חנויות תקליטים - כל הארץ
אהלן,
מחפש חנויות תקליטים בכל הארץ, כמובן חוץ מהחנויות הכי מוכרות של ת"א כמו החור בשחור, אוף דה רקורד, האוזן השלישית והבאסטה בכיכר דיזנגוף
יותר מתעניין במוזיקה שחורה (Fאנק ליתר דיוק), רוק פסיכדלי וכו' אבל כל חנות חדשה עם תקליטים במצב טוב תעזור
מבקש המלצות רק על מקומות שעדיין קיימים בוודאות (קצת מבאס לנסוע במיוחד למקום ולגלות שהוא סגור..)
תודה
מחפש חנויות תקליטים בכל הארץ, כמובן חוץ מהחנויות הכי מוכרות של ת"א כמו החור בשחור, אוף דה רקורד, האוזן השלישית והבאסטה בכיכר דיזנגוף
יותר מתעניין במוזיקה שחורה (Fאנק ליתר דיוק), רוק פסיכדלי וכו' אבל כל חנות חדשה עם תקליטים במצב טוב תעזור
מבקש המלצות רק על מקומות שעדיין קיימים בוודאות (קצת מבאס לנסוע במיוחד למקום ולגלות שהוא סגור..)
תודה
באוזן השלישית בחיפה יש כמות גדולה של תקליטים חדשים והם גם מזמינים ושולחים בדואר, כמעט כל מה שקיים במלאי בחו"ל, תוך שבועיים לערך.
הם משיגים לי כמעט כל מה שאני מזמין, וגם טורחים לומר לי מחיר.
פסיכדלי - ברחוב פינסקר בתל אביב יש חנות מתמחה ומביאה המון פסיכדלי, נקראת "קצת אחרת".
דווקא פאניקה ברחובות מאכזבת ושם ניתן למצוא יד שנייה, אני לא ראיתי שם מציאות.
ככלל, יותר ויותר קשה למצוא תקליטים בארץ (ואני לא מדבר על תקליטי *** בשקל), מעטים האנשים אשר ישקיעו 100-250 ש"ח בתקליט חדש דנדש.
הם משיגים לי כמעט כל מה שאני מזמין, וגם טורחים לומר לי מחיר.
פסיכדלי - ברחוב פינסקר בתל אביב יש חנות מתמחה ומביאה המון פסיכדלי, נקראת "קצת אחרת".
דווקא פאניקה ברחובות מאכזבת ושם ניתן למצוא יד שנייה, אני לא ראיתי שם מציאות.
ככלל, יותר ויותר קשה למצוא תקליטים בארץ (ואני לא מדבר על תקליטי *** בשקל), מעטים האנשים אשר ישקיעו 100-250 ש"ח בתקליט חדש דנדש.
The Black Wax
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
רשמתי את זה פעם נדמה לי...
הייתי באזור קיבוץ העוגן יום אחד, נכנסתי לקיבוץ, עשיתי סיבוב, עצרתי ליד המכולת ובפינה ראיתי חנות עם שלט לא גדול (חנות יד שנייה).
נכנסתי, חפרתי קצת בקופסאות (סטייל שוק הפשפשים) עד שאישתי אמרה לי להסתובב ופתאום ראיתי כ10 עגלות (העגלות מפלסטיק הגדולות כמו שמפנים כלי מטבח בצבא) מלאות בתקליטים... חפרתי, חפרתי ומצאתי המוווווון חומר משובח...
מזל שיש להם אשראי במקום כי בטוח שמזומנים לא הספיק לי.
מי שמעוניין בכיוון יותר מדוייק, סעו לכיוון הספא "שמיים בארץ" מצד ימין של החניה יש שלט לכיוון הספה, ומצד שמאל השלט של החנות.
בהצלחה.
אגב, מצאתי לחמותי את התקליטים של המחזמר שיקגו (המקורי), את דון חואן ועוד...
הייתי באזור קיבוץ העוגן יום אחד, נכנסתי לקיבוץ, עשיתי סיבוב, עצרתי ליד המכולת ובפינה ראיתי חנות עם שלט לא גדול (חנות יד שנייה).
נכנסתי, חפרתי קצת בקופסאות (סטייל שוק הפשפשים) עד שאישתי אמרה לי להסתובב ופתאום ראיתי כ10 עגלות (העגלות מפלסטיק הגדולות כמו שמפנים כלי מטבח בצבא) מלאות בתקליטים... חפרתי, חפרתי ומצאתי המוווווון חומר משובח...
מזל שיש להם אשראי במקום כי בטוח שמזומנים לא הספיק לי.
