סיגייט 7200.11 - מי היבואן?
-
harari
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4030
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 266 פעמים
- יצירת קשר:
שלום לכולם,
אתם כמובן מכירים את סדרת הדיסקים הקשיחים הפגומה של סיגייט, Barracuda 7200.11, SE2.
יש ברשותי 5 דיסקים מהסדרות המדוברות בנפח 500GB, התכנון היה RAID5 אבל לא יצא לפועל (עדיין)
טרם התקנתי את הקושחה החדשה ואין לי גיבויי (איזה מזל שהפסקתי לעבוד בRAID0)
דיסק אחד מהחמישה קרס, לא מזוהה בBIOS אפילו. ואיך לא - מרפי קפץ לביקור ומדובר בדיסק שעליו יושבת מערכת ההפעלה.
הבעיה היא שאני לא זוכר מה יש על הדיסק הקשיח, אם זה היה מ"ה נטו אז ניחה, ניתן את הדיסק חזרה לחנות, נקבל חדש ונתקין מ"ה חדשה. אבל יכול להיות שיש תמונות וכו' על שולחן העבודה, שלא נדבר על שמירות של משחקים...
לפי מה שהבנתי, סיגייט מציעה שחזור מידע חינם והחלפת הדיסק בחדש.
אחרי חפירה ארוכה בגוגל לא מצאתי שום יבואן רשמי בארץ, שום "סיגייט ישראל", שום גוף שמספק את השירות.
מה אני יכול לעשות, למי אני שולח את הדיסק?
אין לי אלפי שקלים להוציא על שחזור מידע.
למה...למה זה לא יכל להיות הדיסק עם הסרטים ?!?!?!?!?!
תודה מראש
אתם כמובן מכירים את סדרת הדיסקים הקשיחים הפגומה של סיגייט, Barracuda 7200.11, SE2.
יש ברשותי 5 דיסקים מהסדרות המדוברות בנפח 500GB, התכנון היה RAID5 אבל לא יצא לפועל (עדיין)
טרם התקנתי את הקושחה החדשה ואין לי גיבויי (איזה מזל שהפסקתי לעבוד בRAID0)
דיסק אחד מהחמישה קרס, לא מזוהה בBIOS אפילו. ואיך לא - מרפי קפץ לביקור ומדובר בדיסק שעליו יושבת מערכת ההפעלה.
הבעיה היא שאני לא זוכר מה יש על הדיסק הקשיח, אם זה היה מ"ה נטו אז ניחה, ניתן את הדיסק חזרה לחנות, נקבל חדש ונתקין מ"ה חדשה. אבל יכול להיות שיש תמונות וכו' על שולחן העבודה, שלא נדבר על שמירות של משחקים...
לפי מה שהבנתי, סיגייט מציעה שחזור מידע חינם והחלפת הדיסק בחדש.
אחרי חפירה ארוכה בגוגל לא מצאתי שום יבואן רשמי בארץ, שום "סיגייט ישראל", שום גוף שמספק את השירות.
מה אני יכול לעשות, למי אני שולח את הדיסק?
אין לי אלפי שקלים להוציא על שחזור מידע.
למה...למה זה לא יכל להיות הדיסק עם הסרטים ?!?!?!?!?!
תודה מראש
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 3722
- שם מלא: nunatak
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
אני לא חושב שיש יבואן רשמי, אבל מצאתי את זה:
http://www.crg.co.il/
בכל מקרה הכי טוב לדעתי יהיה לפנות לסיגייט העולמית ולשאול אותם מה לעשות, לדעתי אם אכן אין יבואן בארץ הם יציעו לך לשלוח את הכונן לסניף האירופאי שלהם.
http://www.crg.co.il/
בכל מקרה הכי טוב לדעתי יהיה לפנות לסיגייט העולמית ולשאול אותם מה לעשות, לדעתי אם אכן אין יבואן בארץ הם יציעו לך לשלוח את הכונן לסניף האירופאי שלהם.
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

לגבי דיסקים שעדיין עובדים יש עידכוני קושחה שאמורים לפתור את הבעיה, רק שגם לבצע עידכון קושחה בכונן שיש עליו מידע חשוב עלול להיות מסוכן.
אם אין כונן נוסף שאפשר לגבות עליו את המידע אז לדעתי הפיתרון הטוב ביותר זה לפנות לחנות בבקשה להחליף את הכונן במסגרת האחריות ולבקש מהם להעתיק את המידע מהכונן הישן לחדש.
אם אין כונן נוסף שאפשר לגבות עליו את המידע אז לדעתי הפיתרון הטוב ביותר זה לפנות לחנות בבקשה להחליף את הכונן במסגרת האחריות ולבקש מהם להעתיק את המידע מהכונן הישן לחדש.
-
harari
- חבר מביא חבר

