גרסה חדשה ל MediaBrowser 2.2.1
הגרסה החדשה נקראת FireStorm והיא כוללת הרבה מאוד תיקוני באגים ושיפור משמעותי במהירות. (הם עברו ל SQLite, צריך להעתיק DLL כדי שזה יעבוד).
כמו כן יש Theme חדש-ישן בשם Vanilla 2.0 שנראה נחמד. (אני עדיין מעדיף את ה Diamond).
לינק להורדה: http://code.google.com/p/videobrowser/d ... 1261603233
כמו כן יש Theme חדש-ישן בשם Vanilla 2.0 שנראה נחמד. (אני עדיין מעדיף את ה Diamond).
לינק להורדה: http://code.google.com/p/videobrowser/d ... 1261603233
- mrunderhill
- חבר ותיק

- תגובות: 2261
- נתן תודות: 74 פעמים
- קיבל תודות: 124 פעמים
התרגשות!
האמת, מאז שעברתי ל7 הMB זוחל בטירוף! אני האדם היחידי ביקום שמעדיף את ויסטה על 7. עוד הים אעבור לגרסה החדשה ונראה מה מתרחש בה.
האמת, מאז שעברתי ל7 הMB זוחל בטירוף! אני האדם היחידי ביקום שמעדיף את ויסטה על 7. עוד הים אעבור לגרסה החדשה ונראה מה מתרחש בה.
- mrunderhill
- חבר ותיק

טוב. מה אומר ומה אספר. באתי, התקנתי, עשה לרגע אחד הצגות, אבל עכשיו עובד יופי 
אני חושב שבאמת שיפרו ביצועים. באופן די מפתיע, עדיין ביצועי התוסף הזה אצלי פחות טובים על 7 מאשר ויסטה, אבל עכשיו אפשר לעבודה הרבה יותר טוב. שדרוג מומלץ.
אני חושב שבאמת שיפרו ביצועים. באופן די מפתיע, עדיין ביצועי התוסף הזה אצלי פחות טובים על 7 מאשר ויסטה, אבל עכשיו אפשר לעבודה הרבה יותר טוב. שדרוג מומלץ.
- mrunderhill
- חבר ותיק

לא ראיתי שם שום דבר כזה..איפה עושים את זה?
אתה יכול לקרוא על זה כאן:mrunderhill כתב:לא ראיתי שם שום דבר כזה..איפה עושים את זה?...
http://community.mediabrowser.tv/topics/1082
- the_lighting
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 425
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אצלי אין את זה בכלל
MediaBrowserXml.config
מה עושים?
MediaBrowserXml.config
מה עושים?
- mrunderhill
- חבר ותיק

אתה בטוח? לדעתי זה חייב להיות שם. תנסה להריץ configurator שובthe_lighting כתב:אצלי אין את זה בכלל
MediaBrowserXml.config
מה עושים?...
לאחר שהתקנתי את הגרסה הזאת אני רוצה להגיד לכם שלא "נפלתי" יחסית לגרסה הקודמת אין הרבה הבדל ויש אפילו יותר בעיות למשל המזג אויר לא מופיע בכלל והמסך הראשי בערכת נושא של ה-diamond פחות יפה לדעתי. יש משהו מיוחד שאהבתם בגרסה החדשה?
אני חושב שאת מזג האוויר הם הורידו בכוונה.
הגרסה נועדה בעיקר לתיקוני באגים ולשיפור המהירות. אני לא הרגשתי בשינוי משמעותי ב diamond, אגב ניסית את ה Vanilla 2.0 החדש? גם הוא נראה נחמד. היתרון שהם תומכים כעת ב theme plug-ins . בקרוב, לדוגמא, יצא theme חדש בשם Chocolate או משהו כזה. ולא צריך לחכות לעדכון גרסה כיוון שגם הוא יצא כ Plug In.
הגרסה נועדה בעיקר לתיקוני באגים ולשיפור המהירות. אני לא הרגשתי בשינוי משמעותי ב diamond, אגב ניסית את ה Vanilla 2.0 החדש? גם הוא נראה נחמד. היתרון שהם תומכים כעת ב theme plug-ins . בקרוב, לדוגמא, יצא theme חדש בשם Chocolate או משהו כזה. ולא צריך לחכות לעדכון גרסה כיוון שגם הוא יצא כ Plug In.
- mrunderhill
- חבר ותיק

