לא יכול לראות ככה סרטים יותר.... בעיה בנגן ???
שלום
מאז שעשיתי פירמוט למחשב +שדרוג ל win 7 מויסטה כל פרק או סרט שאני רואה ב MPC-HC, יש בעיות בתמונה, מעין מריחות של התמונה.
ניסיתי לעבור להשתמש ב VLC ורואים שם מצוין למרות שאין האצת חומרה אבל יש אי התאמה בין הסאונד לתמונה(זה קורה בחלקים מסוימים בפרקים ולא לאורך כל הפרק)
הדבר מתסכל נורא ואני לא מוצא פתרון
אפילו חשבתי ל K-LITE (ראו טוב לפני הפירמוט והשדרוג)
אנא עזרו לי
מאז שעשיתי פירמוט למחשב +שדרוג ל win 7 מויסטה כל פרק או סרט שאני רואה ב MPC-HC, יש בעיות בתמונה, מעין מריחות של התמונה.
ניסיתי לעבור להשתמש ב VLC ורואים שם מצוין למרות שאין האצת חומרה אבל יש אי התאמה בין הסאונד לתמונה(זה קורה בחלקים מסוימים בפרקים ולא לאורך כל הפרק)
הדבר מתסכל נורא ואני לא מוצא פתרון
אפילו חשבתי ל K-LITE (ראו טוב לפני הפירמוט והשדרוג)
אנא עזרו לי
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
assaf23, זה לא משנה חבילות וכו
MPC-HC עובד ללא קודקים (בדומה ל VLC) ולכן לא צריך להתקין קודקים בכלל.
קודקים במערכת ההפעלה הם רק בשביל מדיה סנטר / מדיה פלייר. אחרת לא צריך כי כל נגן היום כבר בא עם קודקים מובנים / מתקין במהלך ההתקנה.
המלצות שלי
- תפעיל MPCHC ללא האצת חומרה, תבחר ב OUTPUT את HAALI או VMR9 ותבדוק.
- תוודא שמופעל לך VSYNC - זה דורש שיהיה ממשק AERO של מערכת ההפעלה וגם שיהיה מסומן לך בדרייבר של ATI.
- תבדוק עם נגן בשם SPLAYER, מצאתי שהוא מהווה אלטרנטיבה מעולה ל MPCHC (למרות שעדיין אין מה להשוות מבחינת פונקציות וכו)
http://www.splayer.org/index.en.html
תבדוק עם איזה סרטים זה קורה לך (אם בכולם או רק בחלק מסויים).
בכל מקרה זה לא אמור לקרות, אני גם עם 7 ו MPCHC ורואה חלק.
נסה גם להתקין גרסה אחרונה של MPCHC מ XVIDVIDEO.RU
MPC-HC עובד ללא קודקים (בדומה ל VLC) ולכן לא צריך להתקין קודקים בכלל.
קודקים במערכת ההפעלה הם רק בשביל מדיה סנטר / מדיה פלייר. אחרת לא צריך כי כל נגן היום כבר בא עם קודקים מובנים / מתקין במהלך ההתקנה.
המלצות שלי
- תפעיל MPCHC ללא האצת חומרה, תבחר ב OUTPUT את HAALI או VMR9 ותבדוק.
- תוודא שמופעל לך VSYNC - זה דורש שיהיה ממשק AERO של מערכת ההפעלה וגם שיהיה מסומן לך בדרייבר של ATI.
- תבדוק עם נגן בשם SPLAYER, מצאתי שהוא מהווה אלטרנטיבה מעולה ל MPCHC (למרות שעדיין אין מה להשוות מבחינת פונקציות וכו)
http://www.splayer.org/index.en.html
תבדוק עם איזה סרטים זה קורה לך (אם בכולם או רק בחלק מסויים).
בכל מקרה זה לא אמור לקרות, אני גם עם 7 ו MPCHC ורואה חלק.
נסה גם להתקין גרסה אחרונה של MPCHC מ XVIDVIDEO.RU
staticx, תודה על העזרה
האם לא יגביל אותי בסרטים כבדים ? אין אפשרות לשלב גם האצת חומרה וגם תמונה חלקה ?
ושאלה אחרונה לסיום, האם ה splayer תומך בהאצת חומרה ?
