המלצה למדיה סטרימר

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
zelon פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 41
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הוא יתחבר למשחב בצורה אלחוטית כאשר הממיר HD שלי יתחבר לטלוויזיה בצורה אופטית והסטרימר לרמקולים (Z5500) בצורה אופטית כל מעבר המידע בין המחשב לסטרימר יתבצע ברשת אלחוטית,אני ינגן בעיקר סרטי HD אין לי הגבלה לתקציב כיוון שאני לא מבין זה
מודה על העזרה

zeev78
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5766
נתן תודות: 121 פעמים
קיבל תודות: 155 פעמים

שליחה #2 

אני מבין שקניתה בסוף את הרמקולים שהמלצתי לך עליהם :).

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4163
נתן תודות: 127 פעמים
קיבל תודות: 159 פעמים

שליחה #3 

קודם כל, קח בחשבון שניגון תכני HD בהזרמה מהמחשב עלולה להיות בעייתית ולא חלקה, במיוחד כשמדובר על FHD.

אתה מתכוון לאחסן את כל התוכן על המחשב? אתה מעונין בסטרימר עם כונן פנימי?

בכל אופן, במידה וחשובה לך ההזרמה ואין הגבלה של תקציב, הייתי ממליץ לך ללכת על הפופקורן C200. הוא גם ממשפחת ה-NMT (הכי יציבים בהזרמה, וניתן להתקין תוספים רבים), וגם תומך בכל הפורמטים החדשים, בתוספת גמישות ואפשרויות איחסון רבות.

RoyalVitz
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 438
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #4 

לידע כללי מה מחירו של ה C200 ?

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #5 

אתה יכול להזמין אותו ישירות מהיצרן (מגיע תוך כ-10 ימים), ולקבל אותו הביתה ע"י שליח בכ-1,800 ש"ח, כולל מיסים.

מספר לא מבוטל מחברי הפורום רכשו את המוצר בדרך זו.

zelon פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

בואו נעשה סדר בדברים ונתחיל מאפס

שליחה #6 

אז ככה,
הרמקולים שלי Z5500 יהיו מוזמנים ביחד עם כל הציוד שאני ממיד ארחיב עליה בסכום עצום שיתחלק להרבה תשלומים(המוטו שלי זה איכות קודמת להכל,ואז כסף)
הטלוויזיה שאני רוצה להביא כנראה זה 42 אינטש למרות שהתבלבלתי המון,אחרי חיפושים בהממון הודעות ראיתי שהמון ממלצים עליה היא Philips 42PFL8404H - היה מאוד חשוב לי היציאה האופטית עם האיכות הכוללת.
בנוסף יהיה מדיה סטרימר שיתחבר בצורה אלחוטית למחשב אשר יעביר את כל המידע בצורה אלחוטית לתוך ההארד דיסק הפנימי שלו (אני מאמין שזה הכי טוב או שלא?),אני צריך שיתמוך בכתוביות,שיהיה לו יציאת אודיו אופטית HDMI וכו'.
עכשיו לגבי החיבורים,חשבתי על זה המון ואני טיפלה מסתבך אני אסביר,אני רוצה לחבר את הרמקולים שיהיו גם לטלוויזיה ואני רוצה לדעת איך אני עושה את זה חשבתי קצת ואמרתי הרי ליחידת השליטה של הלוג'יטק יש רק יציאת אופטית אחת,אז אמרתי בטח צריך מפצל אופטי שיטפל בשתי דברים בו זמנית בסרטים שיוזרמו מהמחשב וצפייה בטלוויזיה,אני שואל איך זה מתבצע? - מהמפצל אני מחבר כבל אופטי שיתחבר לממיר HD ואז לטלוויזיה ומהיציאה השנייה במפצל זה יתחבר ישירות לסטרימר?..יש חיה כזאת?
רציתי שתענו לי על הכלללל באשכול אחד נשים לזה סוף אחת ולתמיד! חחח
האם הציוד שקניתי(עזבו את הרמקולים כיא אני נעול עליהם) הוא טוב ומתאים או שתמליצו לי על משהו אחר ?
ולגבי החיבורים תסבירו לי איזה מתאמים ושכבלים אני צריך לקנות בנוסף
תודה

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

אני מסכים איתך לגבי האיכות והכסף...אבל אז צריך לבוא בחשבון גם מסך של PIONEER :D

בעניין התוכן, לפופקורן C200 מקום לשני כוננים פנימיים, כך שלא תהיה בעיה של העברת תוכן רב, והוא תומך במגוון שרתים ופרוטוקולים שדרכם תוכל להעביר אליו את התוכן.

zelon פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

ואיך הפיליפס?,יש טלוויזיה שיש לה חיבור אופטי מרובע,איך זה בהשוואה לCOAX זה אותה האיכות? כמובן שהטלוויזיה תהיה באותה רמה גבוהה כמו הפיליפס אם יש ,או שזה הטוב ביותר שאפשר להציע,הפיוניר בשבילי זה כבר ליגה אחרת לא בשבילי זה יקר מדי חח
ומהם ם החיבורים איך זה מתבצע?
זה הנגן הכי טוב שאפשר להציע?

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

לגבי הטלוויזיה, אני לא מכיר, יכול להיות שהיא נהדרת.

