מסך דק שישמש גם כמסך מחשב לאישה עם מגבלה גופנית

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
idobi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 310
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #1 

שלום רב,

אני מחפש מסך דק עבור אישה מוגבלת מבחינה פיזית - כתוצאה מכך המסך ישמש הן כטלוויזיה בסלון (מרחק צפייה 2.7 מ', חדר מואר עם תאורה טבעית צידית בכמות אור בינונית) והן כמסך מחשב - לא לצפייה בסרטים אלא לעבודה - EXCEL ותוכנות גיליון אלקטרוני אחרות. מוגבלותה לא מאפשרת לה לשבת במשרד ולעבוד ולכן היא זקוקה לסביבה נוחה בסלון לעבודה.

אשמח להמלצות מה הכי מתאים - האם בכלל ריאלי לעבוד על תוכנות גיליון אלקטרוני מכזה מרחק צפייה? אם כן על איזה סוג מסך - פלאזמה, LCD, רזולוציה מתאימה - FHD, HDR? גודל מסך - 42"?

מעבר לכך ובהתאם לצרכים - אודה להמלצות ספיציפיות לדגמים טובים וכדאיים.
תקציב - כ 5500 ש"ח.

המון תודה מראש!
עידו

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #2 

עבור EXCEL מבחינת אבחנה מומלץ LCD. אם תוכל לטפס ל6400 יש לך את הפיליפס 7404, אני בטוח שלLG יש כבר עכשיו דגמים שיענו לך על התקציב, סמסונג זה 40 אינץ' אבל תבדוק את הB450, סוני - סדרה S _גם סוני וגם סמסונג זה 40 אינץ') פיליפס וLG 42 אינץ'.
לגבי שאר החברות אני פחות מכיר. בכל אופן - היות וזה לשימוש משרדי מאוד מאוד מומלץ להגיע עם לפטופ לחנות ולחבר, מה שהיא תראה ותגיד שהיא רואה הכי טוב זה מה שכדאי. תבקש לשחק קצת עם המסך, לראות אם שינוי הגדררות משפר תמונה (במידה ותמונה לא מוצאת חן בעינייה).
Vocare Ad Regnum

asafmoraz
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 68
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

שלום עידו.

למען האמת בדיוק פירסמתי בקשה דומה ונתקלתי בהודעה שלך ולכן אני רוצה להמליץ על משהו מנסיון, תוכל גם לעקוב אחרי ההודעה שלי כי אנחנו מחפשים בעצם משהו דומה.

אז ככה, הקמתי בסלון מערכת מדיה סנטר, מחשב חזק ורציתי באמת לראות את ה "כתב" במסך בצורה חלקה ונקייה והחלטתי שהמחשב בסלון ישמש אותי גם כמחשב רגיל, שאוכל לשבת עליו בכיף, לקרוא דואר ולגלוש באינטרנט (מקלדת ועכבר אלחוטיים כמובן) וגם כמדיה סנטר לכל דבר, צפייה בסרטים וכל מה שנלווה בזה.

לאחר התלבטויות רבות (לפני קצת מעל שנה) רכשתי מסך מחשב בסוף בגודל 28 אינטש ופה אספר לך מנסיוני:

אמנם זה מסך קטן אך שובב גדול, אבל לאחר שנה כבר הבנתי שאני לא נהנה ממנו בשימושי מחשב היות ואני יושב כ 2 וחצי מטר מהמסך ועל הרזולוצייה הטבעית שלו 1920 על 1200 אני לא רואה כלום, נסיתי כל מיני קומבינות כאלו ואחרות ולבסוף אני נאלץ לעבוד על רזולוצייה של 1024 על 760 שהינה הכי נמוכה יחסית למצב עבודה תקין של היום אם רוצים שאתרי אינטרנט ותוכנות יכנסו במסך מלא מבלי לגלול ל 2 הצדדים של המסך.

אם רוצים לעבוד על מסמכי אקסל לפי דעתי, עד כמה שנראה לי הגיוני אז כדאי לרכוש מסך הרבה יותר גדול מ 42 למרות שההמלצות הם אחרות אך המסך יתפקד לשימושים שונים, אני מעריך שמסך בגודל 50 אינטש יעשה את העבודה נאמנה רק קח בחשבון שאתה חייב מסך שתומך ב NATIVE RATE מצב שנקרא גם PIXEL MAPPING או 1:1 , כל יצרן קורא לו בשם אחר ואז בעצם לא מתבצעת המרה של השידור מהכרטיס מסך למסך אלה מה שיוצא זה גם מה שמשודר ללא שימוש במעבד של הטלויזייה.

