ASROCK ION 330 מול PCH A110
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
חיובי.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אני גם מתכוון לקנות מחשב מבוסס ATOM 330 עם NVIDIA ION וחשבתי לקנות ב EBAY את Acer Aspire Revo 3610 מסין ב 300 דולר כולל משלוח.
מאוד אהבתי את ASROCK ION 330HT אבל הוא יותר יקר (500 דולר כולל משלוח למחשב כולל זיכרון ודיסק גם כן ב EBAY)
האם יש בארץ לקנות כבר את הדגם החדש 330HT? אם כן אז אולי שווה (תלוי במחיר)
מאוד אהבתי את ASROCK ION 330HT אבל הוא יותר יקר (500 דולר כולל משלוח למחשב כולל זיכרון ודיסק גם כן ב EBAY)
האם יש בארץ לקנות כבר את הדגם החדש 330HT? אם כן אז אולי שווה (תלוי במחיר)
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46372
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
מתוך תקנון האתר.בעלי אינטרסט מסחרי חייבים להזדהות למנהלי האתר, ואינם מורשים להביע דעה אישית על מוצריהם או מוצרי מתחריהם בכל אופן שהוא....
- plonter
- עוסק בתחום

- תגובות: 83
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
אכן הגיוני מאוד אבל הבעתי דעה על 3 מוצרים שאני מוכר.ziv_r כתב:מתוך תקנון האתר.בעלי אינטרסט מסחרי חייבים להזדהות למנהלי האתר, ואינם מורשים להביע דעה אישית על מוצריהם או מוצרי מתחריהם בכל אופן שהוא.......
נו. לבריאות. כניראה שאביע דעות רק על חלליות ושוקולד פה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46372
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
plonter,
אין פה שום "אבל", אתה עברת על תקנון האתר.
אנחנו לא סבלניים כלפי עבירות מסוג זה.
אין פה שום "אבל", אתה עברת על תקנון האתר.
אנחנו לא סבלניים כלפי עבירות מסוג זה.
אני שקלתי לקנות את ה ION 330 למען האמת את FunTwist, היתה איזו חנות ב zapשמכרה אותו זול, כשבאתי להזמין הוא אמר לי משהו כמו "תרשם להזמנה מראש, אין במלאי" ועוד מיני חארטות כאלה, לא היה בא לי לחכות כמו בבאג ולהיתקע סתם, אז המשכתי לחפש ומצאתי את פלונטר אבל הם יקרים לי (לא יכול להרשות לעצמי על כל טלוויזיה לבזבז כך),
אני מת למחשב שיתן לי mythtv frontend אבל בארץ אין משהו סבירכשהגודל קטן ויכולות סבירות,
שי.
אני מת למחשב שיתן לי mythtv frontend אבל בארץ אין משהו סבירכשהגודל קטן ויכולות סבירות,
שי.
HTPC זה לא במבה!