עזרה בבחירת מסך לחדר שינה
שלום מבקש עזרה בבחירת מסך לחדר שינה - מרחק - 3 מטר בדיוק - לתלייה על הקיר מול המיטה. יורכב מעל שידה - מבקש לשמור על סגנון נעים בחדר ולא להגזים בגודל- רוב הצפייה בשידורי הוט עם תכנון לצפייה בסרטים. עקרונית החלטתי שאם כבר אני משקיע אז רק FHDאשמח להצעות לגבי מסכים מתאימים- תודה! דיויד
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
תקציב ?דיויד כתב:שלום מבקש עזרה בבחירת מסך לחדר שינה - מרחק - 3 מטר בדיוק - לתלייה על הקיר מול המיטה. יורכב מעל שידה - מבקש לשמור על סגנון נעים בחדר ולא להגזים בגודל- רוב הצפייה בשידורי הוט עם תכנון לצפייה בסרטים. עקרונית החלטתי שאם כבר אני משקיע אז רק FHDאשמח להצעות לגבי מסכים מתאימים- תודה! דיויד...
- 9000es
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13208
- נתן תודות: 595 פעמים
- קיבל תודות: 484 פעמים
דיוידדיויד כתב:שלום מבקש עזרה בבחירת מסך לחדר שינה - מרחק - 3 מטר בדיוק - לתלייה על הקיר מול המיטה. יורכב מעל שידה - מבקש לשמור על סגנון נעים בחדר ולא להגזים בגודל- רוב הצפייה בשידורי הוט עם תכנון לצפייה בסרטים. עקרונית החלטתי שאם כבר אני משקיע אז רק FHDאשמח להצעות לגבי מסכים מתאימים- תודה! דיויד...
לא כתבת מה התקציב שלך .
אבל המלצתי היא מסך LCD סוני דגם s-5500 גודל 37 .
תוכל להנות ממנו בכול המקורת . המסך כולל שתי כניסות סקרט תומכות RGB למתיחה חכמה בשידורי SD .
בהצלחה .
אם במסכים מדובר........ אז הבחירה שלי היא "פלזמה"
קח בחשבון שני פרמטרים חשובים:
- האם מדובר בתכני SD או HD ?
- היות וזה מסך לחדר שינה, אפשר להבין שעיקר הצפיה (אם לא כולה) תתבצע בתנאי חשיכה?
בעניין הגודל - לא פחות מ 37", כאשר יש חברים שיאמרו לך לא פחות מ 42".
אגב,
אם אתה מתכנן לצפות בתכני HD , אז על מנת להנות מתכני HD במרחק 3 מ' , גם 50" לא יספיקו ...לידיעתך.
ארז
- האם מדובר בתכני SD או HD ?
- היות וזה מסך לחדר שינה, אפשר להבין שעיקר הצפיה (אם לא כולה) תתבצע בתנאי חשיכה?
בעניין הגודל - לא פחות מ 37", כאשר יש חברים שיאמרו לך לא פחות מ 42".
אגב,
אם אתה מתכנן לצפות בתכני HD , אז על מנת להנות מתכני HD במרחק 3 מ' , גם 50" לא יספיקו ...לידיעתך.
ארז