אני יכול לאמר מה זה מגבר דינאמי - זה מגבר שישמור על מלוא הפרוט והרזולוצייה גם בקטעים מאד שקטים וגם במעברים מאד חזקים (כשיש הרבה כלים שמנגנים ביחד וחזק). תסיק לבד מה זה מגבר חסר דינאמיות.
בפשטות, דינאמיות פירושה שהמגבר יכול להשמיע תדרים במקביל, מתי שצריך ליצור דממה מוחלטת בלי תהודה (יכול להיות פרק זמן של מאית שנייה) ולהחליף תדרים מהר מבלי ליצור כאוס או אם תרצה בלאגן בסאונד.
zeev78 כתב:בפשטות, דינאמיות פירושה שהמגבר יכול להשמיע תדרים במקביל, מתי שצריך ליצור דממה מוחלטת בלי תהודה (יכול להיות פרק זמן של מאית שנייה) ולהחליף תדרים מהר מבלי ליצור כאוס או אם תרצה בלאגן בסאונד.
...
לדבר כזה אני מתכוון וכמו כן חייב להיות עוצמתי לפחות 120 וואט נקי ב8 אוהם.
בעיקרון עוד לא נולד מגבר/רסיבר של ק"ב שמשתווה ברמתו למגבר סטריאו יעודי באותו מחיר. לאחר שסגרנו את הנקודה החשובה הזו אני אתייחס לסטריאו בלבד (מסודר לפי העדפה אישית שלי מלמעלה למטה, חדשים, לא יד שנייה):
zeev78 כתב:בפשטות, דינאמיות פירושה שהמגבר יכול להשמיע תדרים במקביל, מתי שצריך ליצור דממה מוחלטת בלי תהודה (יכול להיות פרק זמן של מאית שנייה) ולהחליף תדרים מהר מבלי ליצור כאוס או אם תרצה בלאגן בסאונד.
...
לדבר כזה אני מתכוון וכמו כן חייב להיות עוצמתי לפחות 120 וואט נקי ב8 אוהם.
...
בתקציב שלך אני לא מכיר מגברים שהם ממש טובים, בד"כ העוצמה במחירים האלה באה על חשבון האיכות, הTHD גבוהה יחסית וזה אומר רעש סטטי ברקע ככול שתגביר את הווליום ולכן אני אומר מה הטעם אפילו בוואט אחד אם כל ה119 האחרים לא יהיו שווים . אם אתה מחפש מגבר חזק, לך על האונקיו, שמעתי איתו בחנות יחד עם נגן של אונקיו ורמקולים של DALI (שילוב מצויין דרך אגב) ושליש מהעוצמה שלו הספיקה לי.
כן אבל הבעיה שיש לי רמקולים 200 וואט כל אחד והמגברים שציינת לא נראה לי שיספקו אותם.
כרגע יש לי דנון ק"ב שעושה עבודה בסדר אבל לא מעולה והדנון מוציא בסטריאו 80 לערוץ ב8 אוהם לכן רציתי משהו חזק יותר.
את זה אני יודע אבל לפני הדנון היה לי NAD שנתן כ40-50 וואט והרמקולים בקושי זזו כרגע עם הדנון הם קצת יותר בסדר אבל חסר די הרבה כח.חוץ מזה הרמקולים האלו בנויים לפי ביקורות לביאמפ שכרגע אין תקציב לדבר כזה.