בעיית סטרימינג בXtreamer

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
Navivan פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 42
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן, אני התחדשתי באקסטרימר לפני כמה ימים, הוספתי את המחשב שלי ע"י הקשת IP שם וסיסמה והפעלת " Share" בהרדיסקים.

אני קראתי שיש מספר סוגים של פרוטוקולים שניתן להשתמש בהם בסטרימר, מה בדיוק ההבדל בינהם? האם חלק יותר טובים מהשני?
הבעיה שלי היא שכאשר אני מנגן קצבי MKV 1080P, הם מקרטעים ונורא לא נעים לצפות בהם, אני מנגן ברשת קוית CUT5
האם זאת בעיה בסטרימר? קראתי שאנשים כן מצליחים לנגן 1080 באקסטרימר

בתודה מראש
אריאל

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17929
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #2 

Navivan כתב:אהלן, אני התחדשתי באקסטרימר לפני כמה ימים, הוספתי את המחשב שלי ע"י הקשת IP שם וסיסמה והפעלת " Share" בהרדיסקים.

אני קראתי שיש מספר סוגים של פרוטוקולים שניתן להשתמש בהם בסטרימר, מה בדיוק ההבדל בינהם? האם חלק יותר טובים מהשני?
הבעיה שלי היא שכאשר אני מנגן קצבי MKV 1080P, הם מקרטעים ונורא לא נעים לצפות בהם, אני מנגן ברשת קוית CUT5
האם זאת בעיה בסטרימר? קראתי שאנשים כן מצליחים לנגן 1080 באקסטרימר

בתודה מראש
אריאל
...
לצערך מדובר בבעיה מוכרת במכשיר זה ובכל יתר המכשירים המבוססים על אותו הציפ .
עד לפתרון הבעיה ,ע"י עדכון קושחה, מומלץ לנגן את התכנים מכונן חיצוני מחובר ב USB .

Navivan פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 42
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

כונן 3.5 חיצוני שמחובר בUSB יכול לעמוד בקצב של MKV 1080?

shlox
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 93
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #4 

אני יכול רק להודות למזלי הטוב, אבל אצלי סרטי 1080, גם בגודל קובץ של 11GB (כמו ואן הלסינג), עובדים ללא בעיה ברשת הקווית.
שיתוף Win7 רגיל, ללא שם משתמש וסיסמה. אני מניח שיש דרך שבה זה יעבוד גם אצלך, אבל באמת שאין לי מושג מה בדיוק עשיתי כדי שיפעל אצלי.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46385
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5078 פעמים

שליחה #5 

Navivan,
בצע שיתוף דרך NFS, זהו פרוטוקול אשר ממומש בצורה טובה יותר אצל ה Xtreamer וייתכן שיוריד אצלך את הבעיות.
בביקורת שפורסמה באתר קיימת הרחבה קצרה על אופן ההגדרה. בדביק גם תמצא מדריך להתקנת שרת NFS.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”