מה זה SPDIF ?
Re: תן יותר פרטים...:roll:
נייד LG LS55 EXPRESSgoodoffer כתב:תן מפרט של הנייד ושל הרסיבר...
רסיבר יהיה דנון 2105 או 1906
- The-Fox
- חבר ותיק

- תגובות: 2046
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 183 פעמים
לך, לו ולעוד מיליון משתמשים באינטרנטעומרי כתב:Yaron_M כתב:תמונה יפה יש לך שם, עומרי.......
סליחה, לא ידעתי שזה משוייך למישהוא אני אוריד אותה....
לגבי הכרטיס אכן מצויין שם שהיציאה הדיגיטלית משותפת עם היציאת אוזניות
האם זו יציאה קואקסילית או אופטית ?
במידה וזו יציאה משותפת גם לאוזניות, זו כנראה יציאת קואקס בחיבור 3.5mm, לא נראה לי משהו אחר (יש אצלי כרגע כרטיס קול USB עם אותו החיבור לקואקס ואוזניות).
- Yaron_M
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- שם מלא: ירון מ.
- נתן תודות: 82 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
זו לא היתה הכוונה... כמו שהשועל אמר - יש אותה לעוד מליון אנשים. זה לא כאילו אני ציירתי אותהעומרי כתב:Yaron_M כתב:תמונה יפה יש לך שם, עומרי.......
סליחה, לא ידעתי שזה משוייך למישהוא אני אוריד אותה....
רק רציתי להחמיא לך על חוש הטעם המשובח שלך בבחירת תמונות.
במקרים כאלה מדובר לרוב ביציאה אופטית, שצריך בשבילה קונקטור מיוחד - אני יודע ש SONY מוכרים אותו, אבל בטח יש עוד הרבה כאלה.
זה יתרון גדול מאוד היות וזה מאפשר לך להשתמש בנייד לאחסון מדיה ולא להיות תלוי בDAC שלו- אלא בDAC חיצוני שפוטנציאלית יכול להיות הרבה יותר איכותי.
זה יתרון גדול מאוד היות וזה מאפשר לך להשתמש בנייד לאחסון מדיה ולא להיות תלוי בDAC שלו- אלא בDAC חיצוני שפוטנציאלית יכול להיות הרבה יותר איכותי.
נועם
היה לי את זה באודיג'י, ב-SB LIVE, ויש לי את זה כרגע ב-5H. מה תגיד על זה? 
אין שום צורך בשום דבר באמצע. רק מתאם מחיבור 3.5מ"מ לחיבור RCA וזה הכל.
ד"א, האקסטיג'י אינו חיצוני. הוא כרטיס פנימי עם ראק חיצוני שמתחבר אל הכרטיס הפנימי.
ד"א, האקסטיג'י אינו חיצוני. הוא כרטיס פנימי עם ראק חיצוני שמתחבר אל הכרטיס הפנימי.
צודק, סליחה על הטעות. התבלבלתי עם הפרו והפלטינום פרו. בכל אופן, רעיון זהה. אין שום צורך בחיבור של משהו חיצוני בדרך של האות.
אתה תחבר חיבור דיגיטלי. האיכות תהייה תלויה במפענח שיש לך ברסיבר. אם זה משהו גרוע זה ישמע פחות טוב מאשר חיבור אנאלוגי. אם זה מפענח טוב יישמע טוב יותר מאשר חיבור אנאלוגי.
לעומרי ו Yaron_M
דעו לכם שהומר סימפסון כבר החל בנקיטת צעדים משפטיים נגד כל מי שמשתמש בתמונת הרנטגן שלו

דעו לכם שהומר סימפסון כבר החל בנקיטת צעדים משפטיים נגד כל מי שמשתמש בתמונת הרנטגן שלו
תחומי עיניין: וידאו דיגיטלי, MPEG2 , MPEG4, H.264
רשימת ציוד: מסך טושיבה, צלחת לווין פרטית, רסיבר משולב טכניקס
רשימת ציוד: מסך טושיבה, צלחת לווין פרטית, רסיבר משולב טכניקס