עכשיו אני אצא אידיוט 2.0, אבל לא ראיתי שיש Vanilla 2, יש לי בכלל רק את DIAMOND שם.eagle75 כתב:אני חושב שאת מזג האוויר הם הורידו בכוונה.
הגרסה נועדה בעיקר לתיקוני באגים ולשיפור המהירות. אני לא הרגשתי בשינוי משמעותי ב diamond, אגב ניסית את ה Vanilla 2.0 החדש? גם הוא נראה נחמד. היתרון שהם תומכים כעת ב theme plug-ins . בקרוב, לדוגמא, יצא theme חדש בשם Chocolate או משהו כזה. ולא צריך לחכות לעדכון גרסה כיוון שגם הוא יצא כ Plug In....
מה הולך?
- the_lighting
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 425
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אין כזה דבר אצלי נראה לי ממש מוזרmrunderhill כתב:אתה בטוח? לדעתי זה חייב להיות שם. תנסה להריץ configurator שובthe_lighting כתב:אצלי אין את זה בכלל
MediaBrowserXml.config
מה עושים?......
תפעל על פי ההוראות המאוד מסודרות בלינק הבא:mrunderhill כתב:עכשיו אני אצא אידיוט 2.0, אבל לא ראיתי שיש Vanilla 2, יש לי בכלל רק את DIAMOND שם.eagle75 כתב:אני חושב שאת מזג האוויר הם הורידו בכוונה.
הגרסה נועדה בעיקר לתיקוני באגים ולשיפור המהירות. אני לא הרגשתי בשינוי משמעותי ב diamond, אגב ניסית את ה Vanilla 2.0 החדש? גם הוא נראה נחמד. היתרון שהם תומכים כעת ב theme plug-ins . בקרוב, לדוגמא, יצא theme חדש בשם Chocolate או משהו כזה. ולא צריך לחכות לעדכון גרסה כיוון שגם הוא יצא כ Plug In....
מה הולך?...
http://www.throgsoft.com/installation/default.php
האם אתה משתמש בתוכנה חיצונית כגון MetaBrowser או MyMovies? אם לא, אז כדאי שתשתמש. התוכנות הנ"ל מורידות את כל הנתונים (תמונות, תקציר, שחקנים...) של הסרט לתוך הספריה של הסרט וה MediaBrowser קורא אותם ומציג על המסך. אחד הנתונים שהתוכנות הנ"ל מורידות הוא הזאנר של הסרט.karlos כתב:מישהו מסדר את המדיה בראוסר לפי זאנרים? אתם יודעים איך מבצעים את זה בכלל? אני רואה שהרבה משתמשים בזה אבל אין לי מושג איפה להתחיל ומה לעשות.
תודה...
במידה וכבר יש לך את האינפורמציה של הז'אנר, אתה אמור לראות אותו יחד עם הפירוט של הסרט ב MediaBrowser. לחיצה עליו אמורה להביא לך את כל הסרטים מאותו הזאנר. כמו כן יש לך אפשרות למיין לפי ז'אנר - תלחץ עם השלט/מקלדת מספר פעמים למעלה כאשר אתה בעמוד התיאור של הסרט עד אשר תגיע להגדרות.
- karlos
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 184
- שם מלא: shay
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
תודה, אבל כנראה לא הבנת את השאלה שלי.eagle75 כתב:האם אתה משתמש בתוכנה חיצונית כגון MetaBrowser או MyMovies? אם לא, אז כדאי שתשתמש. התוכנות הנ"ל מורידות את כל הנתונים (תמונות, תקציר, שחקנים...) של הסרט לתוך הספריה של הסרט וה MediaBrowser קורא אותם ומציג על המסך. אחד הנתונים שהתוכנות הנ"ל מורידות הוא הזאנר של הסרט.karlos כתב:מישהו מסדר את המדיה בראוסר לפי זאנרים? אתם יודעים איך מבצעים את זה בכלל? אני רואה שהרבה משתמשים בזה אבל אין לי מושג איפה להתחיל ומה לעשות.
תודה...
במידה וכבר יש לך את האינפורמציה של הז'אנר, אתה אמור לראות אותו יחד עם הפירוט של הסרט ב MediaBrowser. לחיצה עליו אמורה להביא לך את כל הסרטים מאותו הזאנר. כמו כן יש לך אפשרות למיין לפי ז'אנר - תלחץ עם השלט/מקלדת מספר פעמים למעלה כאשר אתה בעמוד התיאור של הסרט עד אשר תגיע להגדרות....
נכון, את מה שכתבת אני מכיר ואני משתמש בשילוב של כמה תוכנות ביחד שנותנות לי את ה META DATA.
מה שאני מחפש הוא סידור ויזואלי על פי זאנר. בפורום שם מדיה בראוסר ישנם רבים שרואים על מסך הפתיחה אייקונים של זאנר הסרט ובחירה בו נותנת להם את רשימת הסרטים המתאימים.
השאלה היא איך עושים את זה ואיך מקצים לכל זאנר את ה אייקון שלו.