשירים שונים (לכן זו המלצה כללית). כאשר יש נתונים שאני רואה שהם חייבים להיות באופן כלשהו בשביל להגיע לתוצאות סבירות - אני מפרסם אותן (ע"ע 5090H).
יתר על כן, נדיר שאני בכלל טורח לכייל מסכים שאני מקבל עבור טמפ' צבע - מי שהיה איתי פעם בכיול בסיסי של מסך יודע שזה תהליך שלוקח כמה שעות בכדי לבצעו כראוי. לכן אני מכייל רק דברים בסיסיים אך לא מכייל את ה-GAMUT וגם לא את טמפ' הצבע, אלא משתמש בכלים של המסך להביא אותו קרוב ככל הניתן ליעד *ללא כיול* (למשל שינוי ה-TINT של המסך הספציפי למצב WARM).
כאמור, בכיול כדאי להוריד את שני אלה בכמה נקודות בודדות.
אני כעיקרון לא שומר נתוני כיול, מכיוון שהם עלולים להיות שונים בין כניסות או מכשירים שונים (לכן זו המלצה כללית). כאשר יש נתונים שאני רואה שהם חייבים להיות באופן כלשהו בשביל להגיע לתוצאות סבירות - אני מפרסם אותן (ע"ע 5090H).
יתר על כן, נדיר שאני בכלל טורח לכייל מסכים שאני מקבל עבור טמפ' צבע - מי שהיה איתי פעם בכיול בסיסי של מסך יודע שזה תהליך שלוקח כמה שעות בכדי לבצעו כראוי. לכן אני מכייל רק דברים בסיסיים אך לא מכייל את ה-GAMUT וגם לא את טמפ' הצבע, אלא משתמש בכלים של המסך להביא אותו קרוב ככל הניתן ליעד *ללא כיול* (למשל שינוי ה-TINT של המסך הספציפי למצב WARM).
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
כרגיל ,ביקורת מעולה
עופר ,בפוסט אחר טענת כי בבדיקת שני מסכים לאחרונה רמת השחורים עברה את הפיוניר קורו.
האם התכוונת למסך זה
עופר ,בפוסט אחר טענת כי בבדיקת שני מסכים לאחרונה רמת השחורים עברה את הפיוניר קורו.
האם התכוונת למסך זה
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
- israeli1948
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 517
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
יאללה איזה באסה
גם הסמסונג גם הטושיבה וגם הפיליפס מדורגים אותו דבר.
חח..
קשה לדעת אם מסתכלים על איכות תמונה נטו איזה מהשלושה חשבת שיותר טוב.
אין מנוס מלשים את כולם בחדר אחד ולערוך dog fight.אחד מול השני.
חח..
קשה לדעת אם מסתכלים על איכות תמונה נטו איזה מהשלושה חשבת שיותר טוב.
אין מנוס מלשים את כולם בחדר אחד ולערוך dog fight.אחד מול השני.
- smallville4r
- חבר ותיק

- תגובות: 2056
- נתן תודות: 85 פעמים
- קיבל תודות: 116 פעמים
סקירה מצויינת כרגיל.
אני לא זוכר שנתקלתי בזה בסקירה - כמה איזורים יש ל- LOCAL DIMMING ?
אני לא זוכר שנתקלתי בזה בסקירה - כמה איזורים יש ל- LOCAL DIMMING ?
בקורת מצוינת - מסך מעולה
חיכיתי זמן רב בדיוק למסך הזה, שנים הסתפקתי בטלוויזיה "25 ולא התפתיתי.
אכן היה שווה לחכות, קבלתי את המסך לפני כשבוע וחצי והוא עונה על כל הציפיות שהיו לי.
הייתי רוצה להוסיף מספר דברים:
1. המחיר - שילמתי 16500ש"ח
2. אחד המאפיינים בחזקים שלא צוינו בכתבה הוא המזרימדיה הפנימי. חיבור של דיסק-און-קי או דיסק נייד לכניסת ה-USB וזה עובד. לא ניסיתי קבצי mkv אבל את סרטי ה avi הוא קיבל בלי בעיה. חיסרון יחיד היה קצב הרצה קדימה לא מספיק מהיר וזה שלא נשמר מקום הצפייה האחרון.