- יצירת קשר:
אני אנסה את מה שמצויין באתר בשבוע הבא.
אני חייב רק לציין משהו לגבי סרטון ההדגמה למימוש האחריות של סיגייט באתר :
הבחורה שמקריינת נשמעת שבוזה וכאילו הפילו עליה לעשות סרטון הדגמה למרות שזו לא העבודה שלה.
ברקע יש טלפון מצלצל ואנשים מדברים.
היא לא מסיימת משפטים, היא התחילה משפט "הפרטים האלה מחייבים אותך..." ולא סיימה אותו - היא המתינה כמה שניות לסיים להקליד והתחילה משפט חדש.
היא מדלידה ממש לאט.
היא מקריאה מילים בלועזית במבטא ישראלי כבד.
כל הסרטון זה צילום מסך - אז למה זה באיכות כזו גרועה? לא נדרשת כאן מצלמה יקרה - זה כולו תוכנה פשוטה.
אני לא רוצה להשמע קטנוני אבל אם כבר עושים סרטון הדגמה רשמי לפרסום באינטרנט - אפשר להשקיע טיפה יותר. להקליט בחדר סגור ושקט, להיות סגורים על הטקסט לפני ההקלטה, להתאמן על התהליך שמצולם כדי שילך כמה שיותר חלק...
בכל אופן, אחזור עם חדשות בקרוב... אני מקווה...
אני חייב רק לציין משהו לגבי סרטון ההדגמה למימוש האחריות של סיגייט באתר :
הבחורה שמקריינת נשמעת שבוזה וכאילו הפילו עליה לעשות סרטון הדגמה למרות שזו לא העבודה שלה.
ברקע יש טלפון מצלצל ואנשים מדברים.
היא לא מסיימת משפטים, היא התחילה משפט "הפרטים האלה מחייבים אותך..." ולא סיימה אותו - היא המתינה כמה שניות לסיים להקליד והתחילה משפט חדש.
היא מדלידה ממש לאט.
היא מקריאה מילים בלועזית במבטא ישראלי כבד.
כל הסרטון זה צילום מסך - אז למה זה באיכות כזו גרועה? לא נדרשת כאן מצלמה יקרה - זה כולו תוכנה פשוטה.
אני לא רוצה להשמע קטנוני אבל אם כבר עושים סרטון הדגמה רשמי לפרסום באינטרנט - אפשר להשקיע טיפה יותר. להקליט בחדר סגור ושקט, להיות סגורים על הטקסט לפני ההקלטה, להתאמן על התהליך שמצולם כדי שילך כמה שיותר חלק...
בכל אופן, אחזור עם חדשות בקרוב... אני מקווה...
-
harari
- חבר מביא חבר

- יצירת קשר:
שלחתי מייל לסיגייט והסברתי להם את המצב.
הם אומרים שאם הוא מזוהה בBIOS (הוא מזוהה כל כמה עשרות BOOT-ים) אז זו לא הבעיה של הקושחה וזה לא מזכה אותי בשחזור חינם.
אני מחפש פתרונות נוספים עכשיו. ניסיתי תוכנות שחזור שונות ולא עוזר.
(דבר מוזר : פעם אחת המחשב זיהה את הדיסק ויכלתי להכנס אליו ולראות את האייקונים של כל הקבצים והתיקיות אבל לא יכלתי לפתוח או להריץ אף אחד מהם, יכלתי אפילו לראות מה הגודל של הקבצים אבל לא יכלתי להעתיק אותם. לפחות עכשיו אני יודע מה אני רוצה לשחזר
)
הם אומרים שאם הוא מזוהה בBIOS (הוא מזוהה כל כמה עשרות BOOT-ים) אז זו לא הבעיה של הקושחה וזה לא מזכה אותי בשחזור חינם.
אני מחפש פתרונות נוספים עכשיו. ניסיתי תוכנות שחזור שונות ולא עוזר.
(דבר מוזר : פעם אחת המחשב זיהה את הדיסק ויכלתי להכנס אליו ולראות את האייקונים של כל הקבצים והתיקיות אבל לא יכלתי לפתוח או להריץ אף אחד מהם, יכלתי אפילו לראות מה הגודל של הקבצים אבל לא יכלתי להעתיק אותם. לפחות עכשיו אני יודע מה אני רוצה לשחזר
-
harari
- חבר מביא חבר