ושוב תודה על העזרה
הגדרתי את הנגן ל VNR9 וכן התמונה הסתדרה, אבל עכשיו אני מבין שהמעבד יעבוד קשה יותר ולא תהיה האצת חומרה.תפעיל MPCHC ללא האצת חומרה, תבחר ב OUTPUT את HAALI או VMR9 ותבדוק....
האם לא יגביל אותי בסרטים כבדים ? אין אפשרות לשלב גם האצת חומרה וגם תמונה חלקה ?
הנגן מסומן ב V ב VSYNCE , את יתר המשפט לא הבנתי, יש לי כרטיס מסך מובנה INTEL 4500HD .תוודא שמופעל לך VSYNC - זה דורש שיהיה ממשק AERO של מערכת ההפעלה וגם שיהיה מסומן לך בדרייבר של ATI....
איך זה שהגרסא האחרונה לא מופיע באתר בית?נסה גם להתקין גרסה אחרונה של MPCHC מ XVIDVIDEO.RU...
ושאלה אחרונה לסיום, האם ה splayer תומך בהאצת חומרה ?
ושוב תודה על העזרה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
האצת חומרה טובה רק עבור מי שיש לו מחשב חלש שלא מסוגל לפענח מולטימדיה במעבד הראשי. היא נותנת בדרך כלל תמונה פחות טובה ומגבילה אותך באפשרויות העיבוד. היא גם לא עובדת על כל הסרטים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- staticx
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6697
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 275 פעמים
assaf23, הגרסה האחרונה לא מופיעה באתר הבית כיוון שיש קבוצה שמפתחת עדכונים כל יום יומיים לתוכנה ובאתר הראשי מעדכנים את זה רק פעם בכמה שבועות.
SPLAYER תומך האצת חומרה כמובן, רק צריך לסמן HARDWARE ACCELERATION באפשרויות שלו.
מה שחשוב זה שתראה טוב, לא משנה אם אתה משתמש בהאצה או בלי, אצלי למשל רואים יותר טוב עם האצה. אבל אצל כל אחד זה אחרת.
Catskinner, גם אני חשבתי פעם כמוך, אבל
יש לי כמה סרטים, אך אתייחס לאחד ספציפי, סרט בלוריי של בדיקות אודיו ווידאו מקיפות ביותר, יש שם קטע של כמה שניות שחוזר ב LOOP ומציג גיטרות מימין לשמאל ושמאל לימין בתנועה מהירה. שאני מפעיל בלי האצת חומרה, התמונה קצת רועדת, שיש האצת חומרה , התמונה חלקה ביותר!
וזה בשימוש בנגן TMT3.
איך תסביר את זה?
SPLAYER תומך האצת חומרה כמובן, רק צריך לסמן HARDWARE ACCELERATION באפשרויות שלו.
מה שחשוב זה שתראה טוב, לא משנה אם אתה משתמש בהאצה או בלי, אצלי למשל רואים יותר טוב עם האצה. אבל אצל כל אחד זה אחרת.
Catskinner, גם אני חשבתי פעם כמוך, אבל
יש לי כמה סרטים, אך אתייחס לאחד ספציפי, סרט בלוריי של בדיקות אודיו ווידאו מקיפות ביותר, יש שם קטע של כמה שניות שחוזר ב LOOP ומציג גיטרות מימין לשמאל ושמאל לימין בתנועה מהירה. שאני מפעיל בלי האצת חומרה, התמונה קצת רועדת, שיש האצת חומרה , התמונה חלקה ביותר!
וזה בשימוש בנגן TMT3.
איך תסביר את זה?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ש TMT3 פחות טובה ממה שחשבת?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
staticx, Catskinner - תודה על התשובות
בסופו של דבר אני שתמש לרוב ב MPC-HC (עם האצה או בלי,תלוי בסרט)
במקרים חריגים אני משתמש ב VLC וגם ב SPLAYER , אך אני חייב לציין שבשניהם קיים לפעמים אי התאמה בין הסאונד לתמונה.... למה זה ?
בסופו של דבר אני שתמש לרוב ב MPC-HC (עם האצה או בלי,תלוי בסרט)
במקרים חריגים אני משתמש ב VLC וגם ב SPLAYER , אך אני חייב לציין שבשניהם קיים לפעמים אי התאמה בין הסאונד לתמונה.... למה זה ?