שלום,
אני שוקל לרכוש את HARMONY 515./525 וברשותי מסך 50X10 של פנסונניק ואין לי רסיבר.
לכן השליטה בכניסות A/V היא רק דרך הטלויזיה.
ממה שבדקתי עם יורוקום הם לא תומכים בשלטים האוניברסליים ומצד שני הטלויזיה כן נמצאת בבסיס הנתונים של לוג'יטק. לא ברור לי איך בדיוק השלט יכול לשמור על הסנכרון עם מצב ה-A/V אם המצב תמיד יחסי לכניסה שנבחרה כרגע ומספר הלחיצות שנדרש על מנת להגיע לכניסה מסויימת גם תלוי במספר הכניסות שמוצג. בדגם X10 מקשי הצבעים לא מתפקדים כמו בדגמים ישנים יותר כך שגם האפשרות הזאת סגורה.
אשמח אם מישהו יכול לתת תשובה האם כן ניתן לעבוד עם השלטים הנ"ל (או שלט אחר?) יחד עם הטלויזיה שלי ואיך בדיוק זה עובד?
תודה
שלטי לוג'יטק ופנסוניק X10
פתרון לבעיה
שלום,
התקשרתי לתמיכה של לוג'יטק כאן בארץ והבנתי מהם איך זה אמור לעבוד.
מגדירים לשלט איזה כניסות מוצגות בתפריט AV לפי הסדר והוא יודע לעבור בינהם מאחר שהוא תמיד זוכר מה היה מכוון פעם אחרונה.
מה שהפתיע אותי עוד יותר שכשבחרתי את התקן הטלויזיה בשלט, מסתבר שיש לו קודים ספציפיים (שמופיעים ככפתורים דרך התצוגה) שמעבירים לכל אחת מהכניסות AV (אפילו כאלה שהעלמתי מתפריט ה-AV) בלי לעבור דרך התפריט בכלל.
אני דיי מאוכזב מהעובדה שיורוקום לא מעונינים לגלות או לא יודעים בעצמם את העובדות הנ"ל, למרות ששאלתי ספציפית אם יש מצב של קודים ישירים שפשוט לא ממומשים בשלט המקורי שלהם.
התקשרתי לתמיכה של לוג'יטק כאן בארץ והבנתי מהם איך זה אמור לעבוד.
מגדירים לשלט איזה כניסות מוצגות בתפריט AV לפי הסדר והוא יודע לעבור בינהם מאחר שהוא תמיד זוכר מה היה מכוון פעם אחרונה.
מה שהפתיע אותי עוד יותר שכשבחרתי את התקן הטלויזיה בשלט, מסתבר שיש לו קודים ספציפיים (שמופיעים ככפתורים דרך התצוגה) שמעבירים לכל אחת מהכניסות AV (אפילו כאלה שהעלמתי מתפריט ה-AV) בלי לעבור דרך התפריט בכלל.
אני דיי מאוכזב מהעובדה שיורוקום לא מעונינים לגלות או לא יודעים בעצמם את העובדות הנ"ל, למרות ששאלתי ספציפית אם יש מצב של קודים ישירים שפשוט לא ממומשים בשלט המקורי שלהם.