זקוק להמלצה ל5 טלווויזיות 32-37 אינץ' + LCD 46-52 אינץ'
שלום לכולם
אני רוצה לבצע רכישה גדולה של 5 מסכי 32-37 אינץ' ולסלון בין 46-52 אינץ'.
אני די מתלבט אם לקנות לחדרים מסכים בגודל 32 או 37, כי החדרים לא כאלה גדולים ומסך יותר מידי גדול לחדר קטן זה לא משהו.
מרחק הצפיה בחדרים הוא 2 וחצי מטר. האם למרחק צפייה כזה אפשר לרכוש מסכי 37 או שעדיף להתפשר על 32?
תקציב למסך - אם זה 32" אז תקרת המחיר הוא 2800 ש"ח למסך. (אני יודע שהמחיר די נמוך יחסית אבל אל תשכחו שאני רוכש 5 מסכים אז אני מתייחס למחיר אחרי הנחה).
אם המסך 37 אינץ' - תקרת המחיר הוא עד 3500 לאחר הנחה.
לסלון- מרחק הצפייה הוא 3 וחצי מטר ואפשר למתוח את מרחק הצפייה ל4 מטר.
מה הגודל מסך המתאים למרחק זה?
האם מומלץ לקנות את כל המסכים בטכנולוגיית FULL HD או רק לטלוויזיה בסלון.
אני לא מעוניין לקנות פלזמה לסלון מכיוון שיש הרבה אור מכל כיווני הבית.
* מסך אחד מבין ה5 חייב להיות 37 אינץ' FHD.
אשמח לקבל עזרה.
תודה
ניב
אני רוצה לבצע רכישה גדולה של 5 מסכי 32-37 אינץ' ולסלון בין 46-52 אינץ'.
אני די מתלבט אם לקנות לחדרים מסכים בגודל 32 או 37, כי החדרים לא כאלה גדולים ומסך יותר מידי גדול לחדר קטן זה לא משהו.
מרחק הצפיה בחדרים הוא 2 וחצי מטר. האם למרחק צפייה כזה אפשר לרכוש מסכי 37 או שעדיף להתפשר על 32?
תקציב למסך - אם זה 32" אז תקרת המחיר הוא 2800 ש"ח למסך. (אני יודע שהמחיר די נמוך יחסית אבל אל תשכחו שאני רוכש 5 מסכים אז אני מתייחס למחיר אחרי הנחה).
אם המסך 37 אינץ' - תקרת המחיר הוא עד 3500 לאחר הנחה.
לסלון- מרחק הצפייה הוא 3 וחצי מטר ואפשר למתוח את מרחק הצפייה ל4 מטר.
מה הגודל מסך המתאים למרחק זה?
האם מומלץ לקנות את כל המסכים בטכנולוגיית FULL HD או רק לטלוויזיה בסלון.
אני לא מעוניין לקנות פלזמה לסלון מכיוון שיש הרבה אור מכל כיווני הבית.
* מסך אחד מבין ה5 חייב להיות 37 אינץ' FHD.
אשמח לקבל עזרה.
תודה
ניב
שלום לך
הייתי הערב בשופרסל ומה שהלך שם...
אנשים חטפו מסכי LCD כמו לחמניות טריות..
לפי המחירים שראיתי אז נראה שהמבצע שיש שם כעת (ללא מע''מ)
די משתלם.
ראיתי מסכים של- סניו,LG,סוני,שארפ,פאנסוניק ,טושיבה.
לך תתרשם.
די משתלם.
לך תתרשם.
מה שבטוח שמוצרי חשמל אני לא קונה משופרסל
אני רוצה להעביר את כל הבית ליס מקס HD .
רוב השימוש בטלוויזיה היא ליס, אבל אני יראה בה גם סרטים (משהו כמו 3 סרטים בשבוע בממוצע).
את המסך שלי אני אחבר למחשב, בכל השאר לא יהיה שימוש בחיבור למחשב.
בעתיד אני גם רוצה להוסיף PS3 ונגן בלו ראי.
המחיר לLCD בסלון הוא עד 7אלף ש"ח.
נכון שזה נשמע קצת, אבל בישפאר OUTLET ראיתי LCD של סוני 46 אינץ' ב6 וחצי אלף ש"ח.
אפשר למתוח את התקציב גם ל8 אלף ש"ח.
אני יודע שזה מעט, אבל ההוצאה הכללית היא גדולה.
תודה
ניב
אני רוצה להעביר את כל הבית ליס מקס HD .
רוב השימוש בטלוויזיה היא ליס, אבל אני יראה בה גם סרטים (משהו כמו 3 סרטים בשבוע בממוצע).
את המסך שלי אני אחבר למחשב, בכל השאר לא יהיה שימוש בחיבור למחשב.
בעתיד אני גם רוצה להוסיף PS3 ונגן בלו ראי.
המחיר לLCD בסלון הוא עד 7אלף ש"ח.
נכון שזה נשמע קצת, אבל בישפאר OUTLET ראיתי LCD של סוני 46 אינץ' ב6 וחצי אלף ש"ח.
אפשר למתוח את התקציב גם ל8 אלף ש"ח.
אני יודע שזה מעט, אבל ההוצאה הכללית היא גדולה.
תודה
ניב
גם אני הייתי שם והייתי המום לגלות שאנשים יוצאים עם טלביזיות כאילו מחלקים אותן במחיר של סופגניות.Rainbow כתב:שלום לך
די משתלם.
לך תתרשם....
יכול להיות שאתה היית זה שפגשתי בחנות של בסט ביי? שהגיע לקנות טלביזיה לאישתו והתלבט בין LG ופיליפס?
