להפסיק לקנות מכוניות חדשות
-
shay820
- חבר ותיק

- תגובות: 2116
- נתן תודות: 217 פעמים
- קיבל תודות: 69 פעמים
"אנו היושבים בציון צריכים ללמוד להשתמש בכוח הצרכני שיש ברשותנו. הוא חזק יותר ממה שנוטים לחשוב והוכח כאפקטיבי ביותר בארה"ב.
כל מה שצריך לעשות זה לדחות רכישת רכב חדש בשנה לפחות (ועכשיו בתקופת המשבר הכלכלי זה אף יטיב עם כולנו), שהרי ידוע שההחלטה לקנות רכב חדש היא אמוציונאלית בלבד ולא כלכלית בעליל. אז מדוע שלא נתאפק מעט ונחסוך עשרות אלפי שקלים??
מה צפוי לקרות אם נניח ש-90% מאיתנו יפסיקו לרכוש מכוניות במשך שנה?
הכנסות המדינה ממיסים צפויות לצנוח באופן דרסטי, היבואנים ייתקעו עם מלאי בלתי מבוטל של כלי רכב ללא קונה ויאלצו להוריד מחירים. הם יאלצו ללחוץ על האוצר להוריד מיסים על מנת להחיות את השוק והם לא יעזו לגבות מחירים מופקעים לעולם.
אנחנו צריכים להבהיר לאוצר שעד שלא יוצע תחליף לרכב הפרטי בדמות תחבורה יעילה ונעימה בדומה למה שקיים בשאר המדינות המערביות, אנו נשלם מיסים דומים לאלו הקיימים באותם המקומות !"
http://www.nonewcar.co.il/todo.html
זה מתקשר להרבה נושאים במדינה שלנו ,לא רק לתחום הזה !
כל מה שצריך לעשות זה לדחות רכישת רכב חדש בשנה לפחות (ועכשיו בתקופת המשבר הכלכלי זה אף יטיב עם כולנו), שהרי ידוע שההחלטה לקנות רכב חדש היא אמוציונאלית בלבד ולא כלכלית בעליל. אז מדוע שלא נתאפק מעט ונחסוך עשרות אלפי שקלים??
מה צפוי לקרות אם נניח ש-90% מאיתנו יפסיקו לרכוש מכוניות במשך שנה?
הכנסות המדינה ממיסים צפויות לצנוח באופן דרסטי, היבואנים ייתקעו עם מלאי בלתי מבוטל של כלי רכב ללא קונה ויאלצו להוריד מחירים. הם יאלצו ללחוץ על האוצר להוריד מיסים על מנת להחיות את השוק והם לא יעזו לגבות מחירים מופקעים לעולם.
אנחנו צריכים להבהיר לאוצר שעד שלא יוצע תחליף לרכב הפרטי בדמות תחבורה יעילה ונעימה בדומה למה שקיים בשאר המדינות המערביות, אנו נשלם מיסים דומים לאלו הקיימים באותם המקומות !"
http://www.nonewcar.co.il/todo.html
זה מתקשר להרבה נושאים במדינה שלנו ,לא רק לתחום הזה !
אני מסכים (גם ככה אין לי כסף לאוטו חדש ואני תקוע עם העגלה שלי )
יש פה אתר שיכול לסייע לך להשיג כוח ואולי גם תוצאה : http://www.atzuma.co.il/
May the force be with you
יש פה אתר שיכול לסייע לך להשיג כוח ואולי גם תוצאה : http://www.atzuma.co.il/
May the force be with you
- gechts
- חבר ותיק

- תגובות: 2509
- שם מלא: שלומי גכט
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 201 פעמים
אני מסכים, אבל להערכתי זה לא יקרה,
זה "כנעט" (ברור שלא אותו דבר), כמו שאומר לך שבמשך חודש שלם נעשה חרם על חברות הסלולאר שאגב מעלות מחירים עכשיו, כי הן לא מרוויחות מספיק.
הרי אף אחד לא יסתדר ולא יום אחד ללא הנייד שלו.. אין בישראל דבר כזה, האופי הישראלי לא ייתן לנו לעשות חרם צרכנים.
כמו כן, אל תשכח שכמות גדולה מאוד של מכוניות מגיעה בכלל לציי הרכב, ולא רק ללקוח הפרטי.
אני אישית תומך וחתמתי
זה "כנעט" (ברור שלא אותו דבר), כמו שאומר לך שבמשך חודש שלם נעשה חרם על חברות הסלולאר שאגב מעלות מחירים עכשיו, כי הן לא מרוויחות מספיק.
הרי אף אחד לא יסתדר ולא יום אחד ללא הנייד שלו.. אין בישראל דבר כזה, האופי הישראלי לא ייתן לנו לעשות חרם צרכנים.
כמו כן, אל תשכח שכמות גדולה מאוד של מכוניות מגיעה בכלל לציי הרכב, ולא רק ללקוח הפרטי.
אני אישית תומך וחתמתי
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
נו..
אפשר גם להפסיק לקנות מקררים כי החשמל כבר 53.25 אגורות לקוט"ש..
מי אמר שחייבים רכב חדש ? אין כסף ? קנה יד שניה.
למה אלה שיכולים ורוצים לרכוש רכב חדש צריכים להיענש בגלל הבעיה האישית שלך ?
למה אלה שיכולים ורוצים לרכוש רכב חדש צריכים להיענש בגלל הבעיה האישית שלך ?
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
לפי מה שקראתי בגלובס , יש חברת מחקר שממליצה להעלות את המחיר לחשמל פי 4 כדי לסדר את צריכת האנרגיה בישראל . אז כן מאוד יתכן שמקקרים לא יפסיקו לקנות אבל מזגנים אני בטוח שהמון אנשים יחשבו פעמיים לפני שהם מפעילים אותםLior_M כתב:נו..
אפשר גם להפסיק לקנות מקררים כי החשמל כבר 53.25 אגורות לקוט"ש.....
ולגבי חרם צרכנים למכוניות, כול עוד המדינה הזו כמות שהיא ,שום חרם לא יעזור . האזרחים אפאטיים מידי , ונערי האוצר יודעים היכן מרוחה החמאה העתידית שלהם , ולכול קבוצה שיש אפשרות ללחץ יש יותר מידי אינטרסים מכדי שהאזרח הפשוט ישיג את זה
ד"א גם הדו"ח של הOBDC לגבי כלכלת ישראל קבע ששיטת המיסוי הזו היא גרועה וישראל חייבת לשנות את שיטת המיסוי על רכב חדש . אתם רוצים לדעת מה הייתה התגובה ? שעם כול הכבוד לOBDC יש דברים שאנו חושבים אחרת
בשביל שנבין ישראל רוצה להצטרף לאיחוד , וישראל לא בדיוק במצב שבו היא יכולה לשחק משחקים , אבל בגלל שנערי האוצר יודעים מי יפגע משינויים , לא מעניין אותם אם זו תהיה הסיבה /תירוץ שבעטיו ישראל לא תתקבל
אני לא חושב שזו הבעיה אישית שלו אלא של כולנו.Lior_M כתב:נו..
למה אלה שיכולים ורוצים לרכוש רכב חדש צריכים להיענש בגלל הבעיה האישית שלך ?...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אני עושה חרם על השירותים - מחיר כל הדחה פשוט יקר מדי בשבילי.
אחזור לשירותים רק כאשר מחירי המים יחזרו לשפיות!
חדל פשפשת על הרשת!
אחזור לשירותים רק כאשר מחירי המים יחזרו לשפיות!
חדל פשפשת על הרשת!
עופר , יש הבדל בין מיסים על רכב שבצורה הנוכחית שלהם כול העולם המערבי יודע שיש עיוות מס . והעיוות הזה מדרדר את כול המשק לבעיות די קשות (אני מציע שתמצא את המאמר בגלובס לגבי דו"ח הOBDC על הנושא ותבין ) , ובין שאר השטויות שהועלו כאן
בכול פעם שיש עיוות מס , כול האוכלוסיה סובלת מזה , כולל אלו שחושבים ש"סידרו את השיטה" . היחידים שמרוויחים זה האוליגרכים ונערי האוצר שיודעים היכן החמאה על הלחם העתידי שלהם
וכן אתה יכול גם לזה לקרוא פוליטיקה
בכול פעם שיש עיוות מס , כול האוכלוסיה סובלת מזה , כולל אלו שחושבים ש"סידרו את השיטה" . היחידים שמרוויחים זה האוליגרכים ונערי האוצר שיודעים היכן החמאה על הלחם העתידי שלהם
וכן אתה יכול גם לזה לקרוא פוליטיקה
אתה מתכוון לזה?
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000512298
עושה רושם שהבעיה הגדולה היא ליסינג המכוניות.
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 1000512298
עושה רושם שהבעיה הגדולה היא ליסינג המכוניות.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73367
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
פה בדיוק נגמר השרשור הזה. ישראלים לא יודעים להתאגד, הפעם היחידה שראיתי כח צרכני בפעולה בעשור האחרון (ולא אצל החרדים כמובן) היה ההפגנה של בעלי הדו גלגלי. בכל שאר המיקרים אנחנו מומחים בלבכות לכולם כמה קשה וכמה לא הוגן וממשיכים לספוג - עיניין של תרבות.HazooM כתב:מה לעשות שישראלים הם לא בקטע של חרם צרכנים....
אני קניתי לפני שלושה חודשים מכונית חדשה, למרות שתמיד אמרתי לעצמי שלעולם לא אקנה רכב חדש רק בגלל המחירים המופרזים שיבואני הרכב תוקעים, אבל אחרי שחיפשתי יד שנייה וראיתי כמה נוכלים יש בענף זה החלטתי לקנות חדש.
כואב לשלם על רכב 130K שבו זמנית הוא נמכר בארה"ב בחצי מחיר, זה שישראלים לא יודעים להתאגד זה ידוע וחבל שכך.
כואב לשלם על רכב 130K שבו זמנית הוא נמכר בארה"ב בחצי מחיר, זה שישראלים לא יודעים להתאגד זה ידוע וחבל שכך.
....