פורטים

עשה זאת בעצמך, כולל הדפסות תלת מימד
שלח תגובה
Diforce פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 184
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

יש לי תוכנה WINISD שאומרת לי את רוחב הפורט במידה והוא מעגל ,כל מה שאני צריך לספק לו זה את הרדיוס.
השאלה שלי היא שאם לדוגמא בעיצוב מסויים אני בוחר בפורט של 50mm אז הוא מביא לי 200mm עומק ,עכשיו הייתי בטוח שזה יקטן אם אבחר 2 פורטים של 50mm אבל דווקא זה גודל ל 431mm ,השאלה שלי היא כל אחד מהם צריך להיות באורך הזה או שכל הפורטים היחד אמורים להגיע לאורך הזה ? כי אם אני בוחר פורט אחד בעיצוב שלי הוא אמור להיות מאוד מאוד ארוך .... אם אני מקטין את הרדיוס יש Port Noise אבל האורך קטן לכן אני מעוניין לעשות 2 פורטים אבל אני לא מבין אם האורך מדבר על שניהם יחדיו או כל אחד מהם , מישהו יודע ?

yairf
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 9363
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 199 פעמים

שליחה #2 

התכנה מתייחסת גם למצב של 2 פורטים, ונותנת לך את האורך של כל אחד מהם

HazooM
כתב
כתב
תגובות: 6805
נתן תודות: 306 פעמים
קיבל תודות: 959 פעמים

שליחה #3 

ככל שהשטח של הפורטים גדל (נניח עברת מפורט אחד לשניים) האורך שלהם גדל על מנת לשמור על אותו תדר.

Diforce פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 184
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

הסתדרתי איתו , אני בונה גרסא לשמיעה מטווח קרוב ולכן אני צריך את ה PORT מקדימה ולא מאחורה ,האם זה מצריך שינויים כלשהם בקרוס ?

כמו כן האם PORT מעוגל ממש ליד הטוויטר וליד המידבאס ( סטייל Sonus faber ) פוגע אקוסטית בביצועים איכשהוא ? או שזה בסדר ?

robo7
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #5 

Diforce כתב:הסתדרתי איתו , אני בונה גרסא לשמיעה מטווח קרוב ולכן אני צריך את ה PORT מקדימה ולא מאחורה ,האם זה מצריך שינויים כלשהם בקרוס ?

כמו כן האם PORT מעוגל ממש ליד הטוויטר וליד המידבאס ( סטייל Sonus faber ) פוגע אקוסטית בביצועים איכשהוא ? או שזה בסדר ?
...
היתרון של פורט קדמי הוא חופש יחסי מבחינת מיקום הרמקול ביחס לקיר אחורי.

אחת מהבעיות של הפורט, שנוצר גם תדר רזוננס עליון (בתחום המיד - בו האוזן רגישה יותר) .

בתכנון near field monitor אולי עדיף היה להתקין פורט אחורי בכדי להמנע מהבעיה
הזו.

(f)

שלח תגובה

חזור אל “DIY והדפסות 3D”