האם מצלמת המעקב של HP גזענית?!
- uriler
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10118
- שם מלא: אורי לרנר
- נתן תודות: 190 פעמים
- קיבל תודות: 512 פעמים
- יצירת קשר:
אוי, ראיתי את זה ברשת וזה כ"כ טפשי...
היום הופכים כל זבוב לפיל, ואשכרה הסיפור הזה הוציא התנצלות רשמית מהדובר של HP, חס וחלילה אוכלוסיה מסוימת תיפגע.
סביר להניח שהמצלמה הזו מתבססת על הבדלי קונטרסט בין אזורים שונים בפנים כדי לבצע את ה Facial Recognition, ובפנים כהות יותר זה בעייתי.
שים לב שהבחורה הזו מאוד לבנה - אני די בטוח שגם עם מרוקאי / תימני / מזרחי / ג'מאייקנית ושאר המוצאים כהי העור המצלמה הייתה מתקשה, ואין פה שום קשר לגזענות.
היום הופכים כל זבוב לפיל, ואשכרה הסיפור הזה הוציא התנצלות רשמית מהדובר של HP, חס וחלילה אוכלוסיה מסוימת תיפגע.
סביר להניח שהמצלמה הזו מתבססת על הבדלי קונטרסט בין אזורים שונים בפנים כדי לבצע את ה Facial Recognition, ובפנים כהות יותר זה בעייתי.
שים לב שהבחורה הזו מאוד לבנה - אני די בטוח שגם עם מרוקאי / תימני / מזרחי / ג'מאייקנית ושאר המוצאים כהי העור המצלמה הייתה מתקשה, ואין פה שום קשר לגזענות.
אני מסכים כמעט עם כל מה שרשמת וברור שאין פה שום עניין של גזענות אבל האם אתה באמת ובתמים מאמין שבמעבדות HP אף אחד לא בדק (או הבין על סמך האלגוריתם עצמו) שאנשים בעלי עור כהה לא יזוהו ע"י המצלמה הזאת?! ואם ידעו, אז למה לא ניסו לפתור את זה או, לפחות, למה לא דיווחו על המגבלה הזאת של המצלמה!uriler כתב:אוי, ראיתי את זה ברשת וזה כ"כ טפשי...
שים לב שהבחורה הזו מאוד לבנה - אני די בטוח שגם עם מרוקאי / תימני / מזרחי / ג'מאייקנית ושאר המוצאים כהי העור המצלמה הייתה מתקשה, ואין פה שום קשר לגזענות....