בעיית סטרימינג בXtreamer
אהלן, אני התחדשתי באקסטרימר לפני כמה ימים, הוספתי את המחשב שלי ע"י הקשת IP שם וסיסמה והפעלת " Share" בהרדיסקים.
אני קראתי שיש מספר סוגים של פרוטוקולים שניתן להשתמש בהם בסטרימר, מה בדיוק ההבדל בינהם? האם חלק יותר טובים מהשני?
הבעיה שלי היא שכאשר אני מנגן קצבי MKV 1080P, הם מקרטעים ונורא לא נעים לצפות בהם, אני מנגן ברשת קוית CUT5
האם זאת בעיה בסטרימר? קראתי שאנשים כן מצליחים לנגן 1080 באקסטרימר
בתודה מראש
אריאל
אני קראתי שיש מספר סוגים של פרוטוקולים שניתן להשתמש בהם בסטרימר, מה בדיוק ההבדל בינהם? האם חלק יותר טובים מהשני?
הבעיה שלי היא שכאשר אני מנגן קצבי MKV 1080P, הם מקרטעים ונורא לא נעים לצפות בהם, אני מנגן ברשת קוית CUT5
בתודה מראש
אריאל
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
לצערך מדובר בבעיה מוכרת במכשיר זה ובכל יתר המכשירים המבוססים על אותו הציפ .Navivan כתב:אהלן, אני התחדשתי באקסטרימר לפני כמה ימים, הוספתי את המחשב שלי ע"י הקשת IP שם וסיסמה והפעלת " Share" בהרדיסקים.
בתודה מראש
אריאל...
עד לפתרון הבעיה ,ע"י עדכון קושחה, מומלץ לנגן את התכנים מכונן חיצוני מחובר ב USB .
אני יכול רק להודות למזלי הטוב, אבל אצלי סרטי 1080, גם בגודל קובץ של 11GB (כמו ואן הלסינג), עובדים ללא בעיה ברשת הקווית.
שיתוף Win7 רגיל, ללא שם משתמש וסיסמה. אני מניח שיש דרך שבה זה יעבוד גם אצלך, אבל באמת שאין לי מושג מה בדיוק עשיתי כדי שיפעל אצלי.
שיתוף Win7 רגיל, ללא שם משתמש וסיסמה. אני מניח שיש דרך שבה זה יעבוד גם אצלך, אבל באמת שאין לי מושג מה בדיוק עשיתי כדי שיפעל אצלי.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46385
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5078 פעמים
Navivan,
בצע שיתוף דרך NFS, זהו פרוטוקול אשר ממומש בצורה טובה יותר אצל ה Xtreamer וייתכן שיוריד אצלך את הבעיות.
בביקורת שפורסמה באתר קיימת הרחבה קצרה על אופן ההגדרה. בדביק גם תמצא מדריך להתקנת שרת NFS.
בצע שיתוף דרך NFS, זהו פרוטוקול אשר ממומש בצורה טובה יותר אצל ה Xtreamer וייתכן שיוריד אצלך את הבעיות.
בביקורת שפורסמה באתר קיימת הרחבה קצרה על אופן ההגדרה. בדביק גם תמצא מדריך להתקנת שרת NFS.