חיבור Xtreamer לרשת אלחוטית מוצפנת - איך מדפדפים לשאר המקשים
אני רוצה לחבר את ה Xtreamer לרשת האלחוטית הביתית המוצפנת.
אני מגיע למסך בהגדרות /ל האקסטרימר להזנת ססמת הרשת אך אני לא מצליח להבין איך לעבור לשאר האותיות - על המסך אני רואה - 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 a b c d e f
לכאורה ישנם שני כפתורי דפדוף על המסך "הקודם" ו - "Select" - אך אני לא מצליח להגיע אליהם עם השלט.
אני מגיע למסך בהגדרות /ל האקסטרימר להזנת ססמת הרשת אך אני לא מצליח להבין איך לעבור לשאר האותיות - על המסך אני רואה - 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 0 a b c d e f
לכאורה ישנם שני כפתורי דפדוף על המסך "הקודם" ו - "Select" - אך אני לא מצליח להגיע אליהם עם השלט.
התכוונתי האם ה Xtreamer יודע לעבוד עם ראוטר G על רשת אלחוטית?
עד כה, כל ניסיון שלי לחבר אותו לרשת האלחוטית לא הצליח, שיניתי שיטות הצפנה WEP, WAP - שום דבר לא עובד ולכן השאלה שלי האם יש מצב שזה בגלל שהראוטר שלי הוא G דגם 3Com 3crwe554g72t
דרך אגב (לא בטוח אם זה קשור) - עדכנתי אותו ל 2.1.3 (לא ניסיתי לחבר אותו לפני עדכון הקושחה).
עד כה, כל ניסיון שלי לחבר אותו לרשת האלחוטית לא הצליח, שיניתי שיטות הצפנה WEP, WAP - שום דבר לא עובד ולכן השאלה שלי האם יש מצב שזה בגלל שהראוטר שלי הוא G דגם 3Com 3crwe554g72t
דרך אגב (לא בטוח אם זה קשור) - עדכנתי אותו ל 2.1.3 (לא ניסיתי לחבר אותו לפני עדכון הקושחה).
Xtreamer on wireless
תודה. לצערי עדיין לא מצליח לחבר את הסטרימר באלחוטי. אותה שגיאה - DHCP not ready
תוודא שהראוטר שלך מכוון לעבוד DHCP ולא כתובת IP קבועה, תוודא שאין ל פילטר ל MAC Address,
מה שאני עשיתי בכל הנסיונות (התחברתי לכל מיני ראוטרים כולל לשכנים (-: זה להתחיל מלא מוצפן ללא פילטרים ללא שום Firewall או הגנות, ולאט לאט הוספתי שכבות של הגנה ככה שלטתי במה הבעיה ולא עמדתי במצב שלך,
וגם כשאתה מגיע לשלב הסיסמה - תשתמש במשהו מאוד בסיסי כמו 1234 (רק ספרות וקצר שלא יהיו טעויות), אחרכך תשנה,
עוד נקודה: שמתי לב שה Xtreamer עובד מלא עם רשת 10.0.0.1 ולא כל כך טוב עם רשת 192.168.0.1 אז אם אתה יכול לשנות כתובות - תשנה,
לי עבד עם לינקסיס G לינקסיס N ו DLink G
שי.
מה שאני עשיתי בכל הנסיונות (התחברתי לכל מיני ראוטרים כולל לשכנים (-: זה להתחיל מלא מוצפן ללא פילטרים ללא שום Firewall או הגנות, ולאט לאט הוספתי שכבות של הגנה ככה שלטתי במה הבעיה ולא עמדתי במצב שלך,
וגם כשאתה מגיע לשלב הסיסמה - תשתמש במשהו מאוד בסיסי כמו 1234 (רק ספרות וקצר שלא יהיו טעויות), אחרכך תשנה,
עוד נקודה: שמתי לב שה Xtreamer עובד מלא עם רשת 10.0.0.1 ולא כל כך טוב עם רשת 192.168.0.1 אז אם אתה יכול לשנות כתובות - תשנה,
לי עבד עם לינקסיס G לינקסיס N ו DLink G
שי.
HTPC זה לא במבה!
Xtreamer on wireless
תודה רבה על העצות!
משום מה אתמול אפילו שהורדתי את כל ההצפנות (כמו שהצעת) - לא הצלחתי להתחבר, אולי זה בגלל שזה היה ב 3 לפנות בוקר...
בכל מקרה - עכשיו הורדתי שוב את כל ההצפנות ואכן הצלחתי להתחבר סוף סוף!!!
עדיין יש לי שתי שאלות:
1. האם הרגשת הבדל בין ראוטר G ל - N מבחינת זרימת המדיה? (האם היו שידור איכותי ורציף יותר על N?)
2. למה אתה מתכוון שברשת 10 הסטרימר עובד טוב יותר? במה זה בא לידי ביטוי?
