המלצה ל- LCD 42 בתקציב של עד 5000 ש"ח
פיליפס 42PFL56404H במחסני חשמל. מחיר המחירון הוא 5,790 אבל כשאתה שואל על הטלביזיה ומראה התעניינות קלה מספרים לך שהיא נמכרת ב-5,190. עם התמקחות קלה אפשר גם להגיע ל-5,000 או קרוב מאוד לזה. אחריות רשמית של אלקטרה (אני בטוח שכולם פה כבר יודעים שאלקטרה היא הבעלים של מחסני חשמל) ו-24 תשלומים. מה רע?
למי שלא מכיר אותי. אין לי קשר למחסני חשמל, אלקטרה או פיליפס. אני לקוח מרוצה שרכש את הדגם הנ"ל ממש לאחרונה.
למי שלא מכיר אותי. אין לי קשר למחסני חשמל, אלקטרה או פיליפס. אני לקוח מרוצה שרכש את הדגם הנ"ל ממש לאחרונה.
ndil - בדקתי את המסך במרחקים שונים. לצערי, ב-3 מטרים התמונה מגורענת מדי ולא מספיק חלקה, לדעתי. ככל שמתקרבים ל-4 מטרים התמונה נראית הרבה יותר טובה. ממה שהבנתי, לא כך המצב בפלזמה, אולם לפיליפס אין פלזמה ולא ממש יצא לי לבדוק פלזמות במחיר הזה.
mazinya - איזה דגמים הציעו לך ב-5K? מה זה מריחות? בסצינות עם תזוזה מהירה של הדמויות? או שאתה מתכוון לזה שהתמונה כל הזמן מרוחה? גם ב-HD?
mazinya - איזה דגמים הציעו לך ב-5K? מה זה מריחות? בסצינות עם תזוזה מהירה של הדמויות? או שאתה מתכוון לזה שהתמונה כל הזמן מרוחה? גם ב-HD?
sufgi123, אשמח לראות איפה קונים את ה-42PFL8404H ב-6,000 ש"ח ב-24 תשלומים. אני רץ לקנות עכשיו! 
לגבי זה שקיימים הבדלים משמעותיים בין הדגמים. נחמד שאתה כותב את זה, אבל צריך לראות כדי להאמין.
הייתי בשם אלקטריק במתחם G בראשל"צ ולא ראיתי את הדגמים אחד מול השני, לצערי. אם אתם מכירים מקום בו אפשר לראות את הדגמים, אשמח מאוד.
לגבי זה שקיימים הבדלים משמעותיים בין הדגמים. נחמד שאתה כותב את זה, אבל צריך לראות כדי להאמין.
הייתי בשם אלקטריק במתחם G בראשל"צ ולא ראיתי את הדגמים אחד מול השני, לצערי. אם אתם מכירים מקום בו אפשר לראות את הדגמים, אשמח מאוד.
לפני פחות משנה הייתי במסע חיפושים אחר מסך .
בחרתי בפיליפס כיוון שאהבתי את התמונה שלו.
ראיתי בשקם אלקטריק גם את ה 5603 וגם את ה 7403 וההבדלים בינהם היו מאוד גדולים .
ההפרש בינהם היה אז כמעט 3K ועדיין היה כדאי לרכוש את המסך היקר יותר .
היום ה 5604 החליף את ה 5603 וה 8404 אמור להיות טוב יותר מה 7403 (בוודאי שלא נחות ממנו) , ובנוסף ההפרש בינהם לא גדול .
לגבי המחיר , תעשה חיפוש בפורום ותמצא פוסטים של אנשים שכתבו בכמה הם רכשו את המסך.
בחרתי בפיליפס כיוון שאהבתי את התמונה שלו.
ראיתי בשקם אלקטריק גם את ה 5603 וגם את ה 7403 וההבדלים בינהם היו מאוד גדולים .
ההפרש בינהם היה אז כמעט 3K ועדיין היה כדאי לרכוש את המסך היקר יותר .
היום ה 5604 החליף את ה 5603 וה 8404 אמור להיות טוב יותר מה 7403 (בוודאי שלא נחות ממנו) , ובנוסף ההפרש בינהם לא גדול .
לגבי המחיר , תעשה חיפוש בפורום ותמצא פוסטים של אנשים שכתבו בכמה הם רכשו את המסך.
תודה לכולם על ההצעות
אך בכל זאת נשארתי מבולבל קצת
אנסה להיות יותר ממוקד
טווח המחירים שאני מחפש הוא 4200 -5500
ישנם דגמים מומלצים על פלאזמה (הבנתי שבה רואים הכי טוב SD )
אך גם דגמי LCD בטווח המחירים מתקבל
קצת לחוץ בזמן כי השבוע הבטחתי להוריי לרכוש טלוויזיה
עוד שאלונת , היכן ניתן לראות את כל הדגמים של הטלויזיות ? (האם זה נכון שבקניון איילון בבט ביי יש להם את כל הדגמים ושם זה המקום לבדוק ? האם יש להם שם שידורי SD ?
