חשוב שתיהיה לו עוצמת קליטה מקסימלית כי אני באיזור קצת גבולי.
חשוב לי מאוד עניין הטיים שיפטינג ועניין התזמון הקלטות.
עד היום עבדתי עם HTPC אז הייתי רגיל לכל הפונקציות האלה מהמדיה סנטר של ויסטה/וינדוס7, אבל כרגע אני מעדיף שלא להיות תלותי ב-HTPC אז אני מחפש ממיר שיתן לי את אותן הפונקציות.
כמובן חשוב עניין הגזירה וזום ל-16:9 בשביל לא לראות את כולם מתוחים לצדדים, אבל אני מתאר לעצמי שזה דבר בסיסי שיש היום בכל ממיר.
תודה רבה מראש!
עזרה בבחירת ממיר DVB-T (לא תלותי במחשב), פירוט דרישות בפנים.
-
Vatos-Locos
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 138
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
-
Vatos-Locos
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 138
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
רציני? אף תגובה?! 
- amirchen
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 850
- שם מלא: אמיר חן
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
אני קניתי את הממיר של NOWCOM ב-340 ש"ח באופיס-דיפו.
חיברתי אליו DOK קטן יחסית (של 4 גיגה) ובגלל המגבלה של מינימום 3 גיגה פנויים ביטלתי את האפשרות של timeshifting לכן אני לא יכול להמליץ עליה.
החסרון היחיד שמצאתי זה שכאשר נכנסים ל-EPG או שרוצים לקבל מידע על התוכנית הנוכחית הכתב הוא בצבע לבן והרקע הוא בצבע תכלת - כמעט ולא ניתן לקרוא.
אני מניח שעדכון תוכנה יפתור את זה , אבל העדכון שאני הרצתי לא תיקן בינתיים.
האנטנה שהגיעה איתו עבדה בסדר (עוצמת קליטה של בערך 57% קבוע , בבית משותף קומה חמישית מזרח ראשון לציון) אבל כיוון שיש לי אנטנה על הגג חיברתי את הממיר אליה ויש לי עוצמת קליטה של 97% קבוע.
חיברתי אליו DOK קטן יחסית (של 4 גיגה) ובגלל המגבלה של מינימום 3 גיגה פנויים ביטלתי את האפשרות של timeshifting לכן אני לא יכול להמליץ עליה.
החסרון היחיד שמצאתי זה שכאשר נכנסים ל-EPG או שרוצים לקבל מידע על התוכנית הנוכחית הכתב הוא בצבע לבן והרקע הוא בצבע תכלת - כמעט ולא ניתן לקרוא.
אני מניח שעדכון תוכנה יפתור את זה , אבל העדכון שאני הרצתי לא תיקן בינתיים.
האנטנה שהגיעה איתו עבדה בסדר (עוצמת קליטה של בערך 57% קבוע , בבית משותף קומה חמישית מזרח ראשון לציון) אבל כיוון שיש לי אנטנה על הגג חיברתי את הממיר אליה ויש לי עוצמת קליטה של 97% קבוע.