אתה צודק באופן חלקי. למשל, הטלביזיות של פנסוניק זה יורוקום.dodi88 כתב:לא שווה, כל המסכים הללו הם מיבוא פרללי.
אם יקרה משהו למסך לא יהיה עם מי לדבר....
פיילוט זה ניופאן, אם כי אני בספק אם מישהו פה משתין לכיוון שלהם.
אם סוני אז יש לך בגודל "37 את הסוני S5500 / S5600 (שתיהן בהרבה מעל התקציב שהצבת לעצמך - 3500)
למעשה במסגרת התקציב הזה אני לא רואה מסך "37 יותר ראוי מאשר ה-B530 הנהדר.
ובגודל "46 את הסוני V5500 (גם היא מעל התקציב שהצבת - עולה באזור ה9000)
בנוגע להנחות ותשלום במזומן
המלצה שלי
פנה לרשת "אבי סופר" עם ההצעה הזו
הם מאוד באים לקראת לקוחות שמשלמים במזומן / רוכשים כמות גדולה. (אתה עונה על 2 הדרישות)
(לדוגמה - שמעתי על בחור שרכש סמסונג B610 בגודל "46 במזומן ברשת אבי סופר. עלה לו 8000 ש"ח בלבד)
אבי סופר זו רשת שעובדת עם יבואנים רשמיים ומקוריים של המסכים.
בהצלחה,
עדכן אותנו.
למעשה במסגרת התקציב הזה אני לא רואה מסך "37 יותר ראוי מאשר ה-B530 הנהדר.
ובגודל "46 את הסוני V5500 (גם היא מעל התקציב שהצבת - עולה באזור ה9000)
בנוגע להנחות ותשלום במזומן
המלצה שלי
פנה לרשת "אבי סופר" עם ההצעה הזו
הם מאוד באים לקראת לקוחות שמשלמים במזומן / רוכשים כמות גדולה. (אתה עונה על 2 הדרישות)
(לדוגמה - שמעתי על בחור שרכש סמסונג B610 בגודל "46 במזומן ברשת אבי סופר. עלה לו 8000 ש"ח בלבד)
אבי סופר זו רשת שעובדת עם יבואנים רשמיים ומקוריים של המסכים.
בהצלחה,
עדכן אותנו.
NIVA111 שלום,
המלצתי היא על LCD סמסונג B550 במקרה שלך 46" או יותר תלוי בתקציב.
לחדרים אפשרי HDR כמו פיליפס 5404. בגודל 32".
אני קניתי בדיוק את הצמד הזה (הסמסונג 40" אבל אותה סדרה) לפני כ 3 חודשים ומאוד מרוצה.
אצלי מחובר הסמסונג ל YEX MAX HD והפיליפס בחדר לYES רגיל. לגבי הסמסונג אין מה לדבר בחירה מעולה, הרבה כבר המליצו ואני מצטרף.
אם אתה סגור ב100% שבכל חדר יהיה ממיר HD אז אתה יכול לקנות FHD של סמסונג לחדרים אבל בד"כ בחדרים אין הכרח לHD כיוון שגם ככה מגודל מסך קטן של 32" אין בזה הרבה טעם. לכן אם יש סיכוי שתחבר ממירים רגילים בחדרים אז עדיף מסך עם יציאות SCART כמו פיליפס או סוני.
אני השוותי בין פיליפס הנ"ל לסוני S5500 ולטעמי הפיליפס היה יותר טוב אם כי לא בהבדל גדול. לפיליפס יש גם כניסת USB עם DIVX מה שנותן יתרון בנוחות שימוש בעיקר במצב שבו אתה לא תמיד שם DVD + USB בכל חדר.
לגבי גודל 32 או 37 נראה לי תלוי במבנה החדר. לדעתי לחדרים של עד 10-12 מ"ר אין צורך ב 37" אלא אם כן אתה ממש אוהב לראות מסך גדול מאוד במרחק קטן ואז בכלל אתה בבעיה עם כל הLCD במחירים האלה...
המלצתי היא על LCD סמסונג B550 במקרה שלך 46" או יותר תלוי בתקציב.
לחדרים אפשרי HDR כמו פיליפס 5404. בגודל 32".
אני קניתי בדיוק את הצמד הזה (הסמסונג 40" אבל אותה סדרה) לפני כ 3 חודשים ומאוד מרוצה.
אצלי מחובר הסמסונג ל YEX MAX HD והפיליפס בחדר לYES רגיל. לגבי הסמסונג אין מה לדבר בחירה מעולה, הרבה כבר המליצו ואני מצטרף.
אם אתה סגור ב100% שבכל חדר יהיה ממיר HD אז אתה יכול לקנות FHD של סמסונג לחדרים אבל בד"כ בחדרים אין הכרח לHD כיוון שגם ככה מגודל מסך קטן של 32" אין בזה הרבה טעם. לכן אם יש סיכוי שתחבר ממירים רגילים בחדרים אז עדיף מסך עם יציאות SCART כמו פיליפס או סוני.
אני השוותי בין פיליפס הנ"ל לסוני S5500 ולטעמי הפיליפס היה יותר טוב אם כי לא בהבדל גדול. לפיליפס יש גם כניסת USB עם DIVX מה שנותן יתרון בנוחות שימוש בעיקר במצב שבו אתה לא תמיד שם DVD + USB בכל חדר.
לגבי גודל 32 או 37 נראה לי תלוי במבנה החדר. לדעתי לחדרים של עד 10-12 מ"ר אין צורך ב 37" אלא אם כן אתה ממש אוהב לראות מסך גדול מאוד במרחק קטן ואז בכלל אתה בבעיה עם כל הLCD במחירים האלה...