משום מה אתמול אפילו שהורדתי את כל ההצפנות (כמו שהצעת) - לא הצלחתי להתחבר, אולי זה בגלל שזה היה ב 3 לפנות בוקר...
בכל מקרה - עכשיו הורדתי שוב את כל ההצפנות ואכן הצלחתי להתחבר סוף סוף!!!
עדיין יש לי שתי שאלות:
1. האם הרגשת הבדל בין ראוטר G ל - N מבחינת זרימת המדיה? (האם היו שידור איכותי ורציף יותר על N?)
2. למה אתה מתכוון שברשת 10 הסטרימר עובד טוב יותר? במה זה בא לידי ביטוי?
- orenfe
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
אולי בראוטר שלך אתה עובד עם MAC filtering.
במקרה כזה אם לא תכלול את ה MAC address של הסטרימר שלך ברשימת ה MAC addresses שמורשים להתחבר לראוטר, לא תוכל להתחבר ללא כל קשר להצפנה.
דרך אגב, מתאם ה wireless של ה xtreamer תומך ב B,G,N.
במקרה כזה אם לא תכלול את ה MAC address של הסטרימר שלך ברשימת ה MAC addresses שמורשים להתחבר לראוטר, לא תוכל להתחבר ללא כל קשר להצפנה.
דרך אגב, מתאם ה wireless של ה xtreamer תומך ב B,G,N.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't
- orenfe
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 680
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
לא יודע לגבי העדפה של רשת 10 על פני 192.
אצלי הרשת בבית מבוססת על 192 וה xtreamer מזרים 720P בלי בעיה באלחוטי.
בהתחלה היה לי נתב G ו 720P גמגם עליו קשות. שידרגתי ל N ו 720P עובד בלי גמגומים.
לא ניסיתי 1080P, אבל ניסיתי BD ומגמגם קשות.
אצלי הרשת בבית מבוססת על 192 וה xtreamer מזרים 720P בלי בעיה באלחוטי.
בהתחלה היה לי נתב G ו 720P גמגם עליו קשות. שידרגתי ל N ו 720P עובד בלי גמגומים.
לא ניסיתי 1080P, אבל ניסיתי BD ומגמגם קשות.
There are 10 types of people, those who understand binary code and those who don't
הי Roy,
כשכתבתי על רשת 10 לעומת 192:
ניתן להשתמש בשתי סוגים של רשתות פנימיות (שהן לא רשתות אמיתיות באינטרנט) האחת היא:
192.168.0.0 כלומר כתובות כמו: 192.168.0.1 או 192.168.0.25 או 192.168.4.10 וכדומה
רשת שניה שמותר להשתמש בה היא: 10.0.0.0 כלומר כתובות ברשת יהיו: 10.0.0.1 או 10.0.0.5 או 10.0.4.12 וכדומה
כאשר הפעלתי את ה Xtreamer עם רשת 192 גיליתי שחלק מהאופציות לא עבדו כמו שצריך, למשל ממשק UPNP לא עבד כלל!!
למזלי יש לי כמה ראוטרים בבית, אחד מהם של בזק (שמכוון לרשת 10) ודרכו זה עבד, לכן הסקתי שיש להם באג, המרתי את רשת הטלוויזיה שלי בהתאם לרשת 10 - והכל עבד,
לגבי המהירות - כאשר השתמשתי ברשת G זה פשוט קרטע קפא ולא עבד, (מחשבים ואקסבוקס עובדים לא רע בסרטים רגילים, אבל גרוע ב HD), התקנתי ראוטר 300 כלומר מתקן N והכל עובד חלק,
מקווה שעזר,
שי.
ניתן להשתמש בשתי סוגים של רשתות פנימיות (שהן לא רשתות אמיתיות באינטרנט) האחת היא:
192.168.0.0 כלומר כתובות כמו: 192.168.0.1 או 192.168.0.25 או 192.168.4.10 וכדומה
רשת שניה שמותר להשתמש בה היא: 10.0.0.0 כלומר כתובות ברשת יהיו: 10.0.0.1 או 10.0.0.5 או 10.0.4.12 וכדומה
כאשר הפעלתי את ה Xtreamer עם רשת 192 גיליתי שחלק מהאופציות לא עבדו כמו שצריך, למשל ממשק UPNP לא עבד כלל!!
למזלי יש לי כמה ראוטרים בבית, אחד מהם של בזק (שמכוון לרשת 10) ודרכו זה עבד, לכן הסקתי שיש להם באג, המרתי את רשת הטלוויזיה שלי בהתאם לרשת 10 - והכל עבד,
לגבי המהירות - כאשר השתמשתי ברשת G זה פשוט קרטע קפא ולא עבד, (מחשבים ואקסבוקס עובדים לא רע בסרטים רגילים, אבל גרוע ב HD), התקנתי ראוטר 300 כלומר מתקן N והכל עובד חלק,
מקווה שעזר,
שי.
