:הל: פנסוניק מכריזה על חידושי CES 2010
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78847
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
[pressrelease]
לקראת CES2010: Panasonic תשיק מסכי NeoPDP 3D ראשונים בעולם בייצור סדרתי
תחילת שיווק בישראל: ספטמבר 2010.
בין החידושים שתחשוף Panasonic בתערוכת האלקטרוניקה הבידוריתCES2010 , קו מסכי NeoPDP ביתיים עם יכולות 3D שהינם מהראשונים בעולם בייצור סדרתי. במהלך הרבעון הראשון של השנה2010 יחל ייצור סדרתי של מסך 50 אינץ מבית Panasonic דגם 50VD20 ומייד לאחריו יחל ייצורו הסדרתי של מסך 65 אינץ דגם 65VD20M.
תחילת השיווק בעולם של המסכים צפוייה במחצית השנייה של 2010 כשבישראל לקוחות יורוקום תקשורת דיגיטלית, יבואנית פנסוניק בישראל, יוכלו ליהנות מיכולות התלת מימד החל מחודש ספטמבר 2010 כשהדגמים הראשונים יהיו ה- TH-P50VD20M וה- TH-P65VD20M.
שני המסכים יוצעו עם נגן בלו ריי ייעודי לשידורי תלת מימד דגם BD300 של Panasonic שגם הוא ייחשף בתערוכה, נגן זה מפיק שני אותות נפרדים של FULL HD במקביל (אחת לכל עין) ומעביר את האינפורמציה בו זמנית למסך ולמשקפי 3D אקטיביות המסנכרנות אליו. נגן זה יהיה הראשון בעולם שיוכל להציג סרט 3D אמיתי בפורמט בלו ריי (כדוגמת הסרט AVATAR).
עוד תציג Panasonic בתערוכה מצלמת תלת מימד קומפקטית עם יחידת עדשות דו-ראשית:
גרסה מוקטנת של מצלמת ה-3D הקולנועית בה צילמו את הסרט AVATAR. בכוונת פנסוניק להציג בתערוכה מצלמת תלת מימד קומפקטית עם יחידת עדשות דו-ראשית.
[/pressrelease]
לקראת CES2010: Panasonic תשיק מסכי NeoPDP 3D ראשונים בעולם בייצור סדרתי
תחילת שיווק בישראל: ספטמבר 2010.
בין החידושים שתחשוף Panasonic בתערוכת האלקטרוניקה הבידוריתCES2010 , קו מסכי NeoPDP ביתיים עם יכולות 3D שהינם מהראשונים בעולם בייצור סדרתי. במהלך הרבעון הראשון של השנה2010 יחל ייצור סדרתי של מסך 50 אינץ מבית Panasonic דגם 50VD20 ומייד לאחריו יחל ייצורו הסדרתי של מסך 65 אינץ דגם 65VD20M.
תחילת השיווק בעולם של המסכים צפוייה במחצית השנייה של 2010 כשבישראל לקוחות יורוקום תקשורת דיגיטלית, יבואנית פנסוניק בישראל, יוכלו ליהנות מיכולות התלת מימד החל מחודש ספטמבר 2010 כשהדגמים הראשונים יהיו ה- TH-P50VD20M וה- TH-P65VD20M.
שני המסכים יוצעו עם נגן בלו ריי ייעודי לשידורי תלת מימד דגם BD300 של Panasonic שגם הוא ייחשף בתערוכה, נגן זה מפיק שני אותות נפרדים של FULL HD במקביל (אחת לכל עין) ומעביר את האינפורמציה בו זמנית למסך ולמשקפי 3D אקטיביות המסנכרנות אליו. נגן זה יהיה הראשון בעולם שיוכל להציג סרט 3D אמיתי בפורמט בלו ריי (כדוגמת הסרט AVATAR).