אם יש לך סבלנות, אני מתכנן לרכוש כרגע מסך 42 שיתמוך בנתון הזה (קח בחשבון שרוב המסכים תמכים בנתון זה דרך כניסת ה VGA) אך לי זה חשוב דרך כניסת ה HDMI כי אני גם צופה בהמון סרטים דרך המחשב בפורמט של HD.

אני ממש מתכנן לרכוש בקרוב ואחרי שארכוש אשמח לספר לך מנסיוני האם באמת ניתן לעבוד בנוחות על קבצי אקסל.

לפי דעתי ושורה תחתונה, במחיר שאתה מחפש יהיה לך קשה למצוא מסך מתאים וגם אם תמצא נניח 47 או 42 אינטש תאלץ לעבוד על רזולוצייה די נמוכה כדי לראות את הכתב כמו שצריך, אם האשה לא מחפשת לראות סרטים בפורמטים משוגעים של FULL HD אזי מסך כזה עלול להיות מתאים לך בדרך מסויימת.

מקווה שעזרתי.

LCDER
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
נתן תודות: 0

שליחה #4 

אחי אבל איך תחבר את המחשב בחיבור HDMI לטלוויזיה דרך כבל VGA-HDMI ואז אפשר לראות סרטי HDF ?

valer_valer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1112
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #5 

תבדוק פיליפס 5604H '42 הוא זול מהתקציב שלך ויוכל לתת לך את הנ"ל (תומך ב - NR לכן אפשר לחבר מחשב דרך DVI).
קשה לי להאמין שבמרחק 2.7 מטרים יש אפשרות לעבוד בגליון אלקטרוני (בדקתי אצלי צריך להתקרב למרחק כ - 1 - 1.5) אבל זה לא משנה לגבי דגם הטלוויזיה.

בהצלחה

asafmoraz
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

valer_valer כתב:תבדוק פיליפס 5604H '42 הוא זול מהתקציב שלך ויוכל לתת לך את הנ"ל (תומך ב - NR לכן אפשר לחבר מחשב דרך DVI).
קשה לי להאמין שבמרחק 2.7 מטרים יש אפשרות לעבוד בגליון אלקטרוני (בדקתי אצלי צריך להתקרב למרחק כ - 1 - 1.5) אבל זה לא משנה לגבי דגם הטלוויזיה.

בהצלחה
...
לא מובן כל כך מה ששאלת, בדרך כלל מחברים רק דרך כבל אחד וכמובן ש HDMI זה עדיף (בדרך כלל).

סליחה, התכוונתי להודעה קודמת על הבחור שאמר משהו על חיבור של VGA ו HDMI.

LCDER
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
נתן תודות: 0

שליחה #7 

שאלתי היא האם אני יכול לחבר VGA-HDMI וזה יראה טוב , כי הטלוויזיה שלי תומכת ב NR רק ב HDMI , אז אפשרי מה שאמרתי?

asafmoraz
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #8 

LCDER כתב:שאלתי היא האם אני יכול לחבר VGA-HDMI וזה יראה טוב , כי הטלוויזיה שלי תומכת ב NR רק ב HDMI , אז אפשרי מה שאמרתי?
...
אם הטלויזייה שלך תומכת ב NR דרך חיבור ה HDMI זה מצויין ועדיף תמיד להשתמש בחיבור מהסוג הזה, הוא האיכותי יותר מבין השתיים, למרות שזה נראה לי קצת לא הגיוני שחיבור ה VGA לא תומך ב NR ואם זה המצב אז זה באמת נדיר.

בכל מקרה אם אכן הטלויזייה תומכת ב NR דרך HDMI אתה תראה טוב וברור בחיבור מהמחשב.

TANDBERG
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4591
נתן תודות: 184 פעמים
קיבל תודות: 202 פעמים

שליחה #9 

אני מצרף כאן הפנייה לשרשור שהסתיים לא מזמן בנוגע למסך 5090 של פיוניר. תחליט לבד
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... c&start=45
Vocare Ad Regnum

idobi פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 310
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #10 

תודה רבה על כל המידע והעצות - אנסה לבדוק יחד איתה מה הכי מתאים לה.

שוב תודה וסו"ש נעים,
עידו

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”