HTPC זה לא במבה!
לא רציתי לפתוח אשכול אבל חיברתי את האקסטרימר שלי שקיבלתי היום לראוטר של אדימקס גם כן חדש עם השלוש אנטנות תקן N מימו והצלחתי לראות את המחשבים שלי ברשת אבל משום מה אם אני משתף תיקיות אני לא יכול להיכנס או בכלל לראות אותם דרך האסטרימר.
למה זה והאם אני חייב כונן איכסון?
טוב הצלחתי להיכנס לתיקיות אבל בכל פעם שאני מפעיל סרט הוא מעיף אותי החוצה וגם עושה ריסט למה??
לא עידכנתי גירסה והוא עם הגירסה המקורית שלו
למה זה והאם אני חייב כונן איכסון?
טוב הצלחתי להיכנס לתיקיות אבל בכל פעם שאני מפעיל סרט הוא מעיף אותי החוצה וגם עושה ריסט למה??
לא עידכנתי גירסה והוא עם הגירסה המקורית שלו
אקסטרימר
אתה כמובן לא חייב לחבר דיסק חיצוני - אך זו יכולה להיות בדיקה טובה אם תוכל אפילו לשים סרט אחד על DiskOnKey או דיסק קשיח חיצוני רק בשביל לנטרל את החשד בגורם הרשת .
דבר שני הייתי ממליץ לך לעדכן לגרסה האחרונה - יש לי שני אקסטרימרים ולא נתקלתי ברגרסיה או בבעיה רצינית אחרת.
דבר שני הייתי ממליץ לך לעדכן לגרסה האחרונה - יש לי שני אקסטרימרים ולא נתקלתי ברגרסיה או בבעיה רצינית אחרת.
לא מדויק. ניתן למעשה להשתמש בבית בכל תחום כתובות שמתחשק לך, למעט תחום הכתובות שממנו ה ISP שלך מקצה כתובות לנתב. הסיבה היא שהנתב עושה מה שנקרא HIDE NAT לכל המחשבים שמאחוריו, זאת אומרת, כל מי שניגש אליך מבחוץ, וגם כל מחשב בחוץ שאתה ניגש אליו - רואה רק את הכתובת האמיתית של הנתב, כך שהאינטרנט אף פעם לא "רואה" את הכתובת של המחשב שלך. דרך חביבה לוודא את זה היא להכנס לאתר:shaybc כתב:הי Roy,
מקווה שעזר,
שי....
WWW.WHATISMYIP.COM. אתה תיראה את הכתובת שה ISP נתן לראוטר שלך, ולא את כתובת ה IP של המחשב.
מה שנכון, ובאמת הפתיע אותי, והיה חדש בשבילי- זה ש UPNP משום מה עובד עם רשת 10.0.0.0, אבל יש דיווחים ברשת על כך שלעיתים הוא לא עובד עם כתובות מהרשת 192.168.0.0.
ע
צודק אך מטעה,nir11 כתב:לא מדויק. ניתן למעשה להשתמש בבית בכל תחום כתובות שמתחשק לך, למעט תחום הכתובות שממנו ה ISP שלך מקצה כתובות לנתב. הסיבה היא שהנתב עושה מה שנקרא HIDE NAT לכל המחשבים שמאחוריו, זאת אומרת, כל מי שניגש אליך מבחוץ, וגם כל מחשב בחוץ שאתה ניגש אליו - רואה רק את הכתובת האמיתית של הנתב, כך שהאינטרנט אף פעם לא "רואה" את הכתובת של המחשב שלך. דרך חביבה לוודא את זה היא להכנס לאתר:shaybc כתב:הי Roy,
מקווה שעזר,
שי....
WWW.WHATISMYIP.COM. אתה תיראה את הכתובת שה ISP נתן לראוטר שלך, ולא את כתובת ה IP של המחשב.
מה שנכון, ובאמת הפתיע אותי, והיה חדש בשבילי- זה ש UPNP משום מה עובד עם רשת 10.0.0.0, אבל יש דיווחים ברשת על כך שלעיתים הוא לא עובד עם כתובות מהרשת 192.168.0.0.
ע...
ניתן לעשות את מה שאתה אומר אך כאשר תרצה לגשת לרשת שנמצאת באינטרנט ונמצאת באותו Subnet שהגדרת בבית - לא תצליח אם הראוטר לא מבין שאותה רשת נמצאת בשתי הרגליים שלו, לכן הגדירו את שתי רשתות ה Class A שהן לא חוקיות בעולם וחוקיות בLAN פנימי, 192 ו 10 הן מאפשרות לחבר הרבה מחשבים, מעל ומעבר למה שצריך בבית,
בכל אופן הטסטים שביצעו ב Xtreamer כנראה התבססו על רשת 10 ולכן אין בה בעיות,
שי.
HTPC זה לא במבה!