מי שמעוניין בכיוון יותר מדוייק, סעו לכיוון הספא "שמיים בארץ" מצד ימין של החניה יש שלט לכיוון הספה, ומצד שמאל השלט של החנות.
בהצלחה.
אגב, מצאתי לחמותי את התקליטים של המחזמר שיקגו (המקורי), את דון חואן ועוד...
איזה מספר בפינסקר?roeek כתב:ברחוב פינסקר בתל אביב יש חנות מתמחה ומביאה המון פסיכדלי, נקראת "קצת אחרת"....
לגבי החנות יד שנייה בקיבוץ העוגן, הייתי שם בעבר ואני חייב להגיד שזה המקום שהכי התבאסתי בו בארץ עד עכשיו!
לא בגלל המבחר או העובדה שאין סדר או המחיר האחיד (דווקא יכול לעבוד לטובת הקונה לפעמים)...
הדבר הכי מבאס שם היא האפשרות למצוא תקליטים שאתה מחפש שנים ולגלות שבתוך העטיפה יש תקליט אחר חסר כל קשר!
תודה לכל מי שהגיב עד עכשיו
מקווה שקיימות עוד חנויות שאני לא מכיר
- hatulovsky
-
- חבר פעיל

- תגובות: 91
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
- יצירת קשר:
חנות תקליטים במדרחוב בירושלים
ראשית זאת ההודעה הראשונה שלי באתר המצויין הזה אז מזל טוב לי 
יש חנות תקליטים עם מבחר סביר במדרחוב. אני לא זוכר את שם החנות אבל היא נמצאת מול קפה בולינט (כתובת: דורות הראשונים 6). זאת חנות ספרים למעשה, אבל צריך לבקש מבעל הבית לראות את מבחר התקליטים והוא יפנה אותך למרתף (די מבולגן). יש מבחר נחמד של ישראלים כמו מתי כספי ואריק סיני.
אני מקווה שחובבי התקליטים יגיבו לשרשור זה ואפשר יהיה לבנות פה איזשהו מאגר של חנויות תקליטים עובדות...
אריאל
יש חנות תקליטים עם מבחר סביר במדרחוב. אני לא זוכר את שם החנות אבל היא נמצאת מול קפה בולינט (כתובת: דורות הראשונים 6). זאת חנות ספרים למעשה, אבל צריך לבקש מבעל הבית לראות את מבחר התקליטים והוא יפנה אותך למרתף (די מבולגן). יש מבחר נחמד של ישראלים כמו מתי כספי ואריק סיני.
אני מקווה שחובבי התקליטים יגיבו לשרשור זה ואפשר יהיה לבנות פה איזשהו מאגר של חנויות תקליטים עובדות...
אריאל
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 157
- נתן תודות: 173 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
אילן בן שחר איש יקר, אבל הוא מוכר רק דיסקים (לא תקליטים) ורק חדשים (לא משומשים). חוץ מזה, אם היית שם בצעירותך אתה כנראה עדיין צעיר כי החנות לא כ"כ ותיקה, לפחות לא במושגים של אנשי פאז, בית התקליט ואלגרו... (שלא לדבר על מנגו, במבילי, רוק האוז וכו' וכו') היו זמנים במערב.
- MASTERMIX
- חבר ותיק

- תגובות: 2297
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 13 פעמים
תזכורת שלושה חנויות תקליטים יקרות לי מכלללללל מהעבר ולתערי לא קיימות יותר.
חנויות שלרוב היו מיבאות לארץ מקסי סינגלים T-45 לדיסקוטקים בשנות ה-80 !!!
אישית אני הייתי פוקד אותם לפחות פעמיים בשבוע לפני משלוח וביום חמישי ובהגיע משלוח חם מהתנור....
כולל מקסי סינגלים "לבנים".......אאאאחחח איזה ימים עכשיו אני מוכן לחזור אליהם....
דיסקו טון - צ'רלי(דיזינגוף) ת"א.
מודוס - גל (דיזינגוף) ת"א.
וכמובן ג'ינגי' - ישראל (אנילביץ) בת - ים.
חנויות שלרוב היו מיבאות לארץ מקסי סינגלים T-45 לדיסקוטקים בשנות ה-80 !!!
אישית אני הייתי פוקד אותם לפחות פעמיים בשבוע לפני משלוח וביום חמישי ובהגיע משלוח חם מהתנור....
כולל מקסי סינגלים "לבנים".......אאאאחחח איזה ימים עכשיו אני מוכן לחזור אליהם....
דיסקו טון - צ'רלי(דיזינגוף) ת"א.
מודוס - גל (דיזינגוף) ת"א.
וכמובן ג'ינגי' - ישראל (אנילביץ) בת - ים.
נערך לאחרונה על ידי MASTERMIX ב 06/05/2010 0:18, נערך 2 פעמים בסך הכל.
דווקא את מה שהכי קרוב אלינו - אנחנו לא מצליחים לראות.. .
http://mastermix-production.blogspot.com/
המשך גלישה נעימה ..
המשך גלישה נעימה ..
- beller
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 519
- שם מלא: beller
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 24 פעמים
אנחנו חיים בעידן בו יש EBAY, כך שמקום המגורים כבר לא רלוונטי. מהיכרות טובה מאוד עם המצב, אני יכול להעיד שהענף (חנויות התקליטים) ניסר את עצמו לדעת: היו הרבה בעיות של הפצה, מחירים מפוצצים ודברים שהגיעו באיחור נוראי. מספר חנויות התקליטים הטובות שפעלו בתקופה הטובה היה קטן: פאז של דורון גיל היקר, מנגו של הילל אברמוב, בית התקליט של אביטל סבג (בתו של ראש עיריית דימונה בעבר) ואלחוט-אלגרו.
באוזן השלישית הייתי פעם אחרונה לפני 14 שנה ומאז לא ביקרתי: הם נורא פלצנים ויש להם בעיה עם המילה באר שבע. אצלם העולם מתחיל ונגמר בתל אביב וכמוהם, רוב חברות התקליטים בארץ.
בבאר שבע היו כמה חנויות טובות בזמנו, אבל המלאי היה מאוד אקלקטי: או רוק כבד, או קלאסי, או אלקטרוני. הרשתות הגדולות כדוגמת טאוור גם לא השכילו להחזיק פה דברים מעניינים. הרי הם לא חיים מאחד שנכנס לקנות פעם בשנה דיסק מתנה לדודה, אלא מאנשים שאוהבים את הנושא. אבל אם אני נכנס לחנות ומבקש את הגרסאות החדשות של אלבומי הביטלס והמוכרת שואלת אותי "מי זאתי בילטז?", אז יש כאן בעיה.
מכל החנויות, וזה לא פרסומת, הכי נהנתי לעבוד לאחרונה מול אילן בן שחר, אם כי זה היה בנושא DVD ולא בנושא ויניל. יאמר לזכותו שהוא איש מקסים, עם ידע בלתי מבוטל, נהננו קצת להעלות זיכרונות והוא השיג המון דברים נהדרים ב-DVD, שלא חלמתי שאראה בחיים.
מהחנויות שאינם, יש לי זכרונות מאוד טובים מפאז: כאספן ביטלס, נהנתי לבוא ולבלות ימים שלמים שם בשיחות עם דורון גיל. בבית התקליט היו מיקי קטן ויורם פלגי, וכמובן אביטל סבג, שהבינו מצויין בנושא וגם, היו הוגנים מאוד במחירים (טוב, הייתי יוצא משם עם 20 וינילים לביקור). ב"אוזן", בפעם האחרונה שהייתי ישב שם איזה פלגמט, שכאשר באתי לשלם, שאל אותי בשביל מה אני צריך את התקליטים האלה בבאר שבע. "מה, אתה מנסה עם התקליטים להיות משהו שאתה לא תהיה בחיים בחור הזה?". השארתי לו את הסחורה על הדלפק ומאז לא נכנכסתי לשם. זאת הבעיה. נושא המוסיקה לא צריך להיות נחלה בלעדית של גוש דן וההנחה שדרומה משם אין אודיופילים או אספנים - מוטעית. ההנחה הזו גידלה דור של אנשים שבישבלם מוסיקה זה משהו שמורידים מהאימיול ושומעים בפלאפון.
לדעתי, אבל, אפשר לשנות המצב.
באוזן השלישית הייתי פעם אחרונה לפני 14 שנה ומאז לא ביקרתי: הם נורא פלצנים ויש להם בעיה עם המילה באר שבע. אצלם העולם מתחיל ונגמר בתל אביב וכמוהם, רוב חברות התקליטים בארץ.
בבאר שבע היו כמה חנויות טובות בזמנו, אבל המלאי היה מאוד אקלקטי: או רוק כבד, או קלאסי, או אלקטרוני. הרשתות הגדולות כדוגמת טאוור גם לא השכילו להחזיק פה דברים מעניינים. הרי הם לא חיים מאחד שנכנס לקנות פעם בשנה דיסק מתנה לדודה, אלא מאנשים שאוהבים את הנושא. אבל אם אני נכנס לחנות ומבקש את הגרסאות החדשות של אלבומי הביטלס והמוכרת שואלת אותי "מי זאתי בילטז?", אז יש כאן בעיה.
