רסיבר פשוט עם יצאות פרה
אני מנסה להרכיב מערכת שתשמש בעיקר למוסיקה ומעט (אפילו מאד) לק"ב.
במקור הוצע לי אונקיו 607, אך הבנתי שאקבל תוצאות שמתאימות יותר לצרכי אם אלך על מגבר דו ערוצי + רסיבר פשוט עם יצאות פרה (שיזינו את המגבר לטובת ק"ב).
אילו רסיברים כאלו קיימים?
במקור הוצע לי אונקיו 607, אך הבנתי שאקבל תוצאות שמתאימות יותר לצרכי אם אלך על מגבר דו ערוצי + רסיבר פשוט עם יצאות פרה (שיזינו את המגבר לטובת ק"ב).
אילו רסיברים כאלו קיימים?
תוכל לרכוש לא מעט כאלו עם יציאות פרה תואמות לקדמיים
באתרים יד 2 ובלוחות למיניהם
כלומר כל רסיוור עם יציאות פרה(קדמיים ,סאב,אחוריים ,סנטר וכו..)יוכל לשמש אותך נאמנה בחיבור לפאוור ייעודי
ובתקציב לא גבוהה במיוחד
באתרים יד 2 ובלוחות למיניהם
כלומר כל רסיוור עם יציאות פרה(קדמיים ,סאב,אחוריים ,סנטר וכו..)יוכל לשמש אותך נאמנה בחיבור לפאוור ייעודי
ובתקציב לא גבוהה במיוחד
בעקרון זה נכון אבל הבנתי שיש פערים גדולים באיכות יציאות ה PRE ....ADICT כתב: כל רסיוור עם יציאות פרה(קדמיים ,סאב,אחוריים ,סנטר וכו..)יוכל לשמש אותך נאמנה בחיבור לפאוור ייעודי
ובתקציב לא גבוהה במיוחד...
כלומר, מכשיר עם איכות PRE לא טובה ייתן לך ח*א של סאונד.
בביקורת האחרונה על הרסיבר של אונקיו נאמר שאין שם יציאות PRE כי הם לא רצו לשים יציאות לא מספיק איכותיות.
איך יודעים מה האיכות של יציאות ה PRE ? שאלה מצוינת...
ארז
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אם קולנוע ביתי פחות רלוונטי, אכן כדאי ללכת אולי לכיוון של רסיבר יד שניה.
רבים מוכרים את הרסיברים שלהם בכדי להיות תואמים לפורמטי האודיו החדשים של בלוריי + בכדי לאפשר ROOM CORRECTION.
רסיבר + הגברת סטריאו בהחלט יכול לתת פיתרון יעיל למי שמחפש בעיקר הגברת סטריאו ובכ"ז לתמוך ברמה כזו או אחרת בקולנוע ביתי.
המלצה אחת חשובה - לא לוותר לכל הפחות על DPL2 ברסיבר. עבור סרטים ותכנים שמקורם בתוכן סטריאו (קרי: יס/הוט) הפונקציה הזו משמעותית.
רבים מוכרים את הרסיברים שלהם בכדי להיות תואמים לפורמטי האודיו החדשים של בלוריי + בכדי לאפשר ROOM CORRECTION.
רסיבר + הגברת סטריאו בהחלט יכול לתת פיתרון יעיל למי שמחפש בעיקר הגברת סטריאו ובכ"ז לתמוך ברמה כזו או אחרת בקולנוע ביתי.
המלצה אחת חשובה - לא לוותר לכל הפחות על DPL2 ברסיבר. עבור סרטים ותכנים שמקורם בתוכן סטריאו (קרי: יס/הוט) הפונקציה הזו משמעותית.