שאלה - תוספות למשחקים שמורידים מ- PSN
תוספות למשחקים שמורידים מ- PSN האירופאי בתשלום, צריכות לעבוד בלי בעיה אם יש לי קונסולה, משחק וחשבון אירופאים ?
בגלל שהורדתי סקינים למשחק, והם לא עובדים. הם לא מופיעים במולטי של המשחק.
תודה, חשוב לי לדעת.
בגלל שהורדתי סקינים למשחק, והם לא עובדים. הם לא מופיעים במולטי של המשחק.
תודה, חשוב לי לדעת.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73343
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
כן. מה המשחק/תוספות שעושים לך בעיות? איך וידאת שהמשחק אירופאי?
תודה
"The eye of indra - multiplayer skins pack" ל- uncharted 2
כתוב על הקופסה של המשחק PAL , www.pegi.info , eu.playstation.com
פתחתי חשבון אירופאי, עם כתובת uk london . המשחק אירופאי, והקונסולה אירופאית. הורדתי את התוספת עם psn card . זה התקין והסקינים לא מופיעים במולטי של המשחק..
"The eye of indra - multiplayer skins pack" ל- uncharted 2
כתוב על הקופסה של המשחק PAL , www.pegi.info , eu.playstation.com
פתחתי חשבון אירופאי, עם כתובת uk london . המשחק אירופאי, והקונסולה אירופאית. הורדתי את התוספת עם psn card . זה התקין והסקינים לא מופיעים במולטי של המשחק..
- Huber
- חבר במועדון HT

מאפא הקונסולה זה ממש לא רלוונטי, הדבר היחיד שרלוונטי הוא מאיזה איזור המשחק ושמורידים את התוספות מה PSN התואם. את האמת - אני מופתע מאוד שזה לא עבד.
- Huber
- חבר במועדון HT

idanb - עניתי על זה תגובה מעליך.
תודה על העזרהHuber כתב:מאפא הקונסולה זה ממש לא רלוונטי, הדבר היחיד שרלוונטי הוא מאיזה איזור המשחק ושמורידים את התוספות מה PSN התואם. את האמת - אני מופתע מאוד שזה לא עבד....
אני גם הופתעתי מאוד שזה לא עובד. עשיתי הכל איך שצריך לעשות. לא חושב שיש קשר, אבל המשחק שלי הוא
"collectors box edition ".
זה ממש מרגיז, בזבזתי על הנושא הזה שעות ולא מצאתי את הסיבה.
הלוואי אם מישהו שיש לו את המשחק אירופאי היה בודק את העניין הזה.. רק בשביל ההשוואה..
בא לי להוריד מ- PSN האמריקאי ולבדוק, הבעיה שהמשחק אירופאי אז זה לא אמור לעבוד.
- Huber
- חבר במועדון HT

למה שלא תשלח מייל לתמיכה של סוני?
- Huber
- חבר במועדון HT

גם לי יש עירבוב של משחקים שכה ולכן נאלצתי לפתוח משתמש אחד אמריקאי ואחד אירופאי - זה החיסרון. היתרון הוא שאפשר לרכוש משחק מכל איזור בלי הגבלה מה שלא ניתן לעשות בקונסולות המתחרות. תסתכל על חצי הכוס המלאהidanb כתב:שאלה - לי יש ערבוב של משחקים מארה"ב ואירופה - האם אני צריך שני משתמשים ב PSN (אירופאי ואמריקאי)?
מה מונע מאנשים להוריד תוכן בתשלום למשחק שלא יתמוך בו? האם יש דרך לודא תאימות מראש?...
מה מונע? כלום. היו לא מעט אנשים אפילו פה בפורום שהורידו DLC אמריקאי למשחק אירופאי וגילו שזה לא עובד. הדרך לוודא תאימות היא לבדוק מהיכן המשחק שנרכש ולרכוש לו DLC מה PSN המקביל. לא מסובך.
- idanb
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 264
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
תודה - אם כל מה שצריך זה עוד משתמש אז הערב אני אסתפח עצמאית לאירופה ...Huber כתב:
גם לי יש עירבוב של משחקים שכה ולכן נאלצתי לפתוח משתמש אחד אמריקאי ואחד אירופאי - זה החיסרון. היתרון הוא שאפשר לרכוש משחק מכל איזור בלי הגבלה מה שלא ניתן לעשות בקונסולות המתחרות. תסתכל על חצי הכוס המלאה![]()
מה מונע? כלום. היו לא מעט אנשים אפילו פה בפורום שהורידו DLC אמריקאי למשחק אירופאי וגילו שזה לא עובד. הדרך לוודא תאימות היא לבדוק מהיכן המשחק שנרכש ולרכוש לו DLC מה PSN המקביל. לא מסובך....
אני באמת אחזיק תיעוד של כל משחק והמוצא שלו (היה יותר קל כשהיו לי 3 משחקים ... צרות של עשירים )
האם יש דרך לדעת את ארץ המוצא מהמשחק עצמו? (ללא עטיפה, אני גם ככה שומר את הדיסקים בקופסה מיוחדת אחרי שנשבר לי דיסק)
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 19136
- שם מלא: איתי פולק
- נתן תודות: 725 פעמים
- קיבל תודות: 733 פעמים
הצרה היא שבשביל לקנות DLC למשחק אירופאי - צריך כרטיס PSN - כי אי אפשר לרכוש שם עם כרטיס אשראי ישראלי.
- idanb
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 264
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
כן ראיתי את זה בפורום.Itay_Pollak כתב:הצרה היא שבשביל לקנות DLC למשחק אירופאי - צריך כרטיס PSN - כי אי אפשר לרכוש שם עם כרטיס אשראי ישראלי....
אני אנסה להתבטא בעדינות (למרות שזה משגע אותי) - אני רוצה להוריד תוספת בתשלום למשחק מקורי (שוב בתשלום) ולשלם בכרטיס אשראי בינלאומי (אבל מה לעשות שרשום בישראל) ואני לא יכול לעשות זאת ???
(גם בחנות האמריקאית קניתי משחקים רק עם VISA - הוא לא קיבל MASTERCARD )
- Huber
- חבר במועדון HT

זו לא כזו צרה, פשוט משלמים ומקבלים את הקוד במייל, יותר נוח מלרוץ לרכוש כרטיס VISA נטען בדואר (מה שאני נאלץ לעשות ב PSN האמריקאי מכיוון שהם לא מקבלים של מאסטרקארד ישראלי):Itay_Pollak כתב:הצרה היא שבשביל לקנות DLC למשחק אירופאי - צריך כרטיס PSN - כי אי אפשר לרכוש שם עם כרטיס אשראי ישראלי....
http://www.hometheater.co.il/vt101557.% ... 7%99%D7%AA
יש פתרון אחר, אתה יכול לקנות דרך פייפל כרטיס מתנה על סכום כלשהו בשביל החנות האירופאית (GIFT CARD), להכניס לPSN את הקוד שקיבלת, וכך לקנות באירופאית,
איפה ניתן לקנות?
(זוהי חנות ששולחת לארץ):
כרטיס על סכום 20 פאונד:
http://www.game.co.uk/Accessories/PlayS ... /~r343951/
וכרטיס על סכום 50:
http://www.game.co.uk/Accessories/PlayS ... /~r343952/
כפי שאתה רואה, הם עולים בדיוק כמו כמה שיש בהם, ככה שאתה לא מפסיד שום דבר, יש בתוכם קוד, אתה ממלא אותו בPSN, ומתמלאים לך 20/50 פאונד,
בהצלחה!
איפה ניתן לקנות?
(זוהי חנות ששולחת לארץ):
כרטיס על סכום 20 פאונד:
http://www.game.co.uk/Accessories/PlayS ... /~r343951/
וכרטיס על סכום 50:
http://www.game.co.uk/Accessories/PlayS ... /~r343952/
כפי שאתה רואה, הם עולים בדיוק כמו כמה שיש בהם, ככה שאתה לא מפסיד שום דבר, יש בתוכם קוד, אתה ממלא אותו בPSN, ומתמלאים לך 20/50 פאונד,
בהצלחה!
- Huber
- חבר במועדון HT

Erdinger - אם הייתי נכנס ללינק שבתגובה שלי הייתי רואה שכבר נתתי לו מענה דומה אלא שבאופציה שנתתי הוא אפילו חוסך כמה פאונדים (משלם 45 פאונד ומקבל כרטיס/קוד ל 50 פאונד).