לגבי הנגן, מדובר על סטרימר מצוין שהולך ומשתפר עם הזמן, הוא ממוקם גבוה בשוק זה, ויש עוד כמה ברמה דומה (DUNE למשל).

zelon פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

ומה ההבדל בין הפופקורן C200 לבין DUNE ושאר הנגנים שמבוססי REALTEC? בקצרה ממש

Irus
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #11 

נגנים מבוססי NMT (כמו הפופקורן) מזרימים תוכן טוב יותר, גמישים יותר וניתן להתקין עליהם תוספים רבים.

לגבי הבדלים נוספים וסקירות, יש הרבה בפורום.

פה למשל:

http://www.hometheater.co.il/vt101540.% ... 7%99%D7%9F

קוביס
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 291
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

Re: בואו נעשה סדר בדברים ונתחיל מאפס

שליחה #12 

zelon כתב:אז ככה,
הרמקולים שלי Z5500 יהיו מוזמנים ביחד עם כל הציוד שאני ממיד ארחיב עליה בסכום עצום שיתחלק להרבה תשלומים(המוטו שלי זה איכות קודמת להכל,ואז כסף)
הטלוויזיה שאני רוצה להביא כנראה זה 42 אינטש למרות שהתבלבלתי המון,אחרי חיפושים בהממון הודעות ראיתי שהמון ממלצים עליה היא Philips 42PFL8404H - היה מאוד חשוב לי היציאה האופטית עם האיכות הכוללת.
בנוסף יהיה מדיה סטרימר שיתחבר בצורה אלחוטית למחשב אשר יעביר את כל המידע בצורה אלחוטית לתוך ההארד דיסק הפנימי שלו (אני מאמין שזה הכי טוב או שלא?),אני צריך שיתמוך בכתוביות,שיהיה לו יציאת אודיו אופטית HDMI וכו'.
עכשיו לגבי החיבורים,חשבתי על זה המון ואני טיפלה מסתבך אני אסביר,אני רוצה לחבר את הרמקולים שיהיו גם לטלוויזיה ואני רוצה לדעת איך אני עושה את זה חשבתי קצת ואמרתי הרי ליחידת השליטה של הלוג'יטק יש רק יציאת אופטית אחת,אז אמרתי בטח צריך מפצל אופטי שיטפל בשתי דברים בו זמנית בסרטים שיוזרמו מהמחשב וצפייה בטלוויזיה,אני שואל איך זה מתבצע? - מהמפצל אני מחבר כבל אופטי שיתחבר לממיר HD ואז לטלוויזיה ומהיציאה השנייה במפצל זה יתחבר ישירות לסטרימר?..יש חיה כזאת?
רציתי שתענו לי על הכלללל באשכול אחד נשים לזה סוף אחת ולתמיד! חחח
האם הציוד שקניתי(עזבו את הרמקולים כיא אני נעול עליהם) הוא טוב ומתאים או שתמליצו לי על משהו אחר ?
ולגבי החיבורים תסבירו לי איזה מתאמים ושכבלים אני צריך לקנות בנוסף
תודה
...
אז ככה...
לגבי המסך, אני מניח שהוא אחלה מסך אבל אם היציאה האופטית היא שהביאה אותך להחלטה... אז אולי הוא לא בשבילך... אני לא מבין בשביל מה אתה צריך יציאה אופטית מהמסך... אם אתה משדר תכנים איכותיים למסך הרי זה יהיה מאיזה מזרימדיה או משהו (ה C-200 נהדר!!),ברור מאליו שמהסטרימר שתקנה תהיה יציאה איכותית שתלך ישירות לרסיבר שלך... ומשם לרמקולים. אם אתה משדר תכנים קצת פחות... למשל מממיר ה HD שלך, בהתחשב ברצונך לשמוע דרך הרמקולים שקנית גם כאשר אתה צופה בטלוויזיה - פשוט חבר את הממיר עם סיב אופטי לרסיבר שלך..
כל מה שאתה צריך זה שיהיה לך 2 כניסות אודיו דיגיטליות ברסיבר שלך בכל רסיבר ממוצע יש את זה היום... ואולי פה אנחנו מפספסים משהו כי כתבת על המסך, על הרקולים ואפילו על הסטרימר שעוד לא הזמנת... אבל הכי חשוב גיסנו, מה עם רסיבר?????

psyshush
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 187
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #13 

לא מומלץ להעביר תוכן מהמחשב ל HD של סטרימר על רשת אלחוטית, זה פשוט לוקח המון זמן... יש שתי דרכים, או לראות את הסרט ישירות מהמחשב (עדיף עם רשת קווית, אנשים כאן אומרים שזה לא ממש עובד טוב על רשת אלחוטית) או להשתמש בHD חיצוני נייד ולצפות ממנו או להעביר ממנו את התוכן לסטרימר.

לי יש C-200 והוא מנגן מצויין תוכן מHD נייד

uriler
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון 10K
חבר במועדון 10K
תגובות: 10118
שם מלא: אורי לרנר
נתן תודות: 190 פעמים
קיבל תודות: 512 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #14 

אני לא מבין למה אתה ננעל על דגמים בלי לתכנן הכל(!) מראש...
למה להינעל על מערכת רמקולים טובה, אבל מוגבלת, כשאתה כבר יודע שזה יכניס אותך לבלגן עם מתאמים?
אתה אומר שתקנה הכל עם תשלומים - למה לא לעצור רגע, לחשוב - ואולי תוכל לעשות את רוב (אם לא כל) הקניה בחנות אחת, ולקבל כבר תנאים טובים - וייעוץ מקצועי?

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”