האם HTPC יכול לשמש גם כ- רסיבר??
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46358
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
בהחלט
ה KAMA BAY מהווה פתרון אסתטי למדי ובשילוב רמקולים מתאימים, יכול להוות פתרון נאה.
פתרון נוסף יכול להיות גם שימוש ברמקולים אקטיבים ובכך לחסוך קיום מגברים ביחידת ה HTPC.
ה KAMA BAY מהווה פתרון אסתטי למדי ובשילוב רמקולים מתאימים, יכול להוות פתרון נאה.
פתרון נוסף יכול להיות גם שימוש ברמקולים אקטיבים ובכך לחסוך קיום מגברים ביחידת ה HTPC.
- Dimka
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 303
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
זה מגבר מיקרו קטן, רסיברים באים עם הספק של 40W לערוץ לפחות, ולא 10W.
הוא גם לא עושה שום פעולה של רסיבר, רק מגבר סטריאו.
היחוד של הצעצוע הזה שהוא נכנס ל-bay של 5 אינץ' רגיל ונותן להגביר רמקולים מיקרוסקופיים.
גימיק ולא יותר, בטח לא שווה 300 ש"ח.
הוא גם לא עושה שום פעולה של רסיבר, רק מגבר סטריאו.
היחוד של הצעצוע הזה שהוא נכנס ל-bay של 5 אינץ' רגיל ונותן להגביר רמקולים מיקרוסקופיים.
גימיק ולא יותר, בטח לא שווה 300 ש"ח.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

רסיבר גם מגביר לא?
ה HTPC יכול לשמש בתור מעבד וידאו, הגברה ומיתוג מסויים. אומנם לא כמו יחידת רסיבר בפני עצמו, אבל יש אנשים שישמחו לדגם את ה HTPC שלהם ל AllInOne שכזה.
ה HTPC יכול לשמש בתור מעבד וידאו, הגברה ומיתוג מסויים. אומנם לא כמו יחידת רסיבר בפני עצמו, אבל יש אנשים שישמחו לדגם את ה HTPC שלהם ל AllInOne שכזה.
- harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
זה בעצם לא "הופך את המחשב לרסיבר". זה לא כרטיס הרחבה PCI-E יעודי ותוכנה מתוחכמת. זה מגבר נפרד שנכנס לתוך המחשב, אין שום יכולת שליטה מהמחשב או ע"י שלט רחוק. הקשר היחיד בן המגבר למחשב זה שהמגבר משתמש בספק הכוח של המחשב.
לדעתי פתרון טוב יותר יהיה לבנות מגבר מKIT של ML3886, ולבנות גם מארז קטן שיכנס בתוך המחשב, לא פותר את עניין השליטה אבל עדיין שיפור. (גם בעוצמה וגם באיכות)
לדעתי זה יותר מיועד למשחקים, כאשר אתה יושב קרוב למסך ולמחשב.
לדעתי פתרון טוב יותר יהיה לבנות מגבר מKIT של ML3886, ולבנות גם מארז קטן שיכנס בתוך המחשב, לא פותר את עניין השליטה אבל עדיין שיפור. (גם בעוצמה וגם באיכות)
לדעתי זה יותר מיועד למשחקים, כאשר אתה יושב קרוב למסך ולמחשב.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

harari,
ניתן לשלוט על עוצמת השמע דרך המחשב, הרי המגבר מקבל את ה Input שלו מכרטיס הקול.
ניתן לשלוט על עוצמת השמע דרך המחשב, הרי המגבר מקבל את ה Input שלו מכרטיס הקול.
רסיבר בשלמותו לא אבל אני עשיתי משהו אחר.
במידה ואתה מעביר את הנתונים שאתה צריך מהרסיבר בצורה אנלוגית כל שאתה צריך זה יחידת הגברה. במידה ותקנה יחידת הגברה ולא רסיבר בנפרד האיכות שאתה תקבל לא תשתווה לרסיבר בעלות של 5X ממה שתשלם על המגבר.
ככה אני עובד. אני עובד עם כרטיס קול של XONAR והוא מוציא את הנתונים ישירות ליציאות האנלוגיות של המגבר NAD.
התוצאה, לא ניתנת לתיאור במילים.
עלויות:
כרטיס קול: 1K.
כבילה: 0.6K.
מגבר: תלוי בך.
מחשב: תלוי בך.
במידה ואתה מעביר את הנתונים שאתה צריך מהרסיבר בצורה אנלוגית כל שאתה צריך זה יחידת הגברה. במידה ותקנה יחידת הגברה ולא רסיבר בנפרד האיכות שאתה תקבל לא תשתווה לרסיבר בעלות של 5X ממה שתשלם על המגבר.
ככה אני עובד. אני עובד עם כרטיס קול של XONAR והוא מוציא את הנתונים ישירות ליציאות האנלוגיות של המגבר NAD.
התוצאה, לא ניתנת לתיאור במילים.
עלויות:
כרטיס קול: 1K.
כבילה: 0.6K.
מגבר: תלוי בך.
מחשב: תלוי בך.