ושוב תודה
אך בכל זאת נשארתי מבולבל קצת
אנסה להיות יותר ממוקד
טווח המחירים שאני מחפש הוא 4200 -5500
ישנם דגמים מומלצים על פלאזמה (הבנתי שבה רואים הכי טוב SD )
אך גם דגמי LCD בטווח המחירים מתקבל
קצת לחוץ בזמן כי השבוע הבטחתי להוריי לרכוש טלוויזיה
עוד שאלונת , היכן ניתן לראות את כל הדגמים של הטלויזיות ? (האם זה נכון שבקניון איילון בבט ביי יש להם את כל הדגמים ושם זה המקום לבדוק ? האם יש להם שם שידורי SD ?
ושוב תודה
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
מסכים, גם אני מחפש מסך הייתי בשקם אלקטריק וגם הוא הציע מייד ( אבל אני יכול לעשות לך ב 5190)americium כתב:פיליפס 42PFL56404H במחסני חשמל. מחיר המחירון הוא 5,790 אבל כשאתה שואל על הטלביזיה ומראה התעניינות קלה מספרים לך שהיא נמכרת ב-5,190. עם התמקחות קלה אפשר גם להגיע ל-5,000 או קרוב מאוד לזה. אחריות רשמית של אלקטרה (אני בטוח שכולם פה כבר יודעים שאלקטרה היא הבעלים של מחסני חשמל) ו-24 תשלומים. מה רע?
למי שלא מכיר אותי. אין לי קשר למחסני חשמל, אלקטרה או פיליפס. אני לקוח מרוצה שרכש את הדגם הנ"ל ממש לאחרונה....
לצערי אני עדיין מחפש, כי האיכות שם הייתה מזעזעת.... אז אני לא יודע עם TV מזעזעת או החיבורים שם.
אם כבר מחסני חשמל, מוכרים שם טושיבה rv500 שהיא fhd וכוללת כניסת scart (יתרון גדול לבעלי ממירים שהם לא HD) בפחות מ-4200 ש"ח
לא התעמקתי כל כך בהודעות שנכתבו אבל כן ראיתי שחשובה האיכות ב-SD (ואני מניח שזה מממיר רגיל) ושהמסך מיועד להורים, אם כן לפי דעתי כדאי ללכת על התמורה הטובה ביותר לכסף והטושיבה הנ"ל מציגה תמונה טובה מאוד, FHD לעתיד, וחיבור SCART
בנוסף לא הייתי רוצה להגביל את השימוש שלהם עקב אפשרות לצריבה
לא התעמקתי כל כך בהודעות שנכתבו אבל כן ראיתי שחשובה האיכות ב-SD (ואני מניח שזה מממיר רגיל) ושהמסך מיועד להורים, אם כן לפי דעתי כדאי ללכת על התמורה הטובה ביותר לכסף והטושיבה הנ"ל מציגה תמונה טובה מאוד, FHD לעתיד, וחיבור SCART
בנוסף לא הייתי רוצה להגביל את השימוש שלהם עקב אפשרות לצריבה
אם כבר טושיבה ומחסני חשמל, לא חבל ללכת על RV500 המיושנת? יש להם בתצוגה AV625 שהיא מהדור החדש. לטענתם, היא כוללת מעבד upscaling משופר, מה שהם מכנים +Resolution. על המדף כתוב 4,990, אבל אני משוכנע שאפשר להתמקח ולהוריד את המחיר לאזור ה-4,500.
- tovtovtov
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 520
- שם מלא: tovtovtov
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
אם משווים בין הפיליפס 5460 לסמסונג B550 אז הסמסונג עדיף:
1. מבחינת עומק השחורים.
2. דיוק הצבעים.
3. יכולות הכיול
חשוב לציין שבהמון ביקורות הסמסונג (תקרא ב AVforums) מקבל תשבוחות רבות ונחשב לאחד המסכים הטובים בתמחור הנמוך - best value
1. מבחינת עומק השחורים.
2. דיוק הצבעים.
3. יכולות הכיול
חשוב לציין שבהמון ביקורות הסמסונג (תקרא ב AVforums) מקבל תשבוחות רבות ונחשב לאחד המסכים הטובים בתמחור הנמוך - best value
וואלה? זה כל-כך מעצבן לקרוא את זה.
יש את ה-LA40B550 במחסני חשמל (אחריות של מיני ליין כמובן). לא שמתי לב להבדלים משמעותיים ב-SD, ביחס ל-42PFL5604H וזה הכי חשוב עבור סבתי, שעבורה הטלביזיה מיועדת. היתרון נטה לפיליפס בגלל האחריות, שנתיים מלאות בבית הלקוח.
יש את ה-LA40B550 במחסני חשמל (אחריות של מיני ליין כמובן). לא שמתי לב להבדלים משמעותיים ב-SD, ביחס ל-42PFL5604H וזה הכי חשוב עבור סבתי, שעבורה הטלביזיה מיועדת. היתרון נטה לפיליפס בגלל האחריות, שנתיים מלאות בבית הלקוח.