- יצירת קשר:
אולי יש עוד תקווה
קיבלתי היום מכתב בדואר מKSP - שם קניתי את הדיסק הקשיח.
במכתב נאמר כי הם מכירים בסדרה הבעייתית והבחינו שקניתי דיסק מהסדרה הנ"ל.
במכתב נאמר כי הם מציעים שירות עדכון קושחה חינם ובמקרה של תקלה הקשורה לקושחה הבעייתית הם מציעים פתרון.
ח"ח ל KSP
אני אדבר איתם ואשלח אליהם את הדיסק למרות שסיגייט אמרו שזו בעיה אחרת, אולי הם יוכלו לפתור לי את הבעיה בכל זאת.
מצ"ב המכתב
במכתב נאמר כי הם מכירים בסדרה הבעייתית והבחינו שקניתי דיסק מהסדרה הנ"ל.
במכתב נאמר כי הם מציעים שירות עדכון קושחה חינם ובמקרה של תקלה הקשורה לקושחה הבעייתית הם מציעים פתרון.
ח"ח ל KSP
אני אדבר איתם ואשלח אליהם את הדיסק למרות שסיגייט אמרו שזו בעיה אחרת, אולי הם יוכלו לפתור לי את הבעיה בכל זאת.
מצ"ב המכתב
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
למרות העדכון יש בעיות
תדרשו החלפה
ח"ח ל KSP?? משפט מוזר..
שאני הלכתי לנעה מחשבים עם הדיסק הבעייתי, הם בכלל לא שאלו שאלות ומייד החליפו לי ל WD ללא תוספת ושוחררתי תוך 2 דקות מהחנות עם דיסק WD חדש בשקית.
על זה מקבלים ח"ח, לא על חברה כמו KSP שממציאה מכתבים ללקוחות ופתרונות בדמוי עדכון קושחה.
מתי אנשים ילמדו שאסור לקנות מהמקומות האלה. (IVORY/KSP)
תדרשו החלפה
ח"ח ל KSP?? משפט מוזר..
שאני הלכתי לנעה מחשבים עם הדיסק הבעייתי, הם בכלל לא שאלו שאלות ומייד החליפו לי ל WD ללא תוספת ושוחררתי תוך 2 דקות מהחנות עם דיסק WD חדש בשקית.
על זה מקבלים ח"ח, לא על חברה כמו KSP שממציאה מכתבים ללקוחות ופתרונות בדמוי עדכון קושחה.
מתי אנשים ילמדו שאסור לקנות מהמקומות האלה. (IVORY/KSP)
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
יש לי שני דיסקים מהסדרה הנ"ל
נקנו באייבורי
הם:
שלחו לי מכתב לעדכון בדואר עם הצעה להגיע אלייהם לעדכון וגיבוי
שלחו לי את זה גם במכתב רשום
התקשרו לוודא שקיבלתי והבנתי
הציעו ללוות אותי בכל התהליך
הלוואי שהיו לומדים מהם משהו על שירות במקומות אחרים
נקנו באייבורי
הם:
שלחו לי מכתב לעדכון בדואר עם הצעה להגיע אלייהם לעדכון וגיבוי
שלחו לי את זה גם במכתב רשום
התקשרו לוודא שקיבלתי והבנתי
הציעו ללוות אותי בכל התהליך
הלוואי שהיו לומדים מהם משהו על שירות במקומות אחרים
העם דורש..... כל מיני דברים
- Nunatak
-
- עוסק בתחום

בדרך כלל התלונות הן על KSP ואיבורי, לא הפוך.
בכל מקרה קחו בחשבון שלפני כמה חודשים הוגשה נגדם תביעה על כך שהן שיווקו את הכוננים הפגומים ביודעין, אין לי מושג מה קורה עם זה עכשיו אבל אני לא שולל שהמכתבים האלו הם רק ניסיון למזעור נזקים.
בכל מקרה קחו בחשבון שלפני כמה חודשים הוגשה נגדם תביעה על כך שהן שיווקו את הכוננים הפגומים ביודעין, אין לי מושג מה קורה עם זה עכשיו אבל אני לא שולל שהמכתבים האלו הם רק ניסיון למזעור נזקים.