מס' שאלות לפני רכישת C200
קודם כל, כל הכבוד לזיו ועופר על הבקורות המושקעות של הC200 והDUNE PRIME 3.
בעקבות הביקורות בחרתי לקנות את הC200 מהסיבות הבאות:
1. אני מתכונן לשים את הC200 בארון (מאחורי דלת עץ) ולכן חשוב לי שלט RF
2. שלט מואר הינו יתרון לנוחות לעומת השלט של A110 שיש לי כיום.
3. מקום לדיסק קשיח 3.5 + אפשרות לנגן בלו-ריי
ולהלן השאלות לאור הבקורת:
1. בביקורת צויין שהצג הינו בעל קונטרסט נמוך - האם זה תוקן/שופר בדגמים הנמכרים כיום?
2. צויין שבעזרת MODDING ניתן להכניס כונן בלו-ריי ודיסק 3.5 - האם מישהו ביצע זאת?
אשמח לקבל תמונה לאחר ביצוע
3. אם העביר את הדיסק 3.5 שאינו מהסידרה הירוקה, מהA110 ל-C200 ואתקין מאוורר אחורי למארז, האם גם אז הC200 ירתח כמו הA110?
תודה מראש
בעקבות הביקורות בחרתי לקנות את הC200 מהסיבות הבאות:
1. אני מתכונן לשים את הC200 בארון (מאחורי דלת עץ) ולכן חשוב לי שלט RF
2. שלט מואר הינו יתרון לנוחות לעומת השלט של A110 שיש לי כיום.
3. מקום לדיסק קשיח 3.5 + אפשרות לנגן בלו-ריי
1. בביקורת צויין שהצג הינו בעל קונטרסט נמוך - האם זה תוקן/שופר בדגמים הנמכרים כיום?
2. צויין שבעזרת MODDING ניתן להכניס כונן בלו-ריי ודיסק 3.5 - האם מישהו ביצע זאת?
אשמח לקבל תמונה לאחר ביצוע
3. אם העביר את הדיסק 3.5 שאינו מהסידרה הירוקה, מהA110 ל-C200 ואתקין מאוורר אחורי למארז, האם גם אז הC200 ירתח כמו הA110?
תודה מראש
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46370
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
1 שלילי. ניתן לשחק ידנית מעט עם ההגדרות, ייתכן וזה יספק אותך.
2. תעיין בקישור הבא, תוכל למצוא רעיונות פשוטים למדי כיצד לבצע זאת.
3. כנראה שלא מכיוון שה C-200 גדול יותר ובעל מרחק פיזי גדול בין לוח האם לכונן הקשיח. גם תוספת המאוורר יכולה לעזור.
2. תעיין בקישור הבא, תוכל למצוא רעיונות פשוטים למדי כיצד לבצע זאת.
3. כנראה שלא מכיוון שה C-200 גדול יותר ובעל מרחק פיזי גדול בין לוח האם לכונן הקשיח. גם תוספת המאוורר יכולה לעזור.
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
לא הבנתי מדוע הקונטרסט של מסך ה LCD משנה אם הסטרימר נמצא בתוך ארונית.zoharsi כתב: 1. אני מתכונן לשים את הC200 בארון (מאחורי דלת עץ) ולכן חשוב לי שלט RF
1. בביקורת צויין שהצג הינו בעל קונטרסט נמוך - האם זה תוקן/שופר בדגמים הנמכרים כיום?...
תודה רבה לכל המגיבים.
ושאלה נוספת, הC200 יכנס כפי שכתבתי לארונית טלויזיה כאשר הדלת תהיה סגורה בדרך כלל, למעט פתיחתה לבחירת מוסיקה לשמיעה דרך הצג, כאשר לא יתחשק להדליק את הTV.
לארונית כיום יש רק פתח אחד עגול בקוטר של כ10 ס"מ בדופן האחורית - האם המכשיר יתחמם מאוד?
במידה וכן, אם אני אוריד את כל הדופן האחורית של המדף של הC200, האם יש יעזור לדעתכם?
וללא קשר, באיזה אתר אוכל למצוא מידע לגבי חיווט נכון (הכוונה כולל סיכוך) של מחבר רשת RJ45 לרשת 1G?
ושאלה נוספת, הC200 יכנס כפי שכתבתי לארונית טלויזיה כאשר הדלת תהיה סגורה בדרך כלל, למעט פתיחתה לבחירת מוסיקה לשמיעה דרך הצג, כאשר לא יתחשק להדליק את הTV.
לארונית כיום יש רק פתח אחד עגול בקוטר של כ10 ס"מ בדופן האחורית - האם המכשיר יתחמם מאוד?
במידה וכן, אם אני אוריד את כל הדופן האחורית של המדף של הC200, האם יש יעזור לדעתכם?
וללא קשר, באיזה אתר אוכל למצוא מידע לגבי חיווט נכון (הכוונה כולל סיכוך) של מחבר רשת RJ45 לרשת 1G?
אני צופה בTV ממרחק של בערך 2-2.5 מטר וקורא מהצג של ה C-200 בלי בעיה, ככה שהמצב לא כל כך גרוע. במרחק גדול יותר באמת קשה לקרואzoharsi כתב: 1. בביקורת צויין שהצג הינו בעל קונטרסט נמוך - האם זה תוקן/שופר בדגמים הנמכרים כיום?
תודה מראש...