מכל החנויות, וזה לא פרסומת, הכי נהנתי לעבוד לאחרונה מול אילן בן שחר, אם כי זה היה בנושא DVD ולא בנושא ויניל. יאמר לזכותו שהוא איש מקסים, עם ידע בלתי מבוטל, נהננו קצת להעלות זיכרונות והוא השיג המון דברים נהדרים ב-DVD, שלא חלמתי שאראה בחיים.
מהחנויות שאינם, יש לי זכרונות מאוד טובים מפאז: כאספן ביטלס, נהנתי לבוא ולבלות ימים שלמים שם בשיחות עם דורון גיל. בבית התקליט היו מיקי קטן ויורם פלגי, וכמובן אביטל סבג, שהבינו מצויין בנושא וגם, היו הוגנים מאוד במחירים (טוב, הייתי יוצא משם עם 20 וינילים לביקור). ב"אוזן", בפעם האחרונה שהייתי ישב שם איזה פלגמט, שכאשר באתי לשלם, שאל אותי בשביל מה אני צריך את התקליטים האלה בבאר שבע. "מה, אתה מנסה עם התקליטים להיות משהו שאתה לא תהיה בחיים בחור הזה?". השארתי לו את הסחורה על הדלפק ומאז לא נכנכסתי לשם. זאת הבעיה. נושא המוסיקה לא צריך להיות נחלה בלעדית של גוש דן וההנחה שדרומה משם אין אודיופילים או אספנים - מוטעית. ההנחה הזו גידלה דור של אנשים שבישבלם מוסיקה זה משהו שמורידים מהאימיול ושומעים בפלאפון.
לדעתי, אבל, אפשר לשנות המצב.
דני בלר
- MASTERMIX
- חבר ותיק

- תגובות: 2297
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 13 פעמים
דני beller
אני מסכים איתך בכל מילה שלך , ממש לא בסדר ואפילו מעליב מאוד.
לגבי השארת התקליטים על הדלפק, לא חושב שעשית טוב לעצמך כי עכשיו נשארו עוד כמה תלאביבים מרוצים שבטח חגגו במקומך ...
חבל מאוד שבאוזן מגישים ללקוח הרגשה כזו לא נעימה, ועוד ללקוח שהגיע מרחוק.
בגדול יפסידו לקוחות.
גם אני נכנסתי והרגשתי לא בנוח, סוג של סטייל מכירתי לא מזוהה...
אומנם בעבר הייתי שייך לאיזור המרכז וגם לא הבנתי את רעיון השיווק המוזר שלהם, נו טוב...
אני מסכים איתך בכל מילה שלך , ממש לא בסדר ואפילו מעליב מאוד.
לגבי השארת התקליטים על הדלפק, לא חושב שעשית טוב לעצמך כי עכשיו נשארו עוד כמה תלאביבים מרוצים שבטח חגגו במקומך ...
חבל מאוד שבאוזן מגישים ללקוח הרגשה כזו לא נעימה, ועוד ללקוח שהגיע מרחוק.
בגדול יפסידו לקוחות.
גם אני נכנסתי והרגשתי לא בנוח, סוג של סטייל מכירתי לא מזוהה...
אומנם בעבר הייתי שייך לאיזור המרכז וגם לא הבנתי את רעיון השיווק המוזר שלהם, נו טוב...
דווקא את מה שהכי קרוב אלינו - אנחנו לא מצליחים לראות.. .
המשך גלישה נעימה ..
המשך גלישה נעימה ..
למרות שאני לא זוכר מתי פעם אחרונה רכשתי באוזן תקליט (בטח לפני שנה וחצי מינימום) הם דיי שינו גישה במכירות..
הם פשוט לא אומרים כלום
לצערי הם כרגע החנות היחידה שאני מכיר שמזמינים מחו"ל ואני מאד מקווה שיגיע פה עכשיו מישהו שיתקן אותי
(יגאל חוד המחט נהג להזמין ולהחזיק באופן כללי מבחר מדהים אבל הוא סגר, אחד הדברים שיותר העציבו אותי)
הם פשוט לא אומרים כלום
לצערי הם כרגע החנות היחידה שאני מכיר שמזמינים מחו"ל ואני מאד מקווה שיגיע פה עכשיו מישהו שיתקן אותי
(יגאל חוד המחט נהג להזמין ולהחזיק באופן כללי מבחר מדהים אבל הוא סגר, אחד הדברים שיותר העציבו אותי)
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
זה בסדר, האוזן מתנשאים גם על תל אביבים, הם לא עושים אבחנה...
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3875304,00.html
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3875304,00.html