המלצה לרמקולים + רסיבר, תקציב 5K ש"ח
אני מעוניין לקנות רסיבר ורמקולים לסלון בינוני.
אני צריך 2 רמקולים +סאב לסלון וגם 2 רמקולים נפרדים לגינה.
הרסיבר צריך להתאים לYES HD, כלומר אני רוצה שיהיו חיבורי HDMI.
אני רוצה שיהיה אפשרות ברסיבר לברור הין הרמקולים החיצוניים שבגינה לבין הרקולים שבסלון.
התקציב הוא לכל הרמוקלים והרסיבר ביחד.
תודה
אני צריך 2 רמקולים +סאב לסלון וגם 2 רמקולים נפרדים לגינה.
הרסיבר צריך להתאים לYES HD, כלומר אני רוצה שיהיו חיבורי HDMI.
אני רוצה שיהיה אפשרות ברסיבר לברור הין הרמקולים החיצוניים שבגינה לבין הרקולים שבסלון.
התקציב הוא לכל הרמוקלים והרסיבר ביחד.
תודה
- Falcon1
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 527
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אתה תריך רסיבר שתומך ב ZONE 2, ז"א אומרת אפשרות לשלוט ב 2 מקומות באותו רסיבר וזה כבר תקציב שמתקרב לתקציב הכולל שלך.
לי יש את ה HK 355 והוא תומך ב ZONE 2, והוא עולה היום בסביבות 5K. תבדוק אם יש את הפיצ'ר הזה לעוד רסיברים וזה יהיה הבסיס שלך.
אח"כ תמשיך לרמקולים.
.
לי יש את ה HK 355 והוא תומך ב ZONE 2, והוא עולה היום בסביבות 5K. תבדוק אם יש את הפיצ'ר הזה לעוד רסיברים וזה יהיה הבסיס שלך.
אח"כ תמשיך לרמקולים.
.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17930
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
צודק פאלקון בהמלצתו והיא אף מקבלת משקל כבד יותר לאור המחיר הנ"ל:assaflv כתב:מה הרסיבר הכי זול, אבל שתומך בפורמטים החדשים. ושיהיה מחברה טובה
שתומך ב2 zone
בלי קשר לתקציב, כי אם זה קרוב אפשר להתגמש או לרדת קצת ברמקולים...
http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid= ... ap&lang=HE
בכל מקרה, מדובר באחלה מכשיר רק יש לדאוג לקבל אותו עם עדכוני הקושחה האחרונים שהרמן קארדון הוציאו וזאת על מנת להמנע מבאגים שהיו בקושחות הראשונות וכן מהצורך לשנע אותו בעצמך למעבדה של ניופאן .
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

מיושן ואין לו ZONE 2 .assaflv כתב:איך זה?
http://www.saleshop.co.il/Product.asp?P ... ap&lang=he...
יש אולי דרך אחרת לעשות את זה כיוון שאני מחבר רק 2 רמוקלים בתוך הבית ויש עוד יציאות לרמקולים ברסיבר חוץ מזה
אפשר אולי להגדיר את הרמקולים שהולכים החוצה על היציאות של הרמולים האחוריים במקום 2 , וככה לחסוך את ההוצאה על רסיבר יקר יותר.
אפשר אולי להגדיר את הרמקולים שהולכים החוצה על היציאות של הרמולים האחוריים במקום 2 , וככה לחסוך את ההוצאה על רסיבר יקר יותר.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

אתה כנראה לא מבין את משמעות ה ZONE 2 .assaflv כתב:מישהו?...
ZONE 2 אומר שאתה יכול בו זמנית לראות נניח סרט בסלון ,תוך שימוש בכל 6 הרמקולים ולשמוע רדיו/דיסק בגינה.
בנוסף אתה יכול לשלוט על ווליום נפרד לכל ZONE .
עכשיו אני מקווה שהבנת את הענין וברור לך שחיבור הרמקולים בגינה ליציאות הרמקולים האחוריים לא יתן לך כלום .
מסקנה? אין קיצורי דרך בענין זה.
בהצלחה
מצטרף להמלצה על ההרמן קרדון, אבל על הדגם הפשוט יותר, 255. (ההבדל הוא רק בהגברה). אמור לעלות היום פחות מ 3K כך שישאר לך עוד קצת כסף לרמקולים.
כפי ש istarmini כתב, תדאג לקבל אותו עם עדכון הקושחה האחרון וככה לא יהיו לך בעיות.
כפי ש istarmini כתב, תדאג לקבל אותו עם עדכון הקושחה האחרון וככה לא יהיו לך בעיות.