כבלים
- JEXY
- עוסק בתחום

- תגובות: 12241
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 625 פעמים
- יצירת קשר:
אם ההספק של האחוריים זהה לקדמיים (עזוב שהם לא תמיד עובדים), חובה לחבר כבל באותו גייג' כמו הקדמיים.
אם ההספק שונה (גבוהה או נמוך) לחבר בהתאם ולא חייב דק דק, אלא לרדת במידה (לדוגמה במקום 14 בקדמי, אז 18 באחורי)
לסאב רצוי להשתמש בכבל RG59.
אם ההספק שונה (גבוהה או נמוך) לחבר בהתאם ולא חייב דק דק, אלא לרדת במידה (לדוגמה במקום 14 בקדמי, אז 18 באחורי)
לסאב רצוי להשתמש בכבל RG59.
מיד רצתי לבדוק כבל LEXUS שכבר יותר מחמש שנים מחובר לרמקולים שלי ולא מצאתי שום סימן של קורוזיה.yanivol כתב:מנסיוני כבלים של LEXUS לא מומלצים לשום דבר.
הכבל מתמלא קורוזיה לכל אורכו תוך זמן קצר....
זה בלי להתייחס לתכונות אקוסטיות שלו.
אבל לא מזמן אני שדרגתי מערכת שלי וכבר כמה פעמים שמעתי שגם ה LEXUS'ים שלי דורשים שדרוג.
ניסיתי לראות איזה כבלים יש לנו בשוק וממש הלכתי לאיבוד מרוב הדגמים. מה, למשל, הבדל בין XLO PRO 600 לבין PRO 100? ואיזה מהם אני צריך? או מערכת שלי דורשת בכלל משהו אחר? יש איזשהם עקרונות בבחירת הכבלים האזוטריים האלו? שמסוגלים לעשות צליל או "יותר שקוף", או "יותר חם"...
אני סך הכל רוצה לחבר XINDAK DAC-5 למגבר XINDAK 6200 ולמגבר לחבר רמקולים AURUM CANTUS V3M.
vectorM ,
מציע לך להגדיר מה התקציב שאתה מוכן להשקיע בנושא.
בדרך כלל זה פרופורציונאלי לעלות שאר הסטאפ שלך.
לאחר מכן, חפש בחנויות מתמחות אילו כבלים יכולים להכנס בתקציב הזה, תשאיל דוגמא (עם השארת פקדון) ותנסה בעצמך בבית.
שיטה אחרת היא לשאול מה אתה מרגיש שחסר לך בסאונד שיש לך היום או מה היית רוצה להדגיש.
שוב, להגדיר תקציב , ללכת לחנות מתמחה ולאמר מה אתה מחפש ותראה אם הם יכולים להציע לך כבל בתקציב שהגדרת.
כמובן שלא קונים לפני שמנסים בבית....
ארז
מציע לך להגדיר מה התקציב שאתה מוכן להשקיע בנושא.
בדרך כלל זה פרופורציונאלי לעלות שאר הסטאפ שלך.
לאחר מכן, חפש בחנויות מתמחות אילו כבלים יכולים להכנס בתקציב הזה, תשאיל דוגמא (עם השארת פקדון) ותנסה בעצמך בבית.
שיטה אחרת היא לשאול מה אתה מרגיש שחסר לך בסאונד שיש לך היום או מה היית רוצה להדגיש.
שוב, להגדיר תקציב , ללכת לחנות מתמחה ולאמר מה אתה מחפש ותראה אם הם יכולים להציע לך כבל בתקציב שהגדרת.
כמובן שלא קונים לפני שמנסים בבית....
ארז