בעיה בניגון סרטי MKV לאחר התקנה חדשה של מדיה פורטל
היי, לאחרונה התקנתי גרסא חדשה של המדיה פורטל גרסא 1.1 , לאחר ההתקנה החדשה , ניסיתי להפעיל סרטי MKV אך ללא הצלחה, הדרך היחידה שאני מצליח לנגן אתם היא בבחירה של הפילטר של מיקרוסופט, מותקנת אצלי החבילה של SHARK 32+64 (הוינדוס של הוא 7 64 ביט) וכמו כן הנגן MP-CH לפי המדריך, בבחירה של הקודקים מופיע לי תחת H.24 רק FFDSHOW או מיקרוסופט , וכאמור FFDSHOW לא עובד וMPC C בכלל לא מופיע ברשימה...
יש למישהו רעיון?
יש למישהו רעיון?
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
Dimka אתה טועה ומטעה...
אם הותקנה חבילת SHARK זה אומר שיש גם HAALI SPLITTER.
arik35, תבדוק עם GRAPHEDIT מה מסלול הקודקים במערכת שלך , אם המסלול הוא לפי FFDSHOW, אז גם מדיה פורטל צריכה לנגן כך ,בהנחה ובחרת FFDSHOW.
עוד פתרון שיכול לעזור (לי עזר) זה לסמן באפשרויות מדיה פורטל, תחת קודקים של וידאו , את AUTOMATIC DECODER SETTINGS.
כמו כן תוודא שיש לך SVN אחרון מותקן.
איזו הודעה אתה מקבל שאתה מנזה לנגן?
אם הותקנה חבילת SHARK זה אומר שיש גם HAALI SPLITTER.
arik35, תבדוק עם GRAPHEDIT מה מסלול הקודקים במערכת שלך , אם המסלול הוא לפי FFDSHOW, אז גם מדיה פורטל צריכה לנגן כך ,בהנחה ובחרת FFDSHOW.
עוד פתרון שיכול לעזור (לי עזר) זה לסמן באפשרויות מדיה פורטל, תחת קודקים של וידאו , את AUTOMATIC DECODER SETTINGS.
כמו כן תוודא שיש לך SVN אחרון מותקן.
איזו הודעה אתה מקבל שאתה מנזה לנגן?
היי ותודה, הסתדרתי בנתיים (התקנתי מחדש את המדיה פורטל... (הפעם המי יודע כמה
)
אבל לא התייאשתי, עכשיו הכל עובד טוב, אין תקיעות ונפילות טפו טפו, עכשיו לשאלות הבאות -התקנתי את הסקין שהמלצת סטאטיקס , BLACK GLASS , אבל הוא משעמם ויש גם את השורה שרצה למטה (עדכונים של מדיה פורטל) שמעצבנת לי את העין , בכל מקרה אפשר לתכנת אותו כמו את X-FACTOR? כי אני לא מצאתי ..
מצאתי חבילת תוספות אבל לא הבנתי איפה להתקין אותה כי הסקין לא מופיע בתיקיית הסקינים, כמו כן ניסיתי את X-FACTOR שאני אוהב יותר אבל הוא עולה נורא איטי...
אבל לא התייאשתי, עכשיו הכל עובד טוב, אין תקיעות ונפילות טפו טפו, עכשיו לשאלות הבאות -התקנתי את הסקין שהמלצת סטאטיקס , BLACK GLASS , אבל הוא משעמם ויש גם את השורה שרצה למטה (עדכונים של מדיה פורטל) שמעצבנת לי את העין , בכל מקרה אפשר לתכנת אותו כמו את X-FACTOR? כי אני לא מצאתי ..
מצאתי חבילת תוספות אבל לא הבנתי איפה להתקין אותה כי הסקין לא מופיע בתיקיית הסקינים, כמו כן ניסיתי את X-FACTOR שאני אוהב יותר אבל הוא עולה נורא איטי...
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
arik35
אצלי לא מופיע הפס מידע הזה בתחתית, אתה יכול לבטל אותו איפה שרשימת הפלגינים שלך.
בקובץ התוספות שלו יש גם את העורך שלו, אבל אישית לא השתמשתי בו אז לא יודע לעזור לך בזה.
את התוספות אתה פשוט מפרק לאן שצריך בתיקיית הסקין, למשל את
BlackGlassExtras 2.0.1\Alternative Layouts\Moving Pictures 1.0.1\Semi Color Fanart
אתה מפרק לתיקיית הסקין ודורס את הקבצים הקיימים וכך בעצם משנה את התפריט למשהו אחר (בד"כ יש תמונה מצורפת שמראה לך איך זה נראה)
לדבי מדיה פורטל , תדאג להתקין את ה SVN האחרון, הוא משמעותי ביותר ופותר המון באגים.
אצלי לא מופיע הפס מידע הזה בתחתית, אתה יכול לבטל אותו איפה שרשימת הפלגינים שלך.
בקובץ התוספות שלו יש גם את העורך שלו, אבל אישית לא השתמשתי בו אז לא יודע לעזור לך בזה.
את התוספות אתה פשוט מפרק לאן שצריך בתיקיית הסקין, למשל את
BlackGlassExtras 2.0.1\Alternative Layouts\Moving Pictures 1.0.1\Semi Color Fanart
אתה מפרק לתיקיית הסקין ודורס את הקבצים הקיימים וכך בעצם משנה את התפריט למשהו אחר (בד"כ יש תמונה מצורפת שמראה לך איך זה נראה)
לדבי מדיה פורטל , תדאג להתקין את ה SVN האחרון, הוא משמעותי ביותר ופותר המון באגים.