3. זמן הדלקה כ-10 שניות (לא מעט, אבל לא קריטי)
4. יש אפשרות לכייל את המסך בצורה נוחה ע"י פיצול המסך לשניים כאשר בצד אחד התכונה פעילה ובצד השני כבויה (כמו בתמונה עם הפרפר בכתבה). להפתעתי כאשר ה local dimming LED פעיל לא הצלחתי לראות הבדל משמעותי לטובתו (וזו אמורה להיות התכונה הכי משמעותית של המסך הזה).
5. שירות PHILIPS - נתקלתי בבעיה בחיבור ל-WIFI, שלחתי מייל לשירות של PHILIPS לפני שבוע ואני עדיין מחכה. בינתיים פתרתי את הבעיה בכוחות עצמי. ציפיתי לתגובה מהירה והתאכזבתי.
6. הסאונד מדהים ולמעשה מבטל את הצורך בכל אביזר נוסף בשימוש היומיומי.
7. אין אפשרות לחבר מקלדת למסך כדי לנצל טוב יותר את שירות ה-NET TV המובנה. חיפוש ב YOUTUBE בשיטת SMS דרך השלט, הופכת את החוויה ללא ממש שווה.
8. אני ואשתי מאוד רגישים לנושא עיוות כתוצאה ממתיחה 4:3 ל-16:9. המסך עושה עבודה מצוינת ולא נתקלנו בבעיה. גם בקצוות המסך הדמויות נראות בפרופורציות סבירות.
תודה, אלי
אכן היה שווה לחכות, קבלתי את המסך לפני כשבוע וחצי והוא עונה על כל הציפיות שהיו לי.
הייתי רוצה להוסיף מספר דברים:
1. המחיר - שילמתי 16500ש"ח
2. אחד המאפיינים בחזקים שלא צוינו בכתבה הוא המזרימדיה הפנימי. חיבור של דיסק-און-קי או דיסק נייד לכניסת ה-USB וזה עובד. לא ניסיתי קבצי mkv אבל את סרטי ה avi הוא קיבל בלי בעיה. חיסרון יחיד היה קצב הרצה קדימה לא מספיק מהיר וזה שלא נשמר מקום הצפייה האחרון.
3. זמן הדלקה כ-10 שניות (לא מעט, אבל לא קריטי)
4. יש אפשרות לכייל את המסך בצורה נוחה ע"י פיצול המסך לשניים כאשר בצד אחד התכונה פעילה ובצד השני כבויה (כמו בתמונה עם הפרפר בכתבה). להפתעתי כאשר ה local dimming LED פעיל לא הצלחתי לראות הבדל משמעותי לטובתו (וזו אמורה להיות התכונה הכי משמעותית של המסך הזה).
5. שירות PHILIPS - נתקלתי בבעיה בחיבור ל-WIFI, שלחתי מייל לשירות של PHILIPS לפני שבוע ואני עדיין מחכה. בינתיים פתרתי את הבעיה בכוחות עצמי. ציפיתי לתגובה מהירה והתאכזבתי.
6. הסאונד מדהים ולמעשה מבטל את הצורך בכל אביזר נוסף בשימוש היומיומי.
7. אין אפשרות לחבר מקלדת למסך כדי לנצל טוב יותר את שירות ה-NET TV המובנה. חיפוש ב YOUTUBE בשיטת SMS דרך השלט, הופכת את החוויה ללא ממש שווה.
8. אני ואשתי מאוד רגישים לנושא עיוות כתוצאה ממתיחה 4:3 ל-16:9. המסך עושה עבודה מצוינת ולא נתקלנו בבעיה. גם בקצוות המסך הדמויות נראות בפרופורציות סבירות.
תודה, אלי
Re: בקורת מצוינת - מסך מעולה
לאיזה אביזרים אתה משווה?esitbon כתב: 6. הסאונד מדהים ולמעשה מבטל את הצורך בכל אביזר נוסף בשימוש היומיומי....