התחדשתי בטושיבה RV685 ויש לי שאלה
כאשר אני מדליק את המסך לוקח לטלויזיה כ10-15 שניות מרגע שהמנורה הקטנה נדלקת ועד שמופיע תצוגה במסך. האם מצב זה נורמאלי?
חוץ מזה רואים ממש טוב במסך אני מחובר להוט בכבל סקארט והתמונה מאוד יפה
עדיין לא יצא לי לכוון את הטלויזיה אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על פרמטרים לכיוון
עדיין לא יצא לי לכוון את הטלויזיה אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על פרמטרים לכיוון
- המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
קודם כל תתחדש ותהנה
יש לי דגם sv685 ועוברות כ 10 שניות מהדלקה עד הופעת תמונה.באשר לכיול,אני ממליץ לךyaronf כתב:כאשר אני מדליק את המסך לוקח לטלויזיה כ10-15 שניות מרגע שהמנורה הקטנה נדלקת ועד שמופיע תצוגה במסך. האם מצב זה נורמאלי?
עדיין לא יצא לי לכוון את הטלויזיה אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על פרמטרים לכיוון...
ליצור קשר עם התמיכה הטכנית של ניופאן(רצוי עם ערן) שעזרו לי עם הכיול לשביעות רצוני.
- ניופאן_שירות
- עוסק בתחום

- תגובות: 13
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי yaronf,
בנוגע לשאלתך, כפי שאחרים ציינו בטלוויזיות LCD הופעת התמונה ע"ג הצג אורכת מס' שניות מכיוון שבטכנולוגיה הזו המסך צריך להתחמם טרם הדלקתו.
עניין זה קיים בכל הטלוויזיות ואינו מהווה תקלה.
במידה ותהיה מעוניין, אתה מוזמן להעביר אליי פרטי יצירת קשר במסר אישי ואשמח להעביר את פרטיך לשירות הטכני שלנו, שיסייעו לך טלפונית עם שאלות נוספות.
בברכה,
שרית
ניופאן - שירות לקוחות
בנוגע לשאלתך, כפי שאחרים ציינו בטלוויזיות LCD הופעת התמונה ע"ג הצג אורכת מס' שניות מכיוון שבטכנולוגיה הזו המסך צריך להתחמם טרם הדלקתו.
עניין זה קיים בכל הטלוויזיות ואינו מהווה תקלה.
במידה ותהיה מעוניין, אתה מוזמן להעביר אליי פרטי יצירת קשר במסר אישי ואשמח להעביר את פרטיך לשירות הטכני שלנו, שיסייעו לך טלפונית עם שאלות נוספות.
בברכה,
שרית
ניופאן - שירות לקוחות
yaronf כתב:כאשר אני מדליק את המסך לוקח לטלויזיה כ10-15 שניות מרגע שהמנורה הקטנה נדלקת ועד שמופיע תצוגה במסך. האם מצב זה נורמאלי?
עדיין לא יצא לי לכוון את הטלויזיה אשמח אם מישהו יכול להמליץ לי על פרמטרים לכיוון...
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
תתחדש ותהנה. אחלה מסך..
אהבתי מאד את הקטע שיש כאן חברים בפורום המגיעים משירות לקוחות/תמיכה טכנית מחברות כאלו ואחרות.
לדעתי, יהיה מאד נחמד לראות כאן יותר תגובות שלהם לגבי שאלות/בעיות של לקוחות..

אהבתי מאד את הקטע שיש כאן חברים בפורום המגיעים משירות לקוחות/תמיכה טכנית מחברות כאלו ואחרות.
לדעתי, יהיה מאד נחמד לראות כאן יותר תגובות שלהם לגבי שאלות/בעיות של לקוחות..
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".