עוד תציג Panasonic בתערוכה מצלמת תלת מימד קומפקטית עם יחידת עדשות דו-ראשית:
גרסה מוקטנת של מצלמת ה-3D הקולנועית בה צילמו את הסרט AVATAR. בכוונת פנסוניק להציג בתערוכה מצלמת תלת מימד קומפקטית עם יחידת עדשות דו-ראשית.
[/pressrelease]
-
oferlaor
- מנהל

ממה שאני מבין זה לאו דווקא יהיה תואם.
רק ב-CES יתברר אם יש תקן אחיד ושני הגדולים בתחום (פנסוניק וסוני) יהיו תואמים זה לזה.
רק ב-CES יתברר אם יש תקן אחיד ושני הגדולים בתחום (פנסוניק וסוני) יהיו תואמים זה לזה.
-
oferlaor
- מנהל

המממ...
לא בטוח. שני המסכים האחרונים שבדקתי (לא מספר, תמתינו בסבלנות) הם הראשונים שמצליחים לא רק להתמודד מול KURO בשחורים אלא אפילו לעבור אותם.
לא בטוח. שני המסכים האחרונים שבדקתי (לא מספר, תמתינו בסבלנות) הם הראשונים שמצליחים לא רק להתמודד מול KURO בשחורים אלא אפילו לעבור אותם.
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
שרשור של פנסוניק..NEW_WAVE כתב:פלאזמה או LED ........oferlaor כתב:המממ...
לא בטוח. שני המסכים האחרונים שבדקתי (לא מספר, תמתינו בסבלנות) הם הראשונים שמצליחים לא רק להתמודד מול KURO בשחורים אלא אפילו לעבור אותם.......
אני מניח כי פלזמה..
זה היה Z1?
לגביה-3D: גם כל החומר שאני מקבל מ-SMPTE, כולם מהמרים כי הצרכנים יקנו מחדש את הציוד שלהם, את ספרית הוידאו..
האמת - אני אישית גם בקולנוע לא מתלהב..
כמו שאני שומע היום מוזיקה בסטריאו איכותי.. גם תנו לי קולנוע ברזולוציה גבוהה.. ללא שום משקפיים.
אותי 3D פשוט מעייף
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
להשאיר אותנו במתח עד הפרסוםoferlaor כתב:המממ...
לא בטוח. שני המסכים האחרונים שבדקתי (לא מספר, תמתינו בסבלנות) הם הראשונים שמצליחים לא רק להתמודד מול KURO בשחורים אלא אפילו לעבור אותם....
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
נכון- תנו לי מסך OLED עם קונטרסט אמיתי של 1:1000000 ואני מסודרmichael123 כתב:שרשור של פנסוניק..NEW_WAVE כתב:פלאזמה או LED ........oferlaor כתב:המממ...
לא בטוח. שני המסכים האחרונים שבדקתי (לא מספר, תמתינו בסבלנות) הם הראשונים שמצליחים לא רק להתמודד מול KURO בשחורים אלא אפילו לעבור אותם.......
אני מניח כי פלזמה..
זה היה Z1?
נתוני הקונטרס של ה-Z1 ואיכות התמונה שלה אמורים להיות זהים לסדרה V10
לגביה-3D: גם כל החומר שאני מקבל מ-SMPTE, כולם מהמרים כי הצרכנים יקנו מחדש את הציוד שלהם, את ספרית הוידאו..
האמת - אני אישית גם בקולנוע לא מתלהב..
כמו שאני שומע היום מוזיקה בסטריאו איכותי.. גם תנו לי קולנוע ברזולוציה גבוהה.. ללא שום משקפיים.
אותי 3D פשוט מעייף...
- michael123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6161
- נתן תודות: 164 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
saar156נתוני הקונטרס של ה-Z1 ואיכות התמונה שלה אמורים להיות זהים לסדרה V10...
כן, אבל אלקטרוניקה שונה
טוב, לא יודע.
גם Z1 זה פיתוח של 2008
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
ואולי אז יצאו גם BD ב-3D (מאד מאזב לראות את UP לא ב-3D...)
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך