עזרה בבחירת מסך לחדר שינה

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
דיויד פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 48
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום מבקש עזרה בבחירת מסך לחדר שינה - מרחק - 3 מטר בדיוק - לתלייה על הקיר מול המיטה. יורכב מעל שידה - מבקש לשמור על סגנון נעים בחדר ולא להגזים בגודל- רוב הצפייה בשידורי הוט עם תכנון לצפייה בסרטים. עקרונית החלטתי שאם כבר אני משקיע אז רק FHDאשמח להצעות לגבי מסכים מתאימים- תודה! דיויד

רונן
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5684
נתן תודות: 1133 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #2 

דיויד כתב:שלום מבקש עזרה בבחירת מסך לחדר שינה - מרחק - 3 מטר בדיוק - לתלייה על הקיר מול המיטה. יורכב מעל שידה - מבקש לשמור על סגנון נעים בחדר ולא להגזים בגודל- רוב הצפייה בשידורי הוט עם תכנון לצפייה בסרטים. עקרונית החלטתי שאם כבר אני משקיע אז רק FHDאשמח להצעות לגבי מסכים מתאימים- תודה! דיויד
...
תקציב ?

9000es
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 13208
נתן תודות: 595 פעמים
קיבל תודות: 484 פעמים

שליחה #3 

דיויד כתב:שלום מבקש עזרה בבחירת מסך לחדר שינה - מרחק - 3 מטר בדיוק - לתלייה על הקיר מול המיטה. יורכב מעל שידה - מבקש לשמור על סגנון נעים בחדר ולא להגזים בגודל- רוב הצפייה בשידורי הוט עם תכנון לצפייה בסרטים. עקרונית החלטתי שאם כבר אני משקיע אז רק FHDאשמח להצעות לגבי מסכים מתאימים- תודה! דיויד
...
דיויד

לא כתבת מה התקציב שלך .

אבל המלצתי היא מסך LCD סוני דגם s-5500 גודל 37 .
תוכל להנות ממנו בכול המקורת . המסך כולל שתי כניסות סקרט תומכות RGB למתיחה חכמה בשידורי SD .

בהצלחה . (Y)
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4949
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #4 

קח בחשבון שני פרמטרים חשובים:
- האם מדובר בתכני SD או HD ?
- היות וזה מסך לחדר שינה, אפשר להבין שעיקר הצפיה (אם לא כולה) תתבצע בתנאי חשיכה?

בעניין הגודל - לא פחות מ 37", כאשר יש חברים שיאמרו לך לא פחות מ 42".

אגב,
אם אתה מתכנן לצפות בתכני HD , אז על מנת להנות מתכני HD במרחק 3 מ' , גם 50" לא יספיקו ...לידיעתך.

ארז

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”