מחפש תוכנת הקלטה פשוטה
בהוראת האם התחלתי במלאכת הקודש של העברת קלטות וידיאו ביתיות לפורמט דיגיטלי. העברתי כבר כמה קלטות בעזרת SAGE TV ו - Hauppauge pvr 150, אך זה היה מסורבל והאמת שהמחשב פורמט מאז ואני לא מעוניין להתקין שוב SAGE.
אני כרגע עובד עם MEDIA PORTAL אבל בהתקנה הראשונית בחרתי שלא להתקין תמיכה בכ.טלוויזיה, האם יש דרך להוסיף את זה מבלי להסיר ולהתקין מחדש את ה - MP?
אבל האמת שהייתי מעדיף לא לגעת ב - MP ולהתקין תוכנה קטנה ופשוטה שתאפשר לי להתחיל הקלטה ולתזמן לה עצירת הקלטה (חשוב שיהיה ניתן לערוך את זמן עצירת ההקלטה גם בזמן ההקלטה), אז אם יש כזו תוכנה שמומלצת לצרכים שלי ומתאימה לעבודה עם ה - pvr 150 אשמך לקבל קישור אליה.
בתודה מראש
יונתן
אני כרגע עובד עם MEDIA PORTAL אבל בהתקנה הראשונית בחרתי שלא להתקין תמיכה בכ.טלוויזיה, האם יש דרך להוסיף את זה מבלי להסיר ולהתקין מחדש את ה - MP?
אבל האמת שהייתי מעדיף לא לגעת ב - MP ולהתקין תוכנה קטנה ופשוטה שתאפשר לי להתחיל הקלטה ולתזמן לה עצירת הקלטה (חשוב שיהיה ניתן לערוך את זמן עצירת ההקלטה גם בזמן ההקלטה), אז אם יש כזו תוכנה שמומלצת לצרכים שלי ומתאימה לעבודה עם ה - pvr 150 אשמך לקבל קישור אליה.
בתודה מראש
יונתן
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
ניסית את ה-WINTV שאפשר להוריד בחינם מהאתר של Hauppauge?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
ניסיתי את ה WIN TV, אבל לא הצלחתי להבין מה הולך שם. לא הצלחתי לראות שום תמונה ובטח שלא להקליט משהו.
pixies, אם אתה מכיר קצת את התוכנה אולי תוכל לעזור לי להקליט מוידאו שמחובר לכרטיס ב S-VIDEO. אם לא, אשמח להצעות לתוכנות נוספות בסגנון WIN TV, אך עובדות.
תודה
pixies, אם אתה מכיר קצת את התוכנה אולי תוכל לעזור לי להקליט מוידאו שמחובר לכרטיס ב S-VIDEO. אם לא, אשמח להצעות לתוכנות נוספות בסגנון WIN TV, אך עובדות.
תודה
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
אתה נכנס להגדרות וקובע שה-Source שלך הוא S-Video (ייתכן שזה גם נקרא שם SVHS). ממש פשוט.
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"