Harman Kardon
שאלה לבעלי רסיבר של HK - סוחר שדברתי איתו אומר כי רסיברים של חברה זו מתחילים להתקלקל אחרי שנה והשירות שלהם (ניופן) על הפנים. אודה לכל מי שיש לו נסיון עם החברה - האם נתקבלם בתופעה כזו או שפשוט הסוחר לא מצליח לקבל מחירים טובים מהיבואן ולכן לא רוצה למכור אותם?
היו בעבר בעיות בסדרות של ה- 5000 ו - 7000 (כולל לי).
תוכל להתרשם ב
http://www.audioreview.com/cat/amplific ... 18crx.aspx
במקרה שלי ניופאן לא נתנו פתרון טוב אבל היו נחמדים.
היום יש לי 7500 שעובד בסדר גמור.
תוכל להתרשם ב
http://www.audioreview.com/cat/amplific ... 18crx.aspx
במקרה שלי ניופאן לא נתנו פתרון טוב אבל היו נחמדים.
היום יש לי 7500 שעובד בסדר גמור.
האמת שאני לא נעול, אך אני מחפש רסיבר (מגבר 5.1 לפחות) שישמע כמה שיותר טוב בסטריאו (כי זה עיקר השמימוש). מכל הביקורות שקראתי וכן מהדברים ששמעתי הטובים בתחום זה הם הרמן קארדון וNAD (במחירים שאני מדבר עליהם - 2,000 - 3,000 ש"ח).007 כתב:למה אתנ נעול על רסיבר של הרמן ?
007...
ישנו גם CA אבל הם יקרים משמעותית.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
רסיברים חדשים להרמן קרדון
קראתי לאחרונה בכמה מאמרים שממש בחודש הזה אמורים לצאת מס' דגמי ריברים חדשים להרמן קרדון.
מדובר על סדרה "40" - 440/640/740.
כנראה שדגם 740 מחירו יהיה לא ריאלי לרוב המשתמשים מה שמשאיר אותנו עם דגם 640 שאמור להיות פצצתי.
כאחד שלא התנסה עם רסיברי הרמן קרדון ובוודאי שאין לו מושג איך אמור להשמע דגם ה-640 אודה לכל אחד מחברי הפורום שיש לו ניסיון עם הרסיברים הנ"ל.
איך הם עומדים בהשוואה לדגמים הטובים של ימהה ,דנון , אונקיו, פיוניר? (ימהה 4600/2600,דנון 3806,אונקיו 803,פיוניר AX4 וכו') .האם ההרמן יכול לתת פייט בכלל לדגמים הנ"ל?
אני מדבר על עיקר שימוש בקולנוע ביתי וקצת בסטריאו
לכל תגובה אודה...
מדובר על סדרה "40" - 440/640/740.
כנראה שדגם 740 מחירו יהיה לא ריאלי לרוב המשתמשים מה שמשאיר אותנו עם דגם 640 שאמור להיות פצצתי.
כאחד שלא התנסה עם רסיברי הרמן קרדון ובוודאי שאין לו מושג איך אמור להשמע דגם ה-640 אודה לכל אחד מחברי הפורום שיש לו ניסיון עם הרסיברים הנ"ל.
איך הם עומדים בהשוואה לדגמים הטובים של ימהה ,דנון , אונקיו, פיוניר? (ימהה 4600/2600,דנון 3806,אונקיו 803,פיוניר AX4 וכו') .האם ההרמן יכול לתת פייט בכלל לדגמים הנ"ל?
אני מדבר על עיקר שימוש בקולנוע ביתי וקצת בסטריאו
לכל תגובה אודה...
!!! SARAS JASIKEVICIUS
THE ALL TIME GREATEST
THE ALL TIME GREATEST
- linl
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 330
- שם מלא: יניב
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אינטרס
כל חנות והאינטרס "הכלכלי שלה"
יש מוצרים "נבחרים" ע"י המוכרים ועליהם הם שמים את דגש המכירה
ואין להם בעיה לשרוף מוצר מתחרה גם אם זה טוב יותר
מהמוצר שהם מעונינים למכור.
(שיטת מכירה פגומה שלצערי אני נתקל בה הרבה)
ניב
יש מוצרים "נבחרים" ע"י המוכרים ועליהם הם שמים את דגש המכירה
ואין להם בעיה לשרוף מוצר מתחרה גם אם זה טוב יותר
מהמוצר שהם מעונינים למכור.
(שיטת מכירה פגומה שלצערי אני נתקל